Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
28. November , 2024, 21:36:52
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: M-amp projekt - Midi riadenie pre aparaty  (Prečítané 16107 krát)
0 užívateľov a 13 Hostí prehliada túto tému.
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #75 kedy: 05. November , 2011, 10:20:50 »

pekne Bravooo
Zaznamenané
Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #76 kedy: 05. November , 2011, 13:38:37 »

ok, tak uz je to hotove, len mi este chyba sklicko na display, ale to budem mat mozno v priebehu tyzdna alebo vikendu. prvy kus putuje k yugi00  :) potom to este pofotim zapnute a ostrejsie, teraz tu mam nejake zle svetlo a nechce sa mi s tym srat moc. Cele chasis je kovove a predny panel je frezovany do hliniku, Zhrniem opat tie features:

- napajanie od 10V - 20V DC
- Prepinanie cez 8pin DIN a 2x TRS jacks
- moznost prepinanie 2 aparatov sucasne ( galvanicky oddelene )
- jednoduche nastavenie ( 1x zmackeme set - midikanal, 2x - nastavi sa DIN a slucka, 3x nastavi sa TRS a 4x sa vyskoci...dlhym stlacenim sa to ulozi
- 2x efektova slucka
- midi in/out
- moznost uchytenia do racku

Takisto k roznym aparatom dam aj rozne redukcie. takze foto ( este raz pardon za kvalitu )
HOLÝ SHIT  Fuuha zíram Fuuha zíram Fuuha zíram kks ty si to spravil nad moje ocakavania.... velmi dobra praca  Je to frajer
Zaznamenané

Im a little princess
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #77 kedy: 05. November , 2011, 14:25:18 »

diky moc  Na zdravie! este rozmyslam, ci to pismo vyciernit, ale paci sa mi aj takto :)
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #78 kedy: 05. November , 2011, 14:29:43 »

vyborna praca, verim ze to bude fungovat jak hodinky.. to mi pripomina ze mame tiez rozrobeny projekt asi uz od leta a ze by som mal aj penaaaze uz chystat heh..   ha ha ha
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #79 kedy: 05. November , 2011, 14:30:56 »

vyborna praca, verim ze to bude fungovat jak hodinky.. to mi pripomina ze mame tiez rozrobeny projekt asi uz od leta a ze by som mal aj penaaaze uz chystat heh..   ha ha ha

dik  :) a sorrac, sa to stoplo, lebo skola a tento projekt, teraz este aj bakalarka... pustim sa do toho, ved uz to spravene takmer je, len este musim odladit na tomu mutovani, lebo ma tam nieco vyrusuje
Zaznamenané

Yugi00
miestny štamgast

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #80 kedy: 05. November , 2011, 14:36:04 »

diky moc  Na zdravie! este rozmyslam, ci to pismo vyciernit, ale paci sa mi aj takto :)
neeeee nehaj tak :D ak by som chcel tak centrofixkou dopisem  Bavím sa skvele ale vyzera to nekonecno ziliard krat lepsie ako to original od RJM music technologies
Zaznamenané

Im a little princess
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #81 kedy: 05. November , 2011, 14:46:11 »

Bavím sa skvele aj to ma lepsie funkcie aspon teda posla popisu od toho RJM aj som sa snazil, aby sa to dalo logicky naprogramovat a ulozit. snad budes spokojny, este to ale musim poriadne preskusat a necham to zapnute aj tri dni, aby som si to overil, ok ? potom posielam. a na to sklicko este musim pockat  Bavím sa skvele
Zaznamenané

reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #82 kedy: 05. November , 2011, 14:58:52 »

A teraz ešte raz po slovensky pre mňa, čo to teda vlastne robí?  Bavím sa skvele Na zdravie!
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
Yugi00
miestny štamgast

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #83 kedy: 05. November , 2011, 14:59:05 »

Bavím sa skvele aj to ma lepsie funkcie aspon teda posla popisu od toho RJM aj som sa snazil, aby sa to dalo logicky naprogramovat a ulozit. snad budes spokojny, este to ale musim poriadne preskusat a necham to zapnute aj tri dni, aby som si to overil, ok ? potom posielam. a na to sklicko este musim pockat  Bavím sa skvele
pohoda  Zdravíčko aspon som videl na fotke... tak uz na vysledny produkt si pockam Bavím sa skvele
Zaznamenané

