Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
15. November , 2024, 18:43:29
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: HOT amps  (Prečítané 20493 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
Stano
stály hosť
Príspevkov: 833

Daj tónu dušu !!!

« Odpoveď #45 kedy: 21. Január , 2013, 10:57:39 »

fakt klobuk dole, paradny zvuk. inak v akej cenovej kategorii sa taketo srandy hybu? napr to kombicko Brownie?

Cenovo je to dost drahe, teda stale lacnejsie ako Custom Shop od Fenderu napr., ale za kvalitu si pyta dost penazi - teda nad 1000e vid: http://www.musicians-navigator.com/guitar-mini-heads/ , http://www.musicians-navigator.com/guitar-combos/

http://www.musicians-navigator.com/guitar-mini-heads/hot-amps-fifteen-british-boutique-guitar-amp-mini-head-15w7w/
http://www.musicians-navigator.com/guitar-combos/hot-amps-brownie-vintage-deluxe-guitar-combo/

PS: Pre zaujemcov zo SR to bude urcite priaznivejsia cena, ale to je na dohode priamo s vyrobcom.  Na zdravie!

* HotAmpsInside.jpg (95.94 KB, 584x392 - prehliadnuté 644 krát.)
« Posledná zmena: 21. Január , 2013, 11:06:50 od Stano » Zaznamenané

Sivcak 56 stratocaster, Keller 70 custom ash strat, Klema SJ200, HOT Amps, JT-Amps Screamer 808
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #46 kedy: 21. Január , 2013, 11:05:10 »

Pekne ceny kks. Mi pride fakt odvaha pytat za 15W hlavu 1300 EUR. ?§!.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Stano
stály hosť

Daj tónu dušu !!!

« Odpoveď #47 kedy: 21. Január , 2013, 11:08:38 »

No len si pozri kolko stoji iny butique 15wat amp v takejto kvalitativnej urovni. A inak ako som povedal, pre SR a CR su podla mna ceny inak nastavene. Kazdopadne skusme sa skorej o zvuku bavit.  Na zdravie!

Napr ceny TwoRock (skoda ze sa tu nedaju zohnat):
http://www.themusiczoo.com/category/4210/Two-Rock-Guitar-Amplifiers/

The Tungsten Mosaic amplifier:
http://www.tungstenamp.com/amps.htm

alebo Matchless:
http://www.vintageandrare.com/builder/Matchless-Amplifiers-355
« Posledná zmena: 21. Január , 2013, 20:16:00 od Stano » Zaznamenané

Sivcak 56 stratocaster, Keller 70 custom ash strat, Klema SJ200, HOT Amps, JT-Amps Screamer 808
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #48 kedy: 21. Január , 2013, 11:13:25 »

No len si pozri kolko stoji iny butique 15wat amp v takejto kvalitativnej urovni.

Ono s tymi boutique ampami sa uz riadne roztrhlo vrece posledne roky. Mi to pride uz pomaly ako s BIO potravinami, ze dnes si doplacas len za to, co bolo kedysi bezne. Takze dame akoze point to point wiring - nech sa na to chytia vintagisti, schemu nejaku overenu, pripadne tam supneme priamo power scaling a bum, cena sialena hned. :) Uz to zacina byt inflacne s tym kvantom "boutique" ampov, pritom ich len vlastne robia tak ako kedysi.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Stano
stály hosť

Daj tónu dušu !!!

« Odpoveď #49 kedy: 21. Január , 2013, 11:16:38 »

Ono s tymi boutique ampami sa uz riadne roztrhlo vrece posledne roky. Mi to pride uz pomaly ako s BIO potravinami, ze dnes si doplacas len za to, co bolo kedysi bezne. Takze dame akoze point to point wiring - nech sa na to chytia vintagisti, schemu nejaku overenu, pripadne tam supneme priamo power scaling a bum, cena sialena hned. :) Uz to zacina byt inflacne s tym kvantom "boutique" ampov, pritom ich len vlastne robia tak ako kedysi.

