korn24
|
|
« kedy: 29. December , 2010, 12:53:25 » |
|
Zdravim Takze kedze som odisiel z kapely Know Way a zalozili si novu kapelu stereojacK chcem nahrat home made demo.
1, Bubenika som si natocil na video a podla toho som naklikal midi bicie v addictive drummeri. S bicimi som spokojny
2, Zvukovku mam Apogee Duet. Neviem ktorou cestou sa vybrat pri nahravani gitary. Mam nahravat cez POD HD a na to pouzit impulse alebo radsej nahravat cez nejaky plugin a na to impulse? S ktorym pluginom ste poculi naj vysledok? Zvuk potrebujem ako Papa Roach. Proste Mesa.
3, S basou mam jasno.
4, Spev pojde cez Shure SM 58 niekde nahrany v skrini
Ak mate nejake rady sem s nimi
|
|
|
Zaznamenané
|
nechcelo sa mi ale uz som.
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 29. December , 2010, 13:01:51 » |
|
najlepsie bude ked si cez Pod nahras iba suchu gitaru - potom mozes donekonecna experimentovat s pluginmi alebo reampingom cez Pod
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 29. December , 2010, 13:10:45 » |
|
Nehrá náhodou Jerry na Marshall?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 29. December , 2010, 13:11:27 » |
|
najlepsie bude ked si cez Pod nahras iba suchu gitaru - potom mozes donekonecna experimentovat s pluginmi alebo reampingom cez Pod
asi tak ja som tiez velmi casto ocenil ze som si mohol zvuk "dotacat" aj po nahrani partu...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
korn24
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 29. December , 2010, 13:12:53 » |
|
Vsak mam zvukovku apogee duet tak to dam cez to suche di tracky. A ktory plugin by bol best?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 29. December , 2010, 13:20:05 » |
|
Vsak mam zvukovku apogee duet tak to dam cez to suche di tracky. A ktory plugin by bol best?
vyborne pluginy robi LePou... ma aj vybornu simulaciu LeCto, rectifier uplne poprdeli... plus kopu dalsich... jeho pluginy mi zneli najlepsie zo vsetkeho SW co som pocul... samozrejme treba k nim dobry impulz aj...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 29. December , 2010, 13:29:35 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 29. December , 2010, 13:33:55 od udry »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 29. December , 2010, 13:31:44 » |
|
Aby nebol problém,že dáš preset mesa a ono treba dať preset maršál...To sa potom ani za boha nebude dať urobiť zvuk ala Papa Roach
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 29. December , 2010, 13:37:20 » |
|
Aby nebol problém,že dáš preset mesa a ono treba dať preset maršál...To sa potom ani za boha nebude dať urobiť zvuk ala Papa Roach ale može z toho byt preset "papá maso"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
korn24
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 29. December , 2010, 15:47:02 » |
|
Mate pravdu s tym Papa som sa sekol. Ale to bol len priklad stylu. Proste nieco ako mesa by som potreboval. Skusim lecto a impulse.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Gila
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 31. December , 2010, 16:40:07 » |
|
slusne tkks
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
korn24
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 31. December , 2010, 17:02:39 » |
|
slusne tkks diky som rad ze sa paci Skusal som di tracky nahrat a na to davat rozne vstcka a impulzy ale nepodarilo sa mi z toho dostat taky zvuk ako cez pod. Na pode som dal recto simulaciu vypol cabinet modeling dal na to impulz nahral dve stopy, rozhodil ich do stran.Gitara Ltd Wa 600. Basa je jedna stopa len sucha cez bypassnuty pod. Basa Ibanez K-5. Bicie addictive drums naklikane
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
korn24
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 01. Január , 2011, 18:21:02 » |
|
este nejaky nazor?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 01. Január , 2011, 22:38:36 » |
|
este nejaky nazor?
Trosku mierne by som pridal basov do tej gitary, je trosku moc taka "sucha",ale inak je to dost dobre, konkretne. Z toho bude aj nejaka kapela co bude hravat koncerty ci sa len tak doma zabavas?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|