Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
15. November , 2024, 19:19:47
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 13 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: aký notebook na nahrávanie?  (Prečítané 34150 krát)
0 užívateľov a 20 Hostí prehliada túto tému.
Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #75 kedy: 07. Február , 2011, 17:33:50 »

Ten acer neni už taký ako tie lacné modely, kamarát ho má každodenne ho zaťažuje a je spokojný, je ľahký a vydrží kopu času.
Frajerka kupovala pred necelym rokom a spoje su lepene a nie skrutkovane  Bavím sa skvele , Subwoofer jej odisiel za 2 dni, a v kuse sa prehrieva. Asi je to ako ri gitarach  Bavím sa skvele treba natrafit na dobry kus...
Zaznamenané

Im a little princess
Duger
Hosť
« Odpoveď #76 kedy: 07. Február , 2011, 17:34:01 »

Ten acer neni už taký ako tie lacné modely, kamarát ho má každodenne ho zaťažuje a je spokojný, je ľahký a vydrží kopu času.

ale stale je to iba acer...to maš jak squier.. :D maš aj vyšie signaturovane rady za cca 450€... ale furt len to len squier
Zaznamenané
Duger
Hosť
« Odpoveď #77 kedy: 07. Február , 2011, 17:34:30 »

Frajerka kupovala pred necelym rokom a spoje su lepene a nie skrutkovane  Bavím sa skvele , Subwoofer jej odisiel za 2 dni, a v kuse sa prehrieva. Asi je to ako ri gitarach  Bavím sa skvele treba natrafit na dobry kus...

keby vyberala z 50 tich kusov určite by sa jej to nestalo  :)
Zaznamenané
Yugi00
miestny štamgast

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #78 kedy: 07. Február , 2011, 17:37:07 »

moj ma 2.6 kg.. a to je bežny 15.6 " .. prenašam ho 2x tyždenne v brašni a v pohode zatial drži... kus sa mi odlomilo z krytu displeja ale zato nemože asus ale ja :D no vlastne ani ja ne :D
tak ja ho mam 17,3" a ked si napakujem do tasky nabijacku, mys, maly 2,5Hdd tak lahko presahuje vaha aj 7kilo  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Im a little princess
yngsteen
stály hosť
Príspevkov: 1006

« Odpoveď #79 kedy: 07. Február , 2011, 17:40:37 »

pracujes v SW prostredi prevazne, efektov v HW mas minimalne, ale potrebujes EQ, kompresory, dozvuky a potrebujes v nich mat rozmanitost. a bolo by fajn, keby za HW nezaostavali uplne okato. a pod to robit v prostredi Linuxu - no povec - da sa to ?

Netrúfam si povedať či by si bol spokojný, ale to čo si menoval Ardour má. (http://www.ardour.org/key_features)

Kopec vecí na ktoré si zvyknutý z win by ti asi chýbalo.  :)
Zaznamenané
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #80 kedy: 07. Február , 2011, 17:43:55 »

ale stale je to iba acer...to maš jak squier.. :D maš aj vyšie signaturovane rady za cca 450€... ale furt len to len squier
ale trt pôsobí to veľmi seriozným dojmom aj na omak je to kovové a je to lepšie spracované ako bežné notebooky je to najvyššia rada od nich aj ceny sú také, poznám aceri ostatné toto je iná liga. Ja mám tiež asus ale 17 ku zvyknem ho vláčiť každý deň už skoro rok a funguje pohode, len je ťažký. Ten bamboo som chcel kúpiť 14 ku ešte aby som mal aj malinký, ale rozmyslel som si to, že načo radšej telefón.
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
yngsteen
stály hosť
Príspevkov: 1006

« Odpoveď #81 kedy: 07. Február , 2011, 17:45:24 »

@Rastis:  Pre predstavu  -  http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_multitrack_recording_software
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #82 kedy: 07. Február , 2011, 18:01:09 »

ako som si zvykol na linux tak sa mi v robote z tych xpcok prijebanych dviha zaludok  ha ha ha

Kasli na XP, ked uz tak porovnavaj Linux z roku 2002 (kedy vysli XP) s WinXP.
Inak porovnavaj aktualnu verziu Ubuntu a podobnych exotickych OS s Win7.
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #83 kedy: 07. Február , 2011, 18:09:16 »

dalsia debata typu - "kamarat povedal", "frajerka je spokojna" a "sracka je lepsia ako hovno"  rovno cele zmazat  Zdravíčko
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #84 kedy: 07. Február , 2011, 18:14:03 »

dalsia debata typu - "kamarat povedal", "frajerka je spokojna" a "sracka je lepsia ako hovno"  rovno cele zmazat  Zdravíčko

Presne tak, preco tu je vlastne zasa flame ze OSX vs. Win vs. Linux? Otazka je ze aky notebook na nahravanie.

