Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
27. November , 2024, 10:39:17
Strán: 1 2 [Všetko] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Matt  (Prečítané 3360 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
Matt
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 75

« kedy: 16. Január , 2011, 18:39:21 »

Mám taký starý stratocaster, potom SX Les Paul - GG1 a 2 akustické ... a toto je moja obľúbená... značku možno nebudete poznať ale fakt je to dobrá gitara ... vymenil som snímače a hrá to ako gitara za 700 € najmenej ... pritom ma stála iba 150 € ... dobre hrá a ešte aj podľa mňa dobre vyzerá ... aspoň teda na štýl, ktorý s kapelou hráme ... btw: nápis pri pravej ruke tak tam je napísané "Beautiful But Deadly"  Ja som čert..
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #1 kedy: 16. Január , 2011, 18:58:38 »

dobre gate. a co to je teda za gitaru ? a s jakymi snimacmi sa tak vylepsila ?

vitaj na fore.
Zaznamenané
Sanchez
stály hosť
Príspevkov: 803

« Odpoveď #2 kedy: 16. Január , 2011, 19:08:02 »

Aj ja mám taký Les Paul - Bakers. Stála 120 evry a pôvodne som myslel, že ju zavesím na stenu ako dekoráciu. Teraz dumám, že ju dám nanovo nastriekať na Gold Top, dám ju prepražcovať a dám na ňu poriadne snímače. Proste mi sadla a viac to nemienim riešiť. Vítam Ťa na fóre.:-)
Zaznamenané

Matt
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #3 kedy: 16. Január , 2011, 20:19:38 »

Ďakujem  :) ... aj za privítanie a aj za gate  ha ha ha

Snímače:
http://www.audiotek.cz/product-23300-seymour-duncan-sh55-b-seth-lover--gold-4c

INFO: (menil som na nej len snímače zatiaľ a zatiaľ ani nič iné netreba... okrem vymieňania strún samozrejme)
Vlastnosti:
• Elektrická kytara – NLP série
• Konstrukce: lepený krk
• Menzura: 628 mm
• Tělo: mahagon
• Top: javor
• Krk: javor
• Hmatník: palisandr
• Nultý pražec: standard
• Počet pražců: 22
• Typ pražců: jumbo
• Orientační značky: perleťové bloky
• Snímače: 2x HB High Output
• Elektronika: 2x Volume, 2x Tone, 3-polohový přepínač
• Kobylka: Tune-O-Matic
• Ukotvení strun: Stopbar
• Ladící mechanika: Die Cast
• Hardware: gold
• Barva: Custom 8

- Značka Xpose je novým výrobcem hudebních nástrojů, jehož produkty jsou navrženy a vyrobeny ve spolupráci se švýcarskými kytarovými designéry tak, aby dokázaly splnit specifické požadavky českého trhu.
Jejich kvalita je zcela rovnocenná s „entry level“ modely světových firem (např. Ibanez, LTD nebo Epiphone), jsou však cenově dostupnější, protože zde zákazník platí pouze za samotný nástroj a není zde žádný příplatek za „značkovost“...
« Posledná zmena: 16. Január , 2011, 20:20:31 od Matt » Zaznamenané
Duger
Hosť
« Odpoveď #4 kedy: 16. Január , 2011, 20:53:12 »

raz som držal x-pose v rukach, a už nikdy viac, ale tak možno som mal zly kus ( aj ked pochybujem) , ved ako už može hrať napriklad 7-čka z mahagonu, lepenym krkom a floydom za 179,98 € dobre  ?§!. , možno vyzera pekne ale to je tak všetko

a vitaj na fore   Bavím sa skvele
Zaznamenané
Matt
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #5 kedy: 16. Január , 2011, 21:10:55 »

Ja som si to tiež vravel, že nejaký Xpose že čo to bude a tak ale naštval som sa a kúpil som ju. Celkom v pohode hrala aj s pôvodnými snímačmi ale mal som peniaze tak som ich vymenil a je to fakt parádička teraz  Som frajer
Zaznamenané
Duger
Hosť
« Odpoveď #6 kedy: 16. Január , 2011, 21:12:38 »

Ja som si to tiež vravel, že nejaký Xpose že čo to bude a tak ale naštval som sa a kúpil som ju. Celkom v pohode hrala aj s pôvodnými snímačmi ale mal som peniaze tak som ich vymenil a je to fakt parádička teraz  Som frajer

a hral si aj na inej gitare ?
Zaznamenané
Matt
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #7 kedy: 16. Január , 2011, 21:16:07 »

To nie :D ... mal som šťastie na dobrý kus proste  Beeee
Zaznamenané
Duger
Hosť
« Odpoveď #8 kedy: 16. Január , 2011, 21:19:50 »

no vidiš :) jak možeš vedieť že hra ako gitara za 700€ ked si este na takej nehral :) uvidiš tak o pol roka, o rok jak sa ti zmeni nazor  Žmurk
Zaznamenané
Sanchez
stály hosť

« Odpoveď #9 kedy: 16. Január , 2011, 21:28:55 »

no vidiš :) jak možeš vedieť že hra ako gitara za 700€ ked si este na takej nehral :) uvidiš tak o pol roka, o rok jak sa ti zmeni nazor  Žmurk

