Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
11. November , 2024, 00:45:16
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: 7 dust  (Prečítané 5752 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« kedy: 27. Jún , 2005, 21:05:53 »

Ked uz je tu ta tema o tom Nu-metale... 7 dust je kapela, od ktorej mam 2 albumy. Neviem, ci spada do definicie nu-metalu, ale co ma na tejto kapele bavi: 1. je to poctiva stavnata Tvrda muzika, dobre gitary, dobry sound, vynikajuca rytmika, melodicke refreny 2. nie je to robene prvoplanovo na "efekt nechutnosti" (Korn) 3. nie je to robene prvoplanovo na "efekt komercnosti" (Limp Biscit, Linkin Park...) Trochu mi je luto, ze chybaju sola, ale taka je doba... Ukazky su stiahnute original z ich webu: Enemy Face to face
Zaznamenané
Punisher
pravidelný návštevník
Príspevkov: 645

« Odpoveď #1 kedy: 28. Jún , 2005, 06:18:08 »

ZE: 2. nie je to robene prvoplanovo na ""efekt nechutnosti"" (Korn) ktovie co na to povie koRnak:)) ale k veci-tie ukazk su fakt super,ale skoooda,ze tam niesu sola. ale fakt sa mi pacia refreny...ale.....pre mna to neni kapela na ""stále počúvanie"" ale po profesionalnej stranke,takto by mohol vypadat nu-metal....nepocuval b som ho nejako extra,ale....mal b tak vypadat..
Zaznamenané

As A.S. LaVey said: \"The hunter must hunt. The moment he stops, he becomes the hunted\".
KoRnAk
pravidelný návštevník
Príspevkov: 254

« Odpoveď #2 kedy: 28. Jún , 2005, 07:08:40 »

Kapelu poznam uz dlhsie...dobry su chlapci, naj album asi Seasons (2003)... fakt odporucam...a co sa tyka tohoto (2. nie je to robene prvoplanovo na ""efekt nechutnosti"" - KoRn) ...nebudem sa k tomu vyjadrovat, pretoze to na tomto fore nema vyznam...
Zaznamenané
Matej
pravidelný návštevník
Príspevkov: 236

« Odpoveď #3 kedy: 28. Jún , 2005, 07:39:13 »

co si si predstavoval pod pojmom efekt nechutnosti? Nechapem.
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #4 kedy: 28. Jún , 2005, 11:21:32 »

Rastis, nedivím sa, že sa ti to páči, ako poznám, že máš rád R.A.T.M. Trošku mi to pripomína aj starý Faith no more, nie je to zlé, snažia sa byť rytmické takéto kapelky, ale v tomto smere si oveža radšej pustím práve DT, mal by si ich predsa len popočúvať viac. :) A rap mi tu nevadí tak, ako od súčasných černochov, prípadne Eminema, ale aj tak ma to netrhá. Raz za rok mi nevadí si pozrieť na živo takúto kapelku, ale musia tú energiu zo songov dostať aj do pódiového prejavu. V takom prípade jeden koncert za rok podobnej kapelky zvládnem niekde na festivale. Vežmi sa mi páčili nejaký poliaci, čo boli v BA vrámci Rock Pop Jazzu, videl som ich 2x (po 2 rokoch) a vidieť ich - to stojí za to. Doma by som si ich nepustil, ale koncert mal vážnu šťavu. Samozrejme ale gitaristi hrali aj iné, ako len pár akordový podklad. Možno si ich pamätáš. (Ok, MartinLM?)
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #5 kedy: 28. Jún , 2005, 12:13:54 »

Pitu, oprav si ten Faight :)
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #6 kedy: 28. Jún , 2005, 12:42:48 »

