Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky:

Chodia Vám upozornenia o súkromných správach z fóra?

Neodpovedajte na ne cez mail. Musíte sa prihlásiť do fóra a odpovedať na ne priamo cez súkromné správy.
23. Máj , 2012, 07:26:27
Strán: [1] 2 3 ... 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: The Downhill  (Prečítané 3598 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Marian.Radosovsky
pravidelný návštevník
Príspevkov: 234

« kedy: 29. Január , 2011, 01:04:59 »

Mladá trnavská rocková skupina:

Vladimír Kucharovič - spev
Adam Cisár - gitara, spev
Marián ´´Edy´´ Radošovský - gitara
Bohdan Suchoň - bassgitara, spev
Peter Mikušek - bicie

V tomto zložení (pevne veríme, že finálnom) fungujeme od októbra 2009... Sme mladí študenti, a snažíme sa o modernú rockovú muziku, ktorá neľpie na hudobných onaniách, ale vsádza na celkovú myšlienku a odraz vnímania rockovej hudby mladých ľudí...
Nazval by som to, že náš štýl je tak na ´´pol ceste do Ameriky´´ (Creed a pod.) Žmurk

Za ten krátky čas (od októbra 2009) sme prežili pár minimálne zaujímavých medzníkov, ktoré si veľmi vážime - víťazstvo celoslovenskej súťaže FAMAT 2010, účasť na A stage festivalu Topfest 2010, festival 13. Rockový Záber a kopec rôznych klubových koncertov (Bratislava, Brno, Nitra, Banská Bystrica, Zvolen, Rimavská Sobota, Hlohovec, Zlaté Moravce, Malacky, Piešťany, Čadca a kopec iných)... Dokonca sme sa umiestnili aj v ankete Zlatý Slávik, kdesi na 29. mieste, čo sme dosť nechápali  ha ha ha

Našu tvorbu je možné si vypočuť na www.bandzone.cz/thedownhill...

Na tomto profile je možné nájsť ukážky skladieb Fever (NIARA soundtrack), ktorá bude soundtrackom k prvému amatérskemu slovenskému sci-fi filmu NIARA (ku ktorej nám momentálne štáb filmu natáča klip) a Time to Lie... Tieto skladby boli nahrávané v štúdiu 999th a my osobne sme s výsledným produktom vysoko nad očakávania spokojní, napokon, posúdiť môžete sami, aj keď, je to asi ťažké hodnotiť iba ukážku, ktorá je takpovediac ´´vytrhnutá z kontextu´´. Tieto veci sú z pripravovaného EP...

Ďalej sa tam nachádza ešte naša stará tvorba (s ex-bubeníkom) ešte v slovenčine... Počas tejto éry sme boli označovaní za ´´trnavský Desmod´´ a podobne, taktiež posúďte sami  No hanbím sa..... Kam sme sa za ten čas posunuli, prípadne, či sme sa vôbec posunuli  Žmurk...

Ak máte chuť sa pri našej kapele pristavť trošku hlbšie, môžte si o nás prečítať nasledujúci článok, ktorý vyšiel tento mesiac, prípadne navštíviť náš facebook:

http://www.novy.trnavskyhlas.sk/c/263-the-downhill-hraju-hore-kopcom.htm

http://www.facebook.com/thedownhill?ref=ts

Pevne veríme, že to aspoň niekoho z vás zaujme a budeme radi za akúkoľvek konštruktívnu kritiku...

S pozdravom... The Downhill  Zdravíčko
« Posledná zmena: 29. Január , 2011, 01:56:26 od Marian.Radosovsky » Zaznamenané

Všetko je najprv v hlave, srdci a prstoch, až potom v drahých gitarách a efektoch
vikur
VIP
stály hosť
*
Príspevkov: 1201

arogantny sef planety!

« Odpoveď #1 kedy: 29. Január , 2011, 01:09:40 »

mne sa vasa kapela velmi paci drzim palce, videl som vas aj live a bolo to vynikajuce ... mate aj pekny zvuk gitar Bavím sa skvele
Zaznamenané

prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com
Marian.Radosovsky
pravidelný návštevník

« Odpoveď #2 kedy: 29. Január , 2011, 01:11:54 »

mne sa vasa kapela velmi paci drzim palce, videl som vas aj live a bolo to vynikajuce ... mate aj pekny zvuk gitar Bavím sa skvele

Ďakujem veľmi pekne, nesmierne si to za celú skupinu vážim... Smiem sa spýtať, kde si nás videl?  Zdravíčko
« Posledná zmena: 29. Január , 2011, 01:12:44 od Marian.Radosovsky » Zaznamenané

Všetko je najprv v hlave, srdci a prstoch, až potom v drahých gitarách a efektoch
vikur
VIP
stály hosť
*
Príspevkov: 1201

arogantny sef planety!