Obávam sa, že Duger má pravdu. Priprav si veľa peňazí. O krátky čas zistíš, ako Ťa toto fórum dokáže zodrať.:-)))))
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #10 kedy: 16. Január , 2011, 21:35:37 »

Vitaj Vitaj synku. :)

Sak sprav nejake detailnejsie fotky.  Na zdravie!
Zaznamenané

hate_me
pravidelný návštevník
Príspevkov: 590

« Odpoveď #11 kedy: 16. Január , 2011, 22:13:34 »

Obávam sa, že Duger má pravdu. Priprav si veľa peňazí. O krátky čas zistíš, ako Ťa toto fórum dokáže zodrať.:-)))))
to je pravda, ale ak sa naucis "citat" toto forum, tak sa tu da najst kopec informacii, ktore pomozu
Zaznamenané

... ale potom som mu pretiahol sestru a od vtedy sa na mna hnevá ...
Sanchez
stály hosť

« Odpoveď #12 kedy: 16. Január , 2011, 22:18:10 »

to je pravda, ale ak sa naucis "citat" toto forum, tak sa tu da najst kopec informacii, ktore pomozu

Veď práve... Navzájom sa to nevylučuje, ale dopĺňa... Muzikantský život bez informácií je lacný. S informáciami je to "trocha" drahšie.:-)
« Posledná zmena: 16. Január , 2011, 22:19:07 od Sanchez » Zaznamenané

Matt
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #13 kedy: 17. Január , 2011, 16:09:14 »

Tú gitaru mám už aspoň rok  Beeee ... a hovorím ... viem to ... keby bola chybná alebo keby s ňou niečo nebolo v poriadku tak ju vrátim ... a výmena snímačov pomohla na zvuk ... a držal som už veľa gitár v rukách, Gibsonky - cca 1500€, ESP Les Paulky tiež okolo 1000€ ... rozdiely som videl iba v značke a váhe gitary... no a ešte dizajnom ... možno tá gitara bol šmejd ale teraz je z toho fakt kvalitná gitara Beeee ... ešte keď si časom kúpim zosilovač a bedňu ... to bude nářez ha ha ha
« Posledná zmena: 17. Január , 2011, 16:10:52 od Matt » Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #14 kedy: 17. Január , 2011, 16:45:35 »

Tú gitaru mám už aspoň rok  Beeee ... a hovorím ... viem to ... keby bola chybná alebo keby s ňou niečo nebolo v poriadku tak ju vrátim ... a výmena snímačov pomohla na zvuk ... a držal som už veľa gitár v rukách, Gibsonky - cca 1500€, ESP Les Paulky tiež okolo 1000€ ... rozdiely som videl iba v značke a váhe gitary... no a ešte dizajnom ... možno tá gitara bol šmejd ale teraz je z toho fakt kvalitná gitara Beeee ... ešte keď si časom kúpim zosilovač a bedňu ... to bude nářez ha ha ha

a cez co hras teraz? ono mozno keby si tie gitary porovnaval na kvalitnom aparate tak ti zrazu ten rozdiel vyskoci... aspon tot moja skusenost z davnejsich cias  Na zdravie!
Zaznamenané
Matt
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #15 kedy: 17. Január , 2011, 17:44:33 »

a cez co hras teraz? ono mozno keby si tie gitary porovnaval na kvalitnom aparate tak ti zrazu ten rozdiel vyskoci... aspon tot moja skusenost z davnejsich cias  Na zdravie!

Cez kombo - Fender Frontman 212R - 100W 2x12" reprák ... a mám krabičku Digitech Metal Distortion (HardWire séria)... a idem si kúpiť Metal Muff ale s tým budem hrávať len doma ... ten Digitech mám hlavne na koncerty a na skúšky s kapelou  Žmurk
Zaznamenané
metal_man
pravidelný návštevník
Príspevkov: 424

« Odpoveď #16 kedy: 19. Január , 2011, 19:23:26 »

ako chalan ma trochu pravdu ze u tejto znacky zalezi aj na konkretnom kuse ja som tiez neodolal a jednu som si zobral len som isiel rochu dalej lebo na les paule sa toho da menej pokazit ako ked to ma 24 prazcov a floyd ja som si zobral s floydom a prve co som urobil ked mi dosla okamzitte som to zaniesol znamemu ktory je giarar nech mi nastavi krk a a oktavy a nech skusi ci ladi  lebo ked uz gitara neladi tak s tym sa moc neda tak aby som to v ramci 7 dni mohol vratit ale ladila na vsetkych poziciach ci pri nultom alebo na konci hmatnika. snimace som okamzite vyhodil ale teraz tam idem davat bill lawrence snimace ale moc som na nu nemal teraz cas ani peniaze tak rok len tak stala ale prazce  to je fakt dost des ale zaklepal som ich a zbrusil a je ti lepsie ale vidim to tak ze za rok pojdu dole ale inak za u cenu je to v pohode ak si tam clevek vie veci sam urobit
Zaznamenané
Strán: 1 2 [Všetko] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.049 sekund, 22 otázok.