Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
27. November , 2024, 09:24:56
Strán: 1 ... 9 10 [11] 12 13 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Afrodias  (Prečítané 30441 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #150 kedy: 06. Február , 2011, 21:42:59 »

Mne sa najviac páči ten búster :-D
A tie vystrihnuté kilá z jump :-D kláves v druhej slohe...
A ten spev..behajú mi zimomriavky po chrbte..od strachu...
Inak je to skutočne hudba, ktorá zrejme hrá keď si pre teba ide smrtka..posledné záchvevy mozgu..cesta do pekla..koniec .. :-D
Ja sa toho bojím :-D
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #151 kedy: 06. Február , 2011, 21:44:24 »

Mne sa najviac páči ten búster :-D
A tie vystrihnuté kilá z jump :-D kláves v druhej slohe...
A ten spev..behajú mi zimomriavky po chrbte..od strachu...
Inak je to skutočne hudba, ktorá zrejme hrá keď si pre teba ide smrtka..posledné záchvevy mozgu..cesta do pekla..koniec .. :-D
Ja sa toho bojím :-D

on dokazal v jednej pesnicke to o co sa alice cooper snazi cely zivot... vydesit ludi
Zaznamenané

Zuzka
pravidelný návštevník
Príspevkov: 542

« Odpoveď #152 kedy: 06. Február , 2011, 21:45:04 »

No a cely mail.

Dobrý deň Zuzana.

Finálna nahrávka našej skupiny WOW! = VAU! ja hotová. MP3 verziu si môžete stiahnuť z tohoto linku: http://www.afrodias-music.com/Songs/WOW!/WOW!-LadiesRide.mp3 - link je len pre nás a pre dobrých priateľov, tak podľa toho s nim nakladajte. Táto verzia vyjde aj na CD nezávislých skupín Radio Hits vol. 4 v náklade 5000 ks, ktoré je už vo výrobe. CD bude rozposielané do všetkých hlavných rádií v SR, ČR, GB, USA a D a tiež do menej známych a internetových rádií a podcastov v SR. 1000 ks CD bude tvoriť prílohu hudobného časopisu Nový Populár II./2011, ktoré vyjde na prelome Februára / Marca http://www.novypopular.eu/ . Ja som zaplatil vydanie piesne na CD a zo toho dostanem 10 ks originálnych CD, takže každému členovi skupiny aj autorom piesne dám jedno. Ak chcete viac originálnych CD, kúpte si časopis Nový Populár. 1 ks budem posielať spolu s prihláškami do Slovenského ochranného zväzu autorského www.soza.sk - týka sa autorov piesne a do Zväzu umelcov (ktorého presnú totožnosť treba ešte zistiť - ak viete, dajte mi vedieť) - týka sa interpretov piesne, aby sme mohli dostávať honoráre z vysielania piesne v médiách a na verejných zhromaždeniach (diskotéky, bary a podobne). Kto má záujem o vstup do týchto inštitúcií, treba si čo najskôr preštudovať ich pravidlá a môžete mi potom poslať príslušnú vyplnenú prihlášku a ja hneď, ako budem mať CD (niekedy koncom Februára), dám všetky prihlášky dokopy a spolu s originálnym CD pošlem do príslušných inštitúcií. Treba tak urobiť čo najskôr, lebo do týchto zväzov sa prijíma len raz do roka niekedy na jar. Potom je uchádzač už len čakateľom na členstvo až do ďalšieho prijímacieho termínu. Tieto inštitúcie vyplácajú honoráre raz ročne každému podľa miery úspešnosti skladby. Úspešný umelci od nich dostávajú veľké peniaze a my samozrejme do roka vyprodukujeme viaceré skladby.

Do konca mesiaca budem robiť remix piesne Ladies Ride, lebo sme ju so speváčkou dokončovali vo veľkej časovej tiesni a nie všetko sme stihli urobiť tak, ako sme si to predstavovali. V tejto verzii som žiaľ už nestihol vytvoriť Basgitaru - takže ju budem teraz dorábať a robiť ešte nejaké úpravy - prerobím niektoré gitarové pasáže a iné detaily, no v zásade bude pieseň znieť približne tak, ako táto prvá finálna verzia. Pokiaľ ide o gitary, tak pieseň je hraná na dve gitary - polo skreslená sólová (zvukovo podobná, ako Iron Maiden) a veľmi skreslená doprovodná (zvukovo ako v metalových skladbách napr. v tejto: http://www.afrodias.com/Music/DoroPesch&Warlock-FightForRock.mp3 ). Ďalšie podklady, ako noty alebo tablety pre jednotlivé nástroje ešte doručím, keď ich napíšem. V prípade potreby môžem v skupine zaskakovať aj ako hráč na niektorú gitaru alebo basgitaru, keď niekto vypadne.

