Semish
VIP
inventár podniku

Príspevkov: 5613
|
 |
« Odpoveď #60 kedy: 29. Jún , 2011, 15:43:30 » |
|
Čerstvé informácie z euróspekho finále Emergenzy v Budapešti... The Downhill ako absolútny víťaz postupuje do veľkého celosvetového finále, ktoré sa bude konať 12. - 14. augusta v Nemecku  ... Prepáčte, ale ja naozaj sám neviem, čo viac k tomu napísať, pretože doteraz nenachádzam slov  Gratulujem a tesim sa na vas na Topfeste 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Marian.Radosovsky
|
 |
« Odpoveď #61 kedy: 22. August , 2011, 11:33:06 » |
|
The Downhill vydal debutové EP s názvom Time to Lie... Všetko, vrátane ukážok je na www.bandzone.cz/thedownhill 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Všetko je najprv v hlave, srdci a prstoch, až potom v drahých gitarách a efektoch
|
|
|
|
Misko
|
 |
« Odpoveď #62 kedy: 09. Október , 2011, 21:28:48 » |
|
Len v kratkosti...rychlo sa dat dokopy s niekym, kto ma/bude mat kontakty v zahranici. Skoda, aby ste zhnili na Slovensku. 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
marosisko
|
 |
« Odpoveď #63 kedy: 09. Október , 2011, 21:49:06 » |
|
Len v kratkosti...rychlo sa dat dokopy s niekym, kto ma/bude mat kontakty v zahranici. Skoda, aby ste zhnili na Slovensku.  sak aj desmod si tu pekne hnije a dobre sa ma. co v zahranici. to ako keby som ja pocuval ukrajinsky hard core. action satisfaction ,radsej by som stavil na slovenske texty... paci sa mi to hudobne... tie texty su zvlastne...
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Marian.Radosovsky
|
 |
« Odpoveď #64 kedy: 21. Október , 2011, 10:22:45 » |
|
Oficiálny teaser k nášmu prvému klipu Day After Day, ktorý bude mať premiéru na našom krste 28.10. v Trnave... Môžte mrknúť http://www.youtube.com/watch?v=70hBIitWSOc
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Všetko je najprv v hlave, srdci a prstoch, až potom v drahých gitarách a efektoch
|
|
|
|
|
|
kaolko
|
 |
« Odpoveď #66 kedy: 06. November , 2011, 10:56:40 » |
|
ale sak.. je to pre baby ten song tak co tam mali ratat fibonacciho postupnosti v SAV pred tabulou? :D
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Marian.Radosovsky
|
 |
« Odpoveď #67 kedy: 06. November , 2011, 18:35:06 » |
|
Páni, ďakujem za konštruktívnu kritiku... Na margo klipu... Viem, nie je to ideálna práca, to mi je jasné, ale je to naša prvotina, ktorá nás navyšše stála iba 50EUR (keďže na viac sme nemali) a celé je to robené iba tak poloprofesionálne... Holt, chýbajú nám v tomto ešte skúsenosti, snáď ďalšie budú lepšie... Ale ešte raz vďaka 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Pablo Woozy
|
 |
« Odpoveď #68 kedy: 06. November , 2011, 19:50:53 » |
|
Páni, ďakujem za konštruktívnu kritiku... Na margo klipu... Viem, nie je to ideálna práca, to mi je jasné, ale je to naša prvotina, ktorá nás navyšše stála iba 50EUR (keďže na viac sme nemali) a celé je to robené iba tak poloprofesionálne... Holt, chýbajú nám v tomto ešte skúsenosti, snáď ďalšie budú lepšie... Ale ešte raz vďaka  ale striedaju sa tam vydarene momenty so statickymi (v mojom slovniky menej vydarenymi). Skoda, ze hned zo zaciatku su tie skor "nudne". Ale za tu cenu co si napisal, to neni taky pruser. Pesnicka super, fakt chvalim 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Štýlový, žiarivý a trocha čačaný.
|
|
|
|
Marian.Radosovsky
|
 |
« Odpoveď #69 kedy: 07. November , 2011, 00:38:00 » |
|
ale striedaju sa tam vydarene momenty so statickymi (v mojom slovniky menej vydarenymi). Skoda, ze hned zo zaciatku su tie skor "nudne". Ale za tu cenu co si napisal, to neni taky pruser. Pesnicka super, fakt chvalim   Diki moc 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
C3llario.HQ
|
 |
« Odpoveď #70 kedy: 27. November , 2011, 15:27:46 » |
|
V čera v Púchove veľmi vydarená akcia môžem len pochváliť kapelu kto nevidel naživo nech skočí pozrieť z kapely ide velmi slušná energia len tak ďalej 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Ibanez RG550, Gibson SG Emg, Edystar Yolane 06, B.C.Rich Mockingbird TBL, Peavey 6505+ combo, Bass Box 1x15" Fane ,H&K Attax 4x12 AMT E1, Boss DD-3,...dake kable, trsátka, sady strún...a dakde sa aj kapodster najde 
|
|
|
Lazaretus
nováčik

Príspevkov: 12
|
 |
« Odpoveď #71 kedy: 05. Február , 2012, 12:25:58 » |
|
Chalani neocuvam vas lebo hrate styl ktory nemam rad(neznasam), ale hovadsky vam drzim palce kvoli bobovi lebo to je sused kamos z vedlajseho cinzaku len tak letmo ked som si nekedy vypocul nejaku pesnicku tak musim pochvalit bubenika velice dobre mu to slape dufam ze sa vam bude darit a budete mat vela uspechov inak minule som narazil na lady gaga cover na youtube http://www.youtube.com/watch?v=mXrJFoyItjg - toto je pecka ktoru by mala podla vas hrat lady gaga, perfektne ste si to prisposobili,zaranzovali a aj zahrali, sice spevak nesiel na 100% ale aj tak sa to vyborne pocuva  drzim palce
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
moji top gitaristi: 1. John Frusciante, 2.Steve Clark, 3.Andy McCoy
|
|
|
|
Marian.Radosovsky
|
 |
« Odpoveď #72 kedy: 08. Marec , 2012, 00:15:16 » |
|
Inak tento piatok hráme na turné Metropolisu v Holíči, ale potom hráme v ten istý večer v Randali ako hosť na krste CDčka kapelky Signature, tak kto bude chcieť popočúvať, alebo pofilozofovať, tak pokojne  ...
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|