Citácia
Originally posted by KoRnAk ...nebudem sa k tomu vyjadrovat, pretoze to na tomto fore nema vyznam...
Ale no tak :) Naco sem potom chodis ? Ja Korn dobre poznam, dokonca si ho obcas doma aj pustim. Ten ""efekt nechutnosti"" som naschval trochu prehnal. Myslel som to asi tak, ze Korn je u mna typicka MTV kapela, so vsetkou komerciou okolo toho. Je to tak, vzdy sa hrali velmi casto, hravaju najvacsie festivali, predavaju nasledne miliony nosicov. A ako vsetko, co v tomto biznise funguje, aj Korn je kapela na efekt a v ich pripade je to na efekt ""zlych, nechutnych a dusevne zvlastnych typokv"". Ja netvrdim, ze taky su, tvrdim, ze tak sa na tom MTV prvoplanovo prezentuju, ale prirodzenosti je v tom iba malo. To iste ako Merlin Manson, tiez iba MTV maskara... A naopak - Linkin Park, dalsia MTV kapela je prvoplanovo zamerana na baby pubertacky...
Zaznamenané
KoRnAk
pravidelný návštevník

« Odpoveď #7 kedy: 28. Jún , 2005, 12:54:43 »

Musim uznat ze sa zmenili, ale vypocuj si albumy korn - korn, korn - live is peachy...mtv doma nemam ...ale mam nejake videa...myslim ze v dnesnej dobe je komercie skoro vsade...ale ked im to kapne nejake tie meloniky z mtvcka..no co uz...ale som verny....ale zase si myslim ze novy album nie je az taky komercny...korn pocuvam preto, pretoze u nich cely suzvuk kapely, evokuje nieco...nieco nenormalne...kamo pustim, si faget ci ball tongue a som v nebi...neviem to popisat...az mi behaju zimoriavky po tele...TyLeR ti povie ak sa tu objavi...KoRn 4eVeR strasne som zvedavy na novy album johny je vraj nan hrdy... JD prezradil nové meno piesne "No Reflection". Vraj to bude prvý singel z nového albumu. Terajší tracklist bude: 01. Liar 02. Politix 03. It's Me Again 04. Hypocrites 05. Last Legal Drug 06. I've Seen It All 07. Coming Undone 08. Souvenir of Sadness 09. When It Dies 10. Le Petit Mort 11. No Reflection Ako vieme korn nahrali 20 piesni a teraz sa čaká na viac noviniek ohžadom tracklistu. Tieto novinky vraj nie su potvrdené a žiadný konkrétny tracklist nie je!
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #8 kedy: 30. Jún , 2005, 14:26:20 »

Suhlasim s KoRnaKom..chore bicie...ale k Sevendust, kapelku poznam aj sa mi na prvyraz pacila ale ma hrozny zvuk efektov,zneju velmi gycovo a aj ked sa rozbehne nieco dynamicke,sup do toho pomaly refren.Ale su to dobri umelci musim im to uznat....len so chcel byt uprimny.
Zaznamenané
KoRnAk
pravidelný návštevník

« Odpoveď #9 kedy: 01. Júl , 2005, 14:01:23 »

nemozem ine, len suhlasit :)
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #10 kedy: 03. Júl , 2005, 14:03:30 »

dik Johny Davis:}
Zaznamenané
KoRnAk
pravidelný návštevník

« Odpoveď #11 kedy: 03. Júl , 2005, 15:08:12 »

:)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #12 kedy: 03. Júl , 2005, 15:09:12 »

Citácia
Originally posted by KoRnAk :)
Nahanas prispevky ? Ked chces, mozem Ti pripisat stovecku... Žmurk
Zaznamenané
KoRnAk
pravidelný návštevník

« Odpoveď #13 kedy: 03. Júl , 2005, 15:15:03 »

jasneeeeeeee ak by si bol tak zlaty........:)) ale ni to preto lebo TyLeR je kamos....a nebyva tu casto ...tak na seba reagujeme :cool:
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #14 kedy: 03. Júl , 2005, 15:17:03 »

A tu si reagoval na co ? http://gitaristi.sk/files/viewtopic.php?fid=27&tid=163
Zaznamenané
Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.083 sekund, 22 otázok.