Branko
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 02. Január , 2011, 22:31:04 » |
|
Dobre vies ze ja sa len bavim , mne je to uplne jedno a ano, suhlasim, Mesa a Orange je dobra kombinacia, a aj preto ju mame v skusobni . Ak by som si ale mal kupit ine boxy ako Mesa, tak asi idem skor do VHT,alebo prave Diezel RL ako Orange Dnes uz asi aj ja, kedze Orange uz mam.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vikur
VIP
stály hosť
Príspevkov: 1422
hejter
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 02. Január , 2011, 22:31:15 » |
|
Dobre vies ze ja sa len bavim , mne je to uplne jedno a ano, suhlasim, Mesa a Orange je dobra kombinacia, a aj preto ju mame v skusobni . Ak by som si ale mal kupit ine boxy ako Mesa, tak asi idem skor do VHT,alebo prave Diezel RL ako Orange na vht/fryette je dobre to ze hraju dobre a nevazia 5000 ton
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 03. Január , 2011, 10:04:48 » |
|
to je tym, ze ked si niekto uz kupi ten orange box za nemale peniaze, tak uz musi hrat dobre, uz len pre pocit, lebo by ho asi jeblo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vikur
VIP
stály hosť
hejter
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 03. Január , 2011, 10:08:54 » |
|
to je tym, ze ked si niekto uz kupi ten orange box za nemale peniaze, tak uz musi hrat dobre, uz len pre pocit, lebo by ho asi jeblo ale ved orange box je v porovnani s mesou, diezelom, bognerom uplne lacny (nedavno sa dal z muzikeru kupit snad za 600e) a ovela horsie nehra
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 03. Január , 2011, 10:09:05 » |
|
to je tym, ze ked si niekto uz kupi ten orange box za nemale peniaze, tak uz musi hrat dobre, uz len pre pocit, lebo by ho asi jeblo Dnes mas nejaky failday, ci co ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 03. Január , 2011, 10:14:37 » |
|
nie len som si chcel rypnut, lebo to tiez vsade citam o tom a tie boxy su mi nesympaticke
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 03. Január , 2011, 10:21:03 » |
|
nie len som si chcel rypnut, lebo to tiez vsade citam o tom a tie boxy su mi nesympaticke Rypat chod do skusobne, do gitary.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 03. Január , 2011, 10:22:17 » |
|
si nejaky drson
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 03. Január , 2011, 10:53:46 » |
|
mario tebe su tie boxy nesympaticke ale vizualne ze? vlastne si ho este asi ani nepocul co? to je taky pawielovsky pristup heh ze toto tricenko sa mi nehodi k tymto gatkam mne by vyhovoval aj box natrety kravskym lajnom kebyze hra popici.. ten smrad prezijem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 03. Január , 2011, 10:55:40 » |
|
ja som ho pocul a tiez mi nie je zrovna sympaticky
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 03. Január , 2011, 10:56:12 » |
|
ja som ho pocul a tiez mi nie je zrovna sympaticky tak ale ty si punkac a srdcom vychodniar
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 03. Január , 2011, 10:58:59 » |
|
tak ale ty si punkac a srdcom vychodniar som skapankac a srdcom koko*t
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 03. Január , 2011, 11:03:38 » |
|
som skapankac a srdcom koko*t fuj ze ti neni hanba..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 03. Január , 2011, 11:09:10 » |
|
mario tebe su tie boxy nesympaticke ale vizualne ze? vlastne si ho este asi ani nepocul co? to je taky pawielovsky pristup heh ze toto tricenko sa mi nehodi k tymto gatkam mne by vyhovoval aj box natrety kravskym lajnom kebyze hra popici.. ten smrad prezijem ano vizualne, daj mi adresu skusobne alebo bytu, kde mas ty aparat a pridem Ti ho natret hovnom, sak ten smrad prezijes, ked to hra dobre. Vsetko clovek hodnoti vizualne a som zvedavy, ci by si si kupil hlavu v krabici od bananov, keby hrala dobre. Mne sa nepacia moc ani V30 s mojim aparatom. ma to objem, stredy a ja mam stredovy aparat a nehodi sa to k tomu
|
|
« Posledná zmena: 03. Január , 2011, 11:14:19 od mario bross »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vikur
VIP
stály hosť
hejter
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 03. Január , 2011, 11:16:34 » |
|
ved robia aj cierny. a co to mas za aparat ze si nesedi s v30 ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|