Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky:

Chodia Vám upozornenia o súkromných správach z fóra?

Neodpovedajte na ne cez mail. Musíte sa prihlásiť do fóra a odpovedať na ne priamo cez súkromné správy.
23. Máj , 2012, 07:27:12
Strán: 1 ... 3 4 [5] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: The Downhill  (Prečítané 3598 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5613

« Odpoveď #60 kedy: 29. Jún , 2011, 15:43:30 »

Čerstvé informácie z euróspekho finále Emergenzy v Budapešti...
The Downhill ako absolútny víťaz postupuje do veľkého celosvetového finále, ktoré sa bude konať 12. - 14. augusta v Nemecku  Na zdravie!...
Prepáčte, ale ja naozaj sám neviem, čo viac k tomu napísať, pretože doteraz nenachádzam slov  Zdravíčko

Gratulujem a tesim sa na vas na Topfeste  Na zdravie!
Zaznamenané
Marian.Radosovsky
pravidelný návštevník
Príspevkov: 234

« Odpoveď #61 kedy: 22. August , 2011, 11:33:06 »

The Downhill vydal debutové EP s názvom Time to Lie... Všetko, vrátane ukážok je na www.bandzone.cz/thedownhill  Zdravíčko
Zaznamenané

Všetko je najprv v hlave, srdci a prstoch, až potom v drahých gitarách a efektoch
Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1858

« Odpoveď #62 kedy: 09. Október , 2011, 21:28:48 »

Len v kratkosti...rychlo sa dat dokopy s niekym, kto ma/bude mat kontakty v zahranici. Skoda, aby ste zhnili na Slovensku.  Na zdravie!
Zaznamenané
marosisko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 355

« Odpoveď #63 kedy: 09. Október , 2011, 21:49:06 »

Len v kratkosti...rychlo sa dat dokopy s niekym, kto ma/bude mat kontakty v zahranici. Skoda, aby ste zhnili na Slovensku.  Na zdravie!
sak aj desmod si tu pekne hnije a dobre sa ma. co v zahranici. to ako keby som  ja pocuval ukrajinsky hard core. action satisfaction ,radsej by som stavil na slovenske texty... paci sa mi to hudobne... tie texty su zvlastne...
Zaznamenané

Marian.Radosovsky
pravidelný návštevník

« Odpoveď #64 kedy: 21. Október , 2011, 10:22:45 »

Oficiálny teaser k nášmu prvému klipu Day After Day, ktorý bude mať premiéru na našom krste 28.10. v Trnave...
Môžte mrknúť  Beeee

http://www.youtube.com/watch?v=70hBIitWSOc
Zaznamenané

Všetko je najprv v hlave, srdci a prstoch, až potom v drahých gitarách a efektoch
tarquin
pravidelný návštevník
Príspevkov: 684

« Odpoveď #65 kedy: 06. November , 2011, 10:32:53 »

chalani zverejnili oficialny videoklip k day after day http://www.youtube.com/watch?v=0d97fpocJlE

pesnicka je super. videoklip mi pride akoby tak na polceste, prvoplanovy a nie velmi premysleny. mohli by ste sa aj lepsie predat. ako beriem to tak, ze je to Vas prvy videoklip, v buducnosti by som skusil popremyslat oslovit nejakych chalanov/baby z VSMU. napriklad roman gregoricka mi pride vyborny http://www.youtube.com/user/spyger4ever#p/a/u/0/jtK6_lYSvAg
Zaznamenané

4 up 7 strings samurai

http://www.last.fm/user/tarquinn
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 12648

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #66 kedy: 06. November , 2011, 10:56:40 »

ale sak.. je to pre baby ten song tak co tam mali ratat fibonacciho postupnosti v SAV pred tabulou? :D
Zaznamenané

Marian.Radosovsky
pravidelný návštevník

« Odpoveď #67 kedy: 06. November , 2011, 18:35:06 »

