Punisher
|
|
« kedy: 24. Jún , 2005, 06:17:26 » |
|
podrobne som skumal a hladal v teme "kapely" jednu vec...KAPELU SLAYER! a nenasiel som.no a reku ze teda jednu hadam urobim cize Slayer - podla mna TOTALNA TRASHOVA PECKA!! Uzasne! Pomaly budem mat Slayera na 2. mieste(hned po iron maiden;)) A co na Slayera poviete vy? Hmm? Slayer rulez :band:
|
|
|
Zaznamenané
|
As A.S. LaVey said: \"The hunter must hunt. The moment he stops, he becomes the hunted\".
|
|
|
Jimi Cimbala
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 24. Jún , 2005, 08:27:26 » |
|
....sak dobre to je...mam 4 CD a vsetky su OK!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 24. Jún , 2005, 08:31:14 » |
|
jimimu to nejako zdvojuje prispevky...myslim ze uz treti krat ak sa dobre pamätam. slayer je super,akurat ze raz som urobil tu chybu a pustil som si ho v aute...ledva som to pred radarom dobrzdil na prijatelnu rychlost:-) inac na druhej strane musim priznat ze ho nikdy nedokazem pocuvat dlhsie ako 20 minut.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
5o
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 24. Jún , 2005, 11:27:14 » |
|
podla mna je SLAYER najnamakanejsi Trash ci co to je!!! SUPER! paci sa mi spev aj vsetko.
|
|
|
Zaznamenané
|
Ja, Prsty, Trdlo, Godin LG-X, George Dennis GD60 Wah Volume Switch Pedal, kábel, Rivera Knuckle Head K100, Digitech JamMan, hand made box 1x12 Vintage 30.
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 25. Jún , 2005, 00:10:14 » |
|
pocuvajte ma thrasheri. uz som to tu pisal asi 100x. nazvat slayer trash je velky my. trah je odpad a to Kerry king a spol rozhodne nie je ))) Slayer hra Thrash. ked sme pri nich. paradny koncert je War at the Warfield. to ma aky zvuk, ze to clovek musi dopozerat az do konca ) :hairy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 25. Jún , 2005, 00:41:14 » |
|
Ja mam rad iba Reign in Blood a Diabolus in Musica. Ale zaroven podrobne poznam len tieto dva, takze to nie je zle skore. Inak mi pridu neskonale nezaujimavy No a este tie prve albumy, to bolo vtedy nieco
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Matej
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 25. Jún , 2005, 08:24:02 » |
|
Slayer je bomba. Ten spev mi vsak vadi, kazdopadne prave nim je Slayer vinimocny a poznate ho urcite na prvy sup.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 25. Jún , 2005, 10:44:28 » |
|
ja ho nepoznam, cize ani na prvy sup
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Punisher
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 25. Jún , 2005, 18:06:58 » |
|
....najviac sa mne paci reign in blood,raining blood,bloodline,bloodbox,disciple,god hates us all,black magic....SETKO SA MI PACI OD SLAYERA,PO IRON MAIDEN JE TO PRE MNA BOZSKA HUDBA(god hates us all je bozske;)) este aj tricka maju supper dupper tutti frutti. ...vidim,ze tu mame novych avatarov...
|
|
|
Zaznamenané
|
As A.S. LaVey said: \"The hunter must hunt. The moment he stops, he becomes the hunted\".
|
|
|
jolan
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 28. Jún , 2005, 06:39:22 » |
|
Slayer je komercna chobotina pre diskofilov!! ale vazne, su aj lepsie veci ako slayer, avsak nevravim ze slayer nepoznam-mam vsetky albumy a najlepsie su R.in blood, season in the abbys, south of heaven, mozno aj par dalsich... :mad:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
KoRnAk
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 29. Jún , 2005, 17:14:42 » |
|
nemal som este ani cas pocut...ktory album odpoructae al piesen?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 29. Jún , 2005, 17:17:11 » |
|
Ja mam rad album South of Heaven. Niektori slayeristi ho nemaju moc radi, lebo je trochu iny, pomalsi. To sa mi na nom prave lubi, je pomaly a ponury...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jimi Cimbala
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 29. Jún , 2005, 17:34:15 » |
|
U mna je tiez south of heaven najoblubenejsie CD od Slayer.Na druhom mieste je live undead.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 29. Jún , 2005, 17:38:51 » |
|
Tak tu sa musim pridat - top 3 Slayer: 1. South Of Heaven (jednoznacne!) 2-3. easons In The Abyss 2-3. Show No Mercy (Chemical Warfare je totalna pecka , rovnako ako Evil Has No Boundaries, ci Die By The Sword)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jolan
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 01. Júl , 2005, 10:08:34 » |