Suhlasim ze je ich uz naozaj strasne vela, ale prave Pavel Horky stale tvrdi ze ma unikatne zapojenie, ktore on sam navrhol. Neviem to posudit, ale zvuk sa mi paci. Je ale dobre ze sa vyrabaju kvalitne zosilovace a gitary, lebo cena urcite pojde dole ked ich bude na trhu vela a hlavne muzikant sa vie dostat naozaj k dobremu a aj osobitemu zvuku. Nevyhoda je uz asi len v tom ze si casom ludia uvedomia ze nema zmysel kupovat drahe stare nastroje a zosiky, kedze kvalitativne sa vedia priblizit s inymi kopiami a nemusia platit tolko penazi. Takto to vlastne vijde podstatne lacnejsie, aj ked sa na prvy pohlad zdaju ceny vysoke. Na zdravie!
« Posledná zmena: 21. Január , 2013, 11:19:19 od Stano » Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #50 kedy: 21. Január , 2013, 11:20:42 »

Je ale dobre ze sa vyrabaju kvalitne zosilovace a gitary, lebo cena urcite pojde dole ked ich bude na trhu vela a hlavne muzikant sa vie dostat naozaj k dobremu a aj osobitemu zvuku.

To ano, dnes je fakt super vyber atd. Len co sa tyka tej osobitosti, neviem, mne vacsina tych boutique ampov aj tak pridu ako v podstate na 90% variace Marshallov JTM, plexin a Vox - viac menej vsetky hraju rovnako. Fakt je ich tolko, ze sa v tom uz nikto nevie zorientovat a popravde nevidim moc dovodov, preco by som si za taku cenu nekupil radsej original 60s Vox AC30 uz povedzme. :)
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #51 kedy: 21. Január , 2013, 11:21:30 »

Nevyhoda je uz asi len v tom ze si casom ludia uvedomia ze nema zmysel kupovat drahe stare nastroje a zosiky, kedze kvalitativne sa vedia priblizit s inymi kopiami a nemusia platit tolko penazi. Takto to vlastne vijde podstatne lacnejsie, aj ked sa na prvy pohlad zdaju ceny vysoke. Na zdravie!

Praveze ani nie, ked chces, stare zozenies casto lacnejsie, to je ten paradox. :)
Zaznamenané

Stano
stály hosť

Daj tónu dušu !!!

« Odpoveď #52 kedy: 21. Január , 2013, 11:22:08 »

Inak teraz takmer kazdy chce hlavu alebo kombo s malym vykonom, lebo vela ludi hra len doma a chce tam mat kvalitu a aj na podiu su kvalitne ozvucenia, PA systemy, teda ties odpada potreba silneho, velkeho a strasne taskeho ampu, ktory aj tak potom prezeniem cez nejaku vykonovu brzdu aby som ja a aj vsetci dookola neohluchol.
Zaznamenané

Stano
stály hosť

Daj tónu dušu !!!

« Odpoveď #53 kedy: 21. Január , 2013, 11:24:07 »

Praveze ani nie, ked chces, stare zozenies casto lacnejsie, to je ten paradox. :)

Je to otazne ale verim ze sa da aj lacnejsie zohnat, ale treba hladat a verit ze to bude OK. Sam vies ze ked chces stary kvalitny a znackovy amp v super stave a plne funkcny tak stoji pomerne vela.

PS: Ale bavme sa o zvuku, lebo stale sa mi zda, ze len o cene sa tu na fore vsetko toci. Inak gitaru, ktoru som len tu predaval 2 tyzdne a samozrejme nepredal, som po zverejneni na inom SRV predal takmer okamzite (do cca 2 hodin sa ozval zaujemca, ktory ju na druhy den aj kupil).
« Posledná zmena: 21. Január , 2013, 11:26:21 od Stano » Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #54 kedy: 21. Január , 2013, 11:25:41 »

Inak teraz takmer kazdy chce hlavu alebo kombo s malym vykonom, lebo vela ludi hra len doma a chce tam mat kvalitu a aj na podiu su kvalitne ozvucenia, PA systemy, teda ties odpada potreba silneho, velkeho a strasne taskeho ampu, ktory aj tak potom prezeniem cez nejaku vykonovu brzdu aby som ja a aj vsetci dookola neohluchol.