Im a little princess
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #84 kedy: 05. November , 2011, 15:01:14 »

ok, lebo to sklicko som myslel, ze bude vcera, ale to je piatok a to sa nikomu uz nechce nic.. poslem Ti aj merci k tomu  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Yugi00
miestny štamgast

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #85 kedy: 05. November , 2011, 15:16:21 »

A teraz ešte raz po slovensky pre mňa, čo to teda vlastne robí?  Bavím sa skvele Na zdravie!
MIDI pripinac hlavy a efektov v slucke pred ampom a zaroven by mal prepinat aj nejaky iny midi device ktory je zapojeny do standardnej efektovej slucky hlavy. (Ale to je len uz cez midi out)
« Posledná zmena: 05. November , 2011, 15:17:12 od Yugi00 » Zaznamenané

Im a little princess
Yugi00
miestny štamgast

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #86 kedy: 05. November , 2011, 15:22:49 »

poslem Ti aj merci k tomu  Bavím sa skvele
  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele staci ked mi posles hento aj s navodom plus tie uši do racku  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

Im a little princess
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #87 kedy: 05. November , 2011, 15:27:13 »

A teraz ešte raz po slovensky pre mňa, čo to teda vlastne robí?  Bavím sa skvele Na zdravie!

tak ako yugi pise. proste mas hlavu, ktora nema midi, ale ma napriklad jacky alebo ten 7DIN konektor na prepinanie. tak toto zariadenie s tym prepojis a uz by si mal ovladat hlavu cez midi. z tohto zariadenia ide aj midi out, kde mozes zapojit ine zariadenie. takisto ma k tomu + spravenu aj 2x efektovu slucku s buffrom. Cize do do prvej slucky zapnes napr gitaru a 2 efekty vystup zapojis do inputu hlavy... do druhej slucky zapnes napr nejake ine efekty, alebo tam mozes zapojit aj slucku ampu ( ak ju nemas zapinatelnu ) a tymto sa Ti stane zapinatelna a znova pre dva efekty. na predchadzajucej strane je niekde aj obrazok. a potom si toto zariadenie nakonfikurujes tak, ze ked napr zmacknes preset jedna, tak sa Ti zapne skresleny na parata a prva slucka ( to si navolis tymi tlacitkami co ma byt zopnute ). das preset dva a zas sa prepne a zopne nieco ine. samozrejme okamzite ( do 10 ms ) resp. tak rychlo, ako to dokaze aparat

Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele staci ked mi posles hento aj s navodom plus tie uši do racku  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele

jj vydam aj manual  Bavím sa skvele
Zaznamenané

reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #88 kedy: 05. November , 2011, 15:38:18 »

tak ako yugi pise. proste mas hlavu, ktora nema midi, ale ma napriklad jacky alebo ten 7DIN konektor na prepinanie. tak toto zariadenie s tym prepojis a uz by si mal ovladat hlavu cez midi. z tohto zariadenia ide aj midi out, kde mozes zapojit ine zariadenie. takisto ma k tomu + spravenu aj 2x efektovu slucku s buffrom. Cize do do prvej slucky zapnes napr gitaru a 2 efekty vystup zapojis do inputu hlavy... do druhej slucky zapnes napr nejake ine efekty, alebo tam mozes zapojit aj slucku ampu ( ak ju nemas zapinatelnu ) a tymto sa Ti stane zapinatelna a znova pre dva efekty. na predchadzajucej strane je niekde aj obrazok. a potom si toto zariadenie nakonfikurujes tak, ze ked napr zmacknes preset jedna, tak sa Ti zapne skresleny na parata a prva slucka ( to si navolis tymi tlacitkami co ma byt zopnute ). das preset dva a zas sa prepne a zopne nieco ine. samozrejme okamzite ( do 10 ms ) resp. tak rychlo, ako to dokaze aparat

díky vypadá to byť na celkom použitelnú vecičku, cenovo to je približne koľko?
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #89 kedy: 05. November , 2011, 17:04:07 »

ale ako sa to ovlada ked je to v racku? ci do toho este ide klasicky midi podlahovy kontroler?
Zaznamenané
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.06 sekund, 23 otázok.