este sa chcem spytat ake by malo byt idealne prenosove pasmo ....je to u el.akustiky asi trochu ine ako u elektriny ci nie ? takze od kolko Hz do kolko kHz?
To ti nepoviem ,ale v katalogoch byvaju tie nastrojove repraky zadelenepodla uplatnenia,tak ze skus pozriet podobne a vycitas v akom pasme chodia ,no nemyslim si ze ti to bude na nieco platne ,lebo u rapraku je hlavne dôlezita char citlivost a frekvencna charakteristika.snat secky selejsny idu od 70Hz do 7kHz ,ale kazdy hra inac,tak ze skôr by som si to vyberal podla nastrojovej specifikacie a nie podla udavanych nameranych parametrov.
Ja som si volakedy chcel postavyt tu velku Ampeg bednu 8x10 a spekuloval som s reprakmi,hladal kadetade ,daval si merat origos repraky a na koniec som sa nasral,kupil si novu vonavu bednu a mozem srat cele charakteristiky a picoviny.
Pokial nenatrafis na blana co navyrabal za urcitym cielavedomim uspechom XY bedni s XY reprakov ,tak cely vyber je iba metoda pokus omyl a na to si asi neni dost bohaty ,aby si si to mohol dovolit.
Treba kuknut niekomu do komba,ktore sa ti paci ako hra a taky reprak si kupit a na ziadne parametre sa ani nepozeraj ,lebo zvuk nastrojoveho zosilovaca/komba neni vôbec o nejakych meratelnych parametroch.