Ano, co sa tyka koncertovania, tak suhlasim, pokial nehras ozaj vo vacsich priestoroch. Inak paradoxne najlepsi zvuk pri domacom hrani mam stale jednoznacne s Hiwatt 100w halfstackom a overdrive pedalom, na ktorom stiahnem hlasitost na minimum a amp mozem vytocit. Ver ci never, ma to podstatne lepsi zvuk ako vsetky male komba a ampy co som skusal a uz som ich poskusal dost a vzdy som zistil len toto. :)
Zaznamenané

Stano
stály hosť

Daj tónu dušu !!!

« Odpoveď #55 kedy: 21. Január , 2013, 11:28:50 »

Ano, co sa tyka koncertovania, tak suhlasim, pokial nehras ozaj vo vacsich priestoroch. Inak paradoxne najlepsi zvuk pri domacom hrani mam stale jednoznacne s Hiwatt 100w halfstackom a overdrive pedalom, na ktorom stiahnem hlasitost na minimum a amp mozem vytocit. Ver ci never, ma to podstatne lepsi zvuk ako vsetky male komba a ampy co som skusal a uz som ich poskusal dost a vzdy som zistil len toto. :)

OK ved Hiwatt je dobry amp, a ma aj master volume a ked sa ti paci tak je to super. Niekedy by sme to mohli testnut aj s DR504 co si mal. Paradoxne to mi vzdy Marian povie ze musi ten zosik - DR504 vybudit aby to malo tie spravne grady.

Inak mne sa strasne paci aj toto (a aj mi to pripomina HOT amp spravanim a dynamikou):
« Posledná zmena: 21. Január , 2013, 11:30:25 od Stano » Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #56 kedy: 21. Január , 2013, 11:32:08 »

Paradoxne to mi vzdy Marian povie ze musi ten zosik - DR504 vybudit aby to malo tie spravne grady.

Jasne, ved ja si ho doma v spalni aj vybudim, pedal dam tesne nad nulu a hra to super v hlasitosti TV. Bavím sa skvele
Zaznamenané

Stano
stály hosť

Daj tónu dušu !!!

« Odpoveď #57 kedy: 21. Január , 2013, 11:32:41 »

Jasne, ved ja si ho doma v spalni aj vybudim, pedal dam tesne nad nulu a hra to super v hlasitosti TV. Bavím sa skvele

OK, to by som vazne chcel pocut  Na zdravie!
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #58 kedy: 21. Január , 2013, 11:33:30 »

Inak mne sa strasne paci aj toto (a aj mi to pripomina HOT amp spravanim a dynamikou):

No a to je ten problem, ze aj keby som si chcel nejaky takyto amp kupit, tak sa v tom totalne stratim, lebo tych znaciek su desiatky.  Nechajte ma vydýchať Inak zvuk ma super.  :)
« Posledná zmena: 21. Január , 2013, 11:38:29 od proghoper » Zaznamenané

Stano
stály hosť

Daj tónu dušu !!!

« Odpoveď #59 kedy: 21. Január , 2013, 11:47:42 »

No a to je ten problem, ze aj keby som si chcel nejaky takyto amp kupit, tak sa v tom totalne stratim, lebo tych znaciek su desiatky.  Nechajte ma vydýchať Inak zvuk ma super.  :)

Ved to je jednoduche, kupim to co mi ako prve padne pod ruky a bude mi to vyhovovat nie?
Zaznamenané

Strán: 1 2 3 [4] 5 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.089 sekund, 23 otázok.