« Odpoveď #3 kedy: 29. Január , 2011, 01:13:10 »

Ďakujem veľmi pekne, nesmierne si to za celú skupinu vážim... Smiem sa spýtať, kde si nás videl?  Zdravíčko

v randaly ked ste boli som tam bol s misom
« Posledná zmena: 29. Január , 2011, 01:14:29 od vikur » Zaznamenané

prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com
Marian.Radosovsky
pravidelný návštevník

« Odpoveď #4 kedy: 29. Január , 2011, 01:18:23 »

v randaly ked ste boli som tam bol s misom

Aha, no jasne... Máš na mysli Emergenzu, však?  Žmurk Tam ma práve ten zvuk mrzel, pretože, aj keď tam sice boli Marshally, na ktorých hrávam aj ja (akurát ja používam JCM a tam boli JVM), nebol som s ich zvukom spokojný... Ale lepšie ako drátom do oka... Každopádne ešte raz, veľká vďaka  Na zdravie!
« Posledná zmena: 29. Január , 2011, 01:20:35 od Marian.Radosovsky » Zaznamenané

Marian.Radosovsky
pravidelný návštevník

« Odpoveď #5 kedy: 05. Február , 2011, 10:49:50 »

Keďže téma onkológie sa pred nedávnom začala bezprostredne dotýkať aj našej kapely, nemohli sme odmietnuť pozvanie na Benefičný koncert za onkologických pacientov, ktorý sa uskutoční 10.3.2011 v Mestskej Športovej hale v Trnave Žmurk...
Ak bude mať niekto cestu okolo, príďte sa pozrieť na dobrú hudbu, ale predovšetkým podporiť dobrú vec...  Zdravíčko

* Benef. koncert.jpg (98.52 KB, 404x567 - prehliadnuté 457 krát.)
« Posledná zmena: 05. Február , 2011, 10:50:54 od Marian.Radosovsky » Zaznamenané

ondreee
pravidelný návštevník
Príspevkov: 730

« Odpoveď #6 kedy: 05. Február , 2011, 15:13:02 »

chlapci drzim palce.. pacite sa mi velmi :-)

ked som pocul prve pracovne nahravky z 999th tak mi padla sanka.. len nech vam to co najdlhsie vydrzi.

restekpah!
Zaznamenané

Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1858

« Odpoveď #7 kedy: 05. Február , 2011, 17:20:46 »

Je to uplne vyborne. Zvuk, produkcia...priamociare a prudko pocuvatelne. Nie je to sice moja salka kavy, ale to je moj problem. Toto ma velky potencial. Som zvedavy ako zniete nazivo.   Som za vodou kámo
Zaznamenané
Marian.Radosovsky
pravidelný návštevník

« Odpoveď #8 kedy: 06. Február , 2011, 02:48:38 »

chlapci drzim palce.. pacite sa mi velmi :-)

ked som pocul prve pracovne nahravky z 999th tak mi padla sanka.. len nech vam to co najdlhsie vydrzi.

restekpah!

Ondreee, nechcem ti lizat med okolo ust, ale presne toto iste som si povedal ja prave pri prvom stretnuti s R2D, ako je možné, že na Slovensku je niečo takéto  No hanbím sa.....
Mnohokrát ďakujem  Zdravíčko
« Posledná zmena: 06. Február , 2011, 02:49:47 od Marian.Radosovsky » Zaznamenané

Marian.Radosovsky
pravidelný návštevník

« Odpoveď #9 kedy: 06. Február , 2011, 02:51:48 »

Je to uplne vyborne. Zvuk, produkcia...priamociare a prudko pocuvatelne. Nie je to sice moja salka kavy, ale to je moj problem. Toto ma velky potencial. Som zvedavy ako zniete nazivo.   Som za vodou kámo

Ďakujeme veľmi pekne za pozitívnu kritiku... Sme veľmi radi za pozitívne ohlasy na zvuk - je to však predovšetkým práca pánov majstrov z 999th štúdia...
Som milo prekvapený, že vnímaš našu hudbu presne tak, ako by sme chceli, aby ju ľudia vnímali - priamočiare, úderné, bez zbytočných omáčok okolo... Vďaka  Na zdravie!
Zaznamenané

miso_kolo
miestny štamgast
Príspevkov: 2940

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #10 kedy: 06. Február , 2011, 23:21:05 »

vyborna kapela!
Zaznamenané

stoka!
Marian.Radosovsky
pravidelný návštevník

« Odpoveď #11 kedy: 08. Február , 2011, 15:38:36 »

vyborna kapela!

Miško, vďaka  Som metlak  Som za vodou kámo
Zaznamenané

lumpisko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 235

« Odpoveď #12 kedy: 08. Február , 2011, 18:42:32 »

KONECNE NIECO DOBRE PO DLHEJ DOBE.
Zaznamenané
Marian.Radosovsky
pravidelný návštevník

« Odpoveď #13 kedy: 08. Február , 2011, 22:53:01 »

KONECNE NIECO DOBRE PO DLHEJ DOBE.

Ďakujeme veľmi pekne  Žmurk  Zdravíčko
Zaznamenané

Marian.Radosovsky
pravidelný návštevník

« Odpoveď #14 kedy: 21. Február , 2011, 13:49:53 »

Aj tento rok si nás budete môcť vypočuť na tohtoročnom Topfeste 2011...
S chalanmi sa na to nesmierne tešíme, zahráme si s celou Československou rockovou špičkou a bude to pre nás už po druhýkrát obrovská česť :)... Tak snáď sa tam všetci vidíme  Na zdravie!

http://www.topfest.sk/new/2010/index.php
« Posledná zmena: 21. Február , 2011, 13:55:33 od Marian.Radosovsky » Zaznamenané

Strán: [1] 2 3 ... 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.157 sekund, 22 otázok.