Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
27. November , 2024, 10:46:25
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Matt  (Prečítané 3365 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
Matt
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 75

« Odpoveď #15 kedy: 17. Január , 2011, 17:44:33 »

a cez co hras teraz? ono mozno keby si tie gitary porovnaval na kvalitnom aparate tak ti zrazu ten rozdiel vyskoci... aspon tot moja skusenost z davnejsich cias  Na zdravie!

Cez kombo - Fender Frontman 212R - 100W 2x12" reprák ... a mám krabičku Digitech Metal Distortion (HardWire séria)... a idem si kúpiť Metal Muff ale s tým budem hrávať len doma ... ten Digitech mám hlavne na koncerty a na skúšky s kapelou  Žmurk
Zaznamenané
metal_man
pravidelný návštevník
Príspevkov: 424

« Odpoveď #16 kedy: 19. Január , 2011, 19:23:26 »

ako chalan ma trochu pravdu ze u tejto znacky zalezi aj na konkretnom kuse ja som tiez neodolal a jednu som si zobral len som isiel rochu dalej lebo na les paule sa toho da menej pokazit ako ked to ma 24 prazcov a floyd ja som si zobral s floydom a prve co som urobil ked mi dosla okamzitte som to zaniesol znamemu ktory je giarar nech mi nastavi krk a a oktavy a nech skusi ci ladi  lebo ked uz gitara neladi tak s tym sa moc neda tak aby som to v ramci 7 dni mohol vratit ale ladila na vsetkych poziciach ci pri nultom alebo na konci hmatnika. snimace som okamzite vyhodil ale teraz tam idem davat bill lawrence snimace ale moc som na nu nemal teraz cas ani peniaze tak rok len tak stala ale prazce  to je fakt dost des ale zaklepal som ich a zbrusil a je ti lepsie ale vidim to tak ze za rok pojdu dole ale inak za u cenu je to v pohode ak si tam clevek vie veci sam urobit
Zaznamenané
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.035 sekund, 22 otázok.