Takže teraz máte predstavu o nahrávke - ako pieseň znie. Dajte mi teda vedieť, či s vami môžem rátať v našej skupine WOW! Ak áno, potrebujem vedieť, či s vami môžem počítať, ak príde nejaká ponuka na vystúpenie, koncert, mediánu prezentáciu alebo ponuka na zmluvu od niektorej väčšej nahrávacej spoločnosti a z toho vyplývajúce výhody a záväzky.

Ďalej ak chcete byť v časopise Nový Populár, musíme vyrobiť nejakú skupinovú fotografiu a profil. Keďže nie sme všetci z jedného mesta a nemôžem chcieť, aby sem všetci kvôli tomu cestovali, môžem vyrobiť nejaké foto návrhy. V tom prípade budem potrebovať, aby ste mi poslali nejaké svoje fotky. Podľa možnosti farebné, s celou postavou aj portrétové a nie v zimnom oblečení. Je to však na vás - nemusí to byť. Návrhy vám pošlem na schválenie.

A ešte jedna ponuka mimo tohoto. Mám možnosť za svoje vydavateľstvo AFRODIAS-MUSIC akreditovať sa ako novinár na Eurovíziu 2011 v nemeckom Duseldorfe. Ak by niekto z vás mal záujem ísť tiež s touto akreditáciou - samozrejme na vlastné náklady - dajte mi vedieť. Sú v tom rôzne V.I.P. výhody - možnosť všade sa dostať, byť na skúškach interpretov, a užiť si týždeň plný zábavy aj záverečnú párty. Rozhodnúť sa treba najneskôr do 10. 04. Náklady odhadujem na 500 EUR. Neviem naisto, či pôjdem a koľkých by som mohol prihlásiť - to zistím.

Ostatné záležitosti postupne doriešime -  budem vás všetkých priebežne informovať. Keď ma ešte niečo dôležité napadne, dám vám vedieť.

Takže očakávam vašu skorú odpoveď aj prípadné ďalšie otázky.
Zaznamenané

Suit up! I'ts gonna be legendary.
killo
stály hosť

« Odpoveď #153 kedy: 06. Február , 2011, 21:46:58 »

on dokazal v jednej pesnicke to o co sa alice cooper snazi cely zivot... vydesit ludi

Tomu ver...skutočne to dokázal... A teraz si predstav situáciu kaolko...
Zobudíš sa v noci, ideš si potme po vodu, a zničoho nič toto začne hrať :-D
Možno by stačil aj ten hlas samotný...ale dokopy by to bolo asi ešte väčší brutál :-D
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #154 kedy: 06. Február , 2011, 21:48:06 »

podla mna on vedome ojebava.. myslim to vazne.. on sa aktivne angazuje aspon v 10 odvetviach kde vsadil na kartu ze ak najde co i len 5 ludi ktorych ojebe v kazdom pripade tak ze ho to posunie do vyssej soc vrstvy alebo co..  mne to pride jak kazdy druhy nigerijsky scam
Zaznamenané

Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #155 kedy: 06. Február , 2011, 21:48:32 »

tazko je si z toho nerobit srandu, navyse ked sam konfrontuje okolie tymto.. sam to hodil na myspace, tak nevidim dovod to nekritizovat - a to sa ozaj inac neda ako robenim si srandy. Len nech to fakt nezajde do takej absurdnosti, ze sa sem bude tahat, bude sa tu hrat divadielko a bude sa na nom pumpovat ego, ze kto ho da lepsie a vtipnejsie dole..
« Posledná zmena: 06. Február , 2011, 21:56:52 od Krtko » Zaznamenané
killo
stály hosť

« Odpoveď #156 kedy: 06. Február , 2011, 21:54:06 »

Myslíte, že by som mohol použiť pieseň Ladies Ride ako outro na koncertoch pri klanačke?
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #157 kedy: 06. Február , 2011, 21:55:28 »

podla mna on vedome ojebava.. myslim to vazne.. on sa aktivne angazuje aspon v 10 odvetviach kde vsadil na kartu ze ak najde co i len 5 ludi ktorych ojebe v kazdom pripade tak ze ho to posunie do vyssej soc vrstvy alebo co..  mne to pride jak kazdy druhy nigerijsky scam

ono taka vec moze fungovat len ked mas na to publikum, vypisovat maili jednemu cloveku je o inom, to uz znaci ze to mysli vazne.. hlavne s takou vytrvalostou ist do toho, ze robit si web, ukazat svoj ksicht v telke s elixirom mladosti v ruke... investovat tolko casu do robenia toho avantgardneho songu a podobne, to urcite nemysli ako srandu pretoze je vtipalek...
Zaznamenané
Luk@s
pravidelný návštevník
Príspevkov: 299

« Odpoveď #158 kedy: 06. Február , 2011, 21:57:49 »

V najvacsej p.ici je to ze spomina vyberovku kde budem mat aj moja kapela pesnicku. To je trapas jak hovado. Nerozumiem tomu. Neviem co sa deje  Bavím sa skvele  Bavím sa skvele

Ja sa toho fakt bojim tiez ked to pocujem. Je to extremne strasidelne. Si predstav ze sa zobudis nadranom na tuto "piesen" a vedla postele ti stoji AFRODIAS!
Zaznamenané

Luk@s
pravidelný návštevník
Príspevkov: 299

« Odpoveď #159 kedy: 06. Február , 2011, 22:00:38 »

Myslíte, že by som mohol použiť pieseň Ladies Ride ako outro na koncertoch pri klanačke?

Ide to do sozy chalanko, tak si vybavuj nahlasenie, aby afrodias ziskal spominane tantiemy  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #160 kedy: 06. Február , 2011, 22:01:38 »

Ak to naozaj zaplatil a vyjde to tam, tak...Ja uz fakt neviem, co si o nom mam mysliet, mozno dokaze vnimat realitu v podobe telesnych potrieb, ale psychicky je v inom svete, kde dostava 5000eur za pesnicky, tato skladba znie ako Avril Lavigne a akredituje sa na Euroviziu.  Je mi do plaču
Zaznamenané
vikur
VIP
stály hosť
*
Príspevkov: 1422

hejter

« Odpoveď #161 kedy: 06. Február , 2011, 22:03:50 »

chlapci hlavne tu nefilozofujte o picovinach ci je chory alebo nie ... nikdy nebolo nic zle na tom ked si niekto robi srandu hlavne ked je z coho ... kludne nech si robi picu afrodias zo mna ked ma z coho nemam nic proti
Zaznamenané

prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com
killo
stály hosť

« Odpoveď #162 kedy: 06. Február , 2011, 22:05:41 »

Ide to do sozy chalanko, tak si vybavuj nahlasenie, aby afrodias ziskal spominane tantiemy  Bavím sa skvele

A kruci...ale veď štyri takty ukradnúť môžem, že? mne stačí kúsok refrénu a loop dokolečka :-D ono by to bolo asi aj super intro :-D :-D

V najvacsej p.ici je to ze spomina vyberovku kde budem mat aj moja kapela pesnicku. To je trapas jak hovado. Nerozumiem tomu. Neviem co sa deje  Bavím sa skvele  Bavím sa skvele

Ja sa toho fakt bojim tiez ked to pocujem. Je to extremne strasidelne. Si predstav ze sa zobudis nadranom na tuto "piesen" a vedla postele ti stoji AFRODIAS!

A nad hlavou ti bude mávať alchymistickou palicou :-D
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #163 kedy: 06. Február , 2011, 22:08:42 »

chlapci hlavne tu nefilozofujte o picovinach ci je chory alebo nie ... nikdy nebolo nic zle na tom ked si niekto robi srandu hlavne ked je z coho ... kludne nech si robi picu afrodias zo mna ked ma z coho nemam nic proti

Skutocna sranda zacne, ked si v trafike kupim NP a budem tam song ladies rajd.  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Sammko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 625

muck :-*

« Odpoveď #164 kedy: 07. Február , 2011, 00:43:45 »

zuzka a ak sa mozem opytat  Bavím sa skvele ty mu na to ako odpovedas ?
Zaznamenané

Strán: 1 ... 9 10 [11] 12 13 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.118 sekund, 23 otázok.