Branko
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 05. Január , 2011, 14:26:13 » |
|
cinska kuchyna kazdopadne nie je to co najdete u nas v azijskom bistre Presne tak.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 05. Január , 2011, 14:35:26 » |
|
cinska kuchyna kazdopadne nie je to co najdete u nas v azijskom bistre pozor ja nechodim do polusu do bistra, tam som bol raz a skoro som grcal... ja chodim do restiky pri kuchajde tam varia ultrachutne... ostrokysla polievka mi chuti kazdym dnom viac... aj zvlastne kura je super karol hybaj dakedy na obed do ciny na kuchajdu... nejaky teambuilding treba
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 05. Január , 2011, 14:45:28 » |
|
pozor ja nechodim do polusu do bistra, tam som bol raz a skoro som grcal... ja chodim do restiky pri kuchajde tam varia ultrachutne... ostrokysla polievka mi chuti kazdym dnom viac... aj zvlastne kura je super karol hybaj dakedy na obed do ciny na kuchajdu... nejaky teambuilding treba gratulujem to je este vacsi grc ta na kuchajde.. tam ma vsetko 10 nazvov ale je to to iste zradlo len inak premiesane uz tam nechodim asi 2 roky heh .. moja kolegyna z toho chytila taku alergicku reakciu na konzervanty ze ju museli odviest sanitkou asi tak 3 roky dozadu ono je fakt ze porcie su velke ale tak naco mi je plny tanier hoven :D
|
|
« Posledná zmena: 05. Január , 2011, 14:45:49 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 05. Január , 2011, 14:49:38 » |
|
cina je veru tiez humus. ked uz, tak aspon nech to robia pred Tebou.. heh a stay brutal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
korn24
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 05. Január , 2011, 15:37:41 » |
|
ja som chodieval do bistra dovtedy dokym sa mi nezapalil zaludok a lezali sme v nemocnici 4ria vedla seba co sa tiez otravili v tom bystre.
|
|
|
Zaznamenané
|
nechcelo sa mi ale uz som.
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 05. Január , 2011, 15:52:42 » |
|
gratulujem to je este vacsi grc ta na kuchajde.. tam ma vsetko 10 nazvov ale je to to iste zradlo len inak premiesane uz tam nechodim asi 2 roky heh .. moja kolegyna z toho chytila taku alergicku reakciu na konzervanty ze ju museli odviest sanitkou asi tak 3 roky dozadu ono je fakt ze porcie su velke ale tak naco mi je plny tanier hoven :D ty chodievas kam zrat? lebo ja poznam akurat inter a foodcourt a z toho je dobra akurat bagetaren vo foodcourte... nahodou kazde jedlo je ine... akurat vela ludi ma pocit ze to vsetko chuti rovnako lebo tam je vsade sojovka... ale jedno je stiplave, druhe sladke, tretie obycajne... a odkedy tam chodim tak mam konecne pravidelnu a kompaktnu stolicu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pelko
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 05. Január , 2011, 16:09:37 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 05. Január , 2011, 16:13:49 » |
|
Ked si das 10 piv a 10 boroviciek, tak to tiez nie je zdrave...a nevravim o tom kolko cigariet padne pri tolko drinkoch. A das si v krcme caj?
|
|
« Posledná zmena: 05. Január , 2011, 16:14:08 od MMM »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 05. Január , 2011, 16:14:54 » |
|
ty chodievas kam zrat? lebo ja poznam akurat inter a foodcourt a z toho je dobra akurat bagetaren vo foodcourte... nahodou kazde jedlo je ine... akurat vela ludi ma pocit ze to vsetko chuti rovnako lebo tam je vsade sojovka... ale jedno je stiplave, druhe sladke, tretie obycajne... a odkedy tam chodim tak mam konecne pravidelnu a kompaktnu stolicu ja chodim sem - http://www.obedovat.sk/bratislava/Restauracia_6540_Sedl%C3%A1cka_pivnica do sedlackej pivnice na vajnorskej.. na vyber su 4 menu kazdy den z toho vzdy jedno extra.. chutovo uplna bomba oproti fast foodu, domu sportu a podobnym srandam.. sedis ako clovek, mas aj polievku, dam si pekne kofolu.. menu A,B,C stoji 3.3e (polievka a hlavne jedlo) a menu D (co je aj vacsie) 4.2e uplna pohoda..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 05. Január , 2011, 16:19:37 » |
|
sedlak sedlak, nasadil stromy kvety
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 05. Január , 2011, 16:20:29 » |
|
sedlak sedlak, nasadil stromy kvety
To je novy cover, co ste spravili ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 05. Január , 2011, 16:23:08 » |
|
ja chodim sem - http://www.obedovat.sk/bratislava/Restauracia_6540_Sedl%C3%A1cka_pivnica do sedlackej pivnice na vajnorskej.. na vyber su 4 menu kazdy den z toho vzdy jedno extra.. chutovo uplna bomba oproti fast foodu, domu sportu a podobnym srandam.. sedis ako clovek, mas aj polievku, dam si pekne kofolu.. menu A,B,C stoji 3.3e (polievka a hlavne jedlo) a menu D (co je aj vacsie) 4.2e uplna pohoda.. vyzera to dobre... musim vyskusat neni to daleko? inac k tej cinstine, ma zaujima za kolko rokov sa realne clovek nauci po cinsky ked tam nezije, ja som tam kedysi chcel ist tak na 10 rokov ucit anglictinu a popri tom sa naucit po cinsky... len s mojou tolkkiovskou diagnozou by som tam najskor akurat nasiel novych spolubyvajucich do hlavy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku