Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
28. November , 2024, 23:24:28
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: M-amp projekt - Midi riadenie pre aparaty  (Prečítané 16144 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #30 kedy: 20. Január , 2011, 23:43:59 »

Mne staci MIDI>DIN pripadne do dvoch stereo jackov (myslim ze tieto dve kombinacie by mali pokryvat velku vacsinu vsetkych moznych zosilovacov).
Tie slucky budu kde ? Pred zosilovacom ci za?
(asi logicky pred, ale dnes mi to uz nemysli :) ).
« Posledná zmena: 20. Január , 2011, 23:44:20 od Semish » Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #31 kedy: 20. Január , 2011, 23:50:44 »

no bude tam DIN, 3 stereojacky ( istota ) a ta slucka bude mat IN kde bude aj buffer ( zapinatelny ) potom send return, send2 return2 a out. cize si ju mozes zaradit kam chces, aj na vstup, ze tam rovno pichnes gitaru a z outu ides do zosika. alebo vypnes buffer a zo sendu aparatu pojdes do In tej slucky a z Out slucky do returnu co mas na hlave -  to mi pride zbytocne ale podla lubovole :)
Zaznamenané

Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #32 kedy: 21. Január , 2011, 01:23:51 »

Inak na MESU som nasiel toto ak je to TO a neni to ani drahe  Bavím sa skvele ale na Peavey som nenasiel nic okrem RJM co sa nejak si nevyraba...
http://kytary.cz/g-lab-midi-amp-controller-mac-4-4-mesa-boogie/HN113443/

Yo! a prosim vas navrhnite niekto diagram napajania lebo uz z tych return, send, out, DIN, midi, looper som uz mozgovo troska mimo  Bavím sa skvele

« Posledná zmena: 21. Január , 2011, 01:35:03 od Yugi00 » Zaznamenané

Im a little princess
tibor7
stály hosť
Príspevkov: 962

« Odpoveď #33 kedy: 21. Január , 2011, 07:06:36 »

ako mne osobne by postacil aj obycajny midi prepinac kanalov, lebo modulacne pedale by som predal a kupil miesto toho G-major a prepojil by som to cele stym. A overdrive s wahom by stejne ostali na zemi a isli by z predu takze stomp box looper by bol pre mna len take male plus  Žmurk

Asi pred rokom som to tu predával FCB100 midipedal + G-major +looper na 4 efekty - nikto to nechcel. Prepínalo to bez meškania a to naraz kanál ampu + preset G-major + priradilo krabičku a to v rôznych kombináciách čo je na live hranie ideálne. Len tie prechody cez relátka a množstvo káblov či čo sa prejavilo aj negatívne na základnom zvuku ampu samozrejme. Ináč z takého G-majora lezú omnoho krajšie zvuky-efekty ako z krabičiek  - toho ľutujem že som to predal.
« Posledná zmena: 21. Január , 2011, 07:08:56 od tibor7 » Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #34 kedy: 21. Január , 2011, 08:08:56 »

Inak na MESU som nasiel toto ak je to TO a neni to ani drahe  Bavím sa skvele ale na Peavey som nenasiel nic okrem RJM co sa nejak si nevyraba...
http://kytary.cz/g-lab-midi-amp-controller-mac-4-4-mesa-boogie/HN113443/

Yo! a prosim vas navrhnite niekto diagram napajania lebo uz z tych return, send, out, DIN, midi, looper som uz mozgovo troska mimo  Bavím sa skvele

:), co riesis? :) Ved to je dost jednoduche, jedna cast je to MIDI spinanie , posles MIDI instrukciu do tohto zariadenia a ono prepne kanal na aparate, akurat potrebujes spravny custom kabel pre rozne typy zosilovacov.
Dalej ak to spravne chapem, tak to bude mat dve separatne slucky, ktore budu opat spinatelne cez MIDI.

Dobre to chapem?
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #35 kedy: 21. Január , 2011, 09:03:00 »

dobre to chapes  :)
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #36 kedy: 21. Január , 2011, 09:17:03 »

dobre to chapes  :)

Super :), cize by tym bolo mozne robit napriklad takyto scenar ? :

preset na G-systeme (solovaci/efektovaci, tu to moze mat sum z tych krabiciek) > prepnem cez toto zariadenie kanal na zosilovaci na skresleny, signal routujem cez prvu slucku v ktorej je cely pedalboard (wah, whammy+dalsie blbosti)
preset na G-systeme (rytmicky, tu nechcem mat ziaden sum a bordel z krabiciek) >prepnem zosilovac na skresleny, prva slucka kde je pedalboard je vypnuty, zapne sa druha slucka v ktorej je medzi G-system outputom a returnom na zosilovaci externy noise gate.

Idem na to dobre, ci blbost? :)

Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #37 kedy: 21. Január , 2011, 12:07:41 »

spravne na to ides a tak to funguje :) su tam dve nezavisle slucky a tam si mozes pichnut co chces...jedna bude mat buffer zapinatelny a druha nebude mat. ale obidve budu nezavisle, cize sa nebudu ovplyvnovat
« Posledná zmena: 21. Január , 2011, 12:09:06 od mario bross » Zaznamenané

Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #38 kedy: 21. Január , 2011, 12:18:41 »

Ja si teda pockam ako to bude fungovat vo finalnej podobe aby som vedel co mozem predat a kupit nove Bavím sa skvele
Zaznamenané

Im a little princess
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #39 kedy: 21. Január , 2011, 19:43:31 »

Mario, ma kolko odhadujes finalnu cenu tohto zariadenia?

Vies to spravit aj tak ze by sa to dalo dat vedla dalsieho zariadenia do racku?
Vyska 1U, sirka pol racku :) , chcel by som to dat vedla vysielacky.

Dik
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #40 kedy: 21. Január , 2011, 19:54:11 »

praveze to bude siroke asi cca 30cm...nemestim tam tolko tych jackov. ale 1U to bude vysoke..

a cena to neviem teraz presne, lebo musim zistit zopar veci konstrukcnych. ale cca cena ratam 200 - 250 Eur
Zaznamenané

feki
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 131

« Odpoveď #41 kedy: 22. Január , 2011, 00:05:36 »

Právě jsem taky dokončil zabudování nového switche. Sice mám FCBéčko ale šest relátek mě ovládá celý E-530 ( 4 KANÁLY + CONTOUR + BYPAS ) a E-840 ( VOLUME + PRESENCE )
Info mám na webu, včetně setupu a nějaké fotogalerie.
http://feki.webnode.cz/gear/blog/midi-switch/
« Posledná zmena: 22. Január , 2011, 00:41:57 od feki » Zaznamenané

Jacsnon Soloist SL-3 > Engl E-530 ( Midi Switch Relay )> GSP1101 ( FCB 1010 ) > Engl E-840 > 2x box 75w V-30
Zvukár Andrej
miestny štamgast
Príspevkov: 2178

« Odpoveď #42 kedy: 23. Január , 2011, 08:33:24 »

...ale cca cena ratam 200 - 250 Eur

Keď si napísal cenu, všetci stíchli. Na tomto fóre chcú všetko za 1 Euro.
Keď som tu popisoval môj switchsystém, bolo v ňom cca to, čo v tvojom, ale k tomu ešte: footswitch controller (programovateľný), pedalboard s kabelážou, štyrmi protibrumovými preampmi, nakopávačom, zdrojom 1 000 mA a tvrdým kufrom (poctivým - môžeš sa naň postaviť), tak všetci napísali, že za 500 € to je strááášne drahé.
Ale skús to ponúknuť na západ od tejto krajiny. Držím ti palce, tak ako aj ostatným bastlerom.
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #43 kedy: 23. Január , 2011, 09:12:09 »

to ze stichli neznamena, ze nemaju zaujem, alebo sa mylim ? dufam, ze nie :)
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #44 kedy: 23. Január , 2011, 09:15:35 »

to ze stichli neznamena, ze nemaju zaujem, alebo sa mylim ? dufam, ze nie :)

Nemylis sa, ja zaujem stale mam, ta cena je uplne v pohode.

Andrej, aj o tvojom pedalboarde viem uz davno, dokonca som ho zvazoval, ale kedze som to poriesil inak (G-system), bol by mi zial na nic.
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.058 sekund, 23 otázok.