Páni, ďakujem za konštruktívnu kritiku...
Na margo klipu... Viem, nie je to ideálna práca, to mi je jasné, ale je to naša prvotina, ktorá nás navyšše stála iba 50EUR (keďže na viac sme nemali) a celé je to robené iba tak poloprofesionálne... Holt, chýbajú nám v tomto ešte skúsenosti, snáď ďalšie budú lepšie... Ale ešte raz vďaka  Na zdravie!
Zaznamenané

Pablo Woozy
miestny štamgast
Príspevkov: 1824

Kingpopo

« Odpoveď #68 kedy: 06. November , 2011, 19:50:53 »

Páni, ďakujem za konštruktívnu kritiku...
Na margo klipu... Viem, nie je to ideálna práca, to mi je jasné, ale je to naša prvotina, ktorá nás navyšše stála iba 50EUR (keďže na viac sme nemali) a celé je to robené iba tak poloprofesionálne... Holt, chýbajú nám v tomto ešte skúsenosti, snáď ďalšie budú lepšie... Ale ešte raz vďaka  Na zdravie!
ale striedaju sa tam vydarene momenty so statickymi (v mojom slovniky menej vydarenymi). Skoda, ze hned zo zaciatku su tie skor "nudne". Ale za tu cenu co si napisal, to neni taky pruser. Pesnicka super, fakt chvalim  Na zdravie!
Zaznamenané

Štýlový, žiarivý a trocha čačaný.
Marian.Radosovsky
pravidelný návštevník

« Odpoveď #69 kedy: 07. November , 2011, 00:38:00 »

ale striedaju sa tam vydarene momenty so statickymi (v mojom slovniky menej vydarenymi). Skoda, ze hned zo zaciatku su tie skor "nudne". Ale za tu cenu co si napisal, to neni taky pruser. Pesnicka super, fakt chvalim  Na zdravie!

Na zdravie! Diki moc  Zdravíčko
Zaznamenané

C3llario.HQ
pravidelný návštevník
Príspevkov: 473

« Odpoveď #70 kedy: 27. November , 2011, 15:27:46 »

V čera v Púchove veľmi vydarená akcia môžem len pochváliť kapelu kto nevidel naživo nech skočí pozrieť z kapely ide velmi slušná energia len tak ďalej  Žmurk
Zaznamenané

Ibanez RG550, Gibson SG Emg, Edystar Yolane 06, B.C.Rich Mockingbird TBL,
Peavey 6505+ combo,
Bass Box 1x15" Fane ,H&K Attax 4x12
AMT E1, Boss DD-3,...dake kable, trsátka, sady strún...a dakde sa aj kapodster najde :)
Lazaretus
nováčik
*
Príspevkov: 12

« Odpoveď #71 kedy: 05. Február , 2012, 12:25:58 »

Chalani neocuvam vas lebo hrate styl ktory nemam rad(neznasam), ale hovadsky vam drzim palce kvoli bobovi lebo to je sused kamos z vedlajseho cinzaku
len tak letmo ked som si nekedy vypocul nejaku pesnicku tak musim pochvalit bubenika velice dobre mu to slape
dufam ze sa vam bude darit a budete mat vela uspechov

inak minule som narazil na lady gaga cover na youtube http://www.youtube.com/watch?v=mXrJFoyItjg  - toto je pecka ktoru by mala podla vas hrat lady gaga, perfektne ste si to prisposobili,zaranzovali a aj zahrali, sice spevak nesiel na 100% ale aj tak sa to vyborne pocuva  Na zdravie!

drzim palce
Zaznamenané

moji top gitaristi: 1. John Frusciante, 2.Steve Clark, 3.Andy McCoy
Marian.Radosovsky
pravidelný návštevník

« Odpoveď #72 kedy: 08. Marec , 2012, 00:15:16 »

Inak tento piatok hráme na turné Metropolisu v Holíči, ale potom hráme v ten istý večer v Randali ako hosť na krste CDčka kapelky Signature, tak kto bude chcieť popočúvať, alebo pofilozofovať, tak pokojne  Zdravíčko...
Zaznamenané

Strán: 1 ... 3 4 [5] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.123 sekund, 24 otázok.