Na nahravanie urcite bud MacBook, pripadne nejaky nadupany notebook s Win7 64bit (verim ze to cenovo bude zhruba to iste). Win7 na kvalitnom HW bezia uplne bez problemov.
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #85 kedy: 07. Február , 2011, 18:27:18 »

OT: akurat som si bol v Apple store obzriet nove MacBook Air, su very sexy, akurat neviem ci si mam kupit 11" alebo 13". A kedze cakam na ja novy iPad, tak neviem ci to vobec ma zmysel :). Ach jaj, taky som volaky nerozhodny, alebo nie som? :)
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #86 kedy: 07. Február , 2011, 18:28:19 »

kupim macbook hodim tam logic a apogee zvukovku cele to vyjde za 1700E a mozem tocit a mixovat albumy na US grammy. lenze potom by nebolo o com hovorit a hlavny problem co tam nahrat. lebo dneska uz technika neobmedzuje tak sa musia hladat ine dovody preco sme neschopni  Bavím sa skvele Zdravíčko
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Yugi00
miestny štamgast

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #87 kedy: 07. Február , 2011, 18:33:48 »

kupim macbook hodim tam logic a apogee zvukovku cele to vyjde za 1700E a mozem tocit a mixovat albumy na US grammy. lenze potom by nebolo o com hovorit a hlavny problem co tam nahrat. lebo dneska uz technika neobmedzuje tak sa musia hladat ine dovody preco sme neschopni  Bavím sa skvele Zdravíčko
kupis notebook za 700e line6 UX1 za 100e a mozes nahravat za polovicu  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Im a little princess
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #88 kedy: 07. Február , 2011, 18:34:50 »

boze preco myslis ze o tom NIC neviem? keby som to vyse polroka nepouzival kazdy den tak nepoviem ani slovo .... nepoznam nikoho normalneho kto by to pouzival, okrem adminov .... aj ti uz ked si zarobia nejake prachy si kupia mac  Bavím sa skvele
používam linux od 2005-06 teho, popri wine ktory mam hlavne na hry...
Musím povedať, že pre normálneho človeka (rozumej človeka ktorý sa nešpecializuje v žiadnom smere -> žiadne nahrávanie, strihanie videa, gamesy...) je to úplne výborný systém, stokrát lepší než win kde si ludia nevedia nainštalovať anilen kodeky a čudujú sa prečo im nejde zvuk...
Si vezmi koľko je ludí ktorí pustia komp, zapnú browser, IM, hudbu, raz za tyžden pustia video. Čo viac potrebujú?

Ale len tak zbrucha hovoriť že to je p*čovina, nieje moc fér. Treba pochopiť že apple je robený len na pár konkrétnych strojov, kdežto linux sa robí na čo najširší záber a s veľmi malou podporou od vyrobcov HW.
Kto má nato peniaze a využije to, je to super voľba. Škoda však že sa to dnes berie hlavne ako móda - čím viac jabĺčok, tým viac king Zdravíčko
« Posledná zmena: 07. Február , 2011, 18:35:14 od pelko » Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #89 kedy: 07. Február , 2011, 18:38:49 »

Musím povedať, že pre normálneho človeka (rozumej človeka ktorý sa nešpecializuje v žiadnom smere -> žiadne nahrávanie, strihanie videa, gamesy...) je to úplne výborný systém, stokrát lepší než win kde si ludia nevedia nainštalovať anilen kodeky a čudujú sa prečo im nejde zvuk...

fuha, to akoze vazne si normalni ludia nevedia nainstalovat vo Win codecy , ale rozbehat Linux robia uplne v pohode? :)

Nevravim ze Linux je zly OS, to ani nahodou, ale zasa to nie je ani ziaden zazrak, roky som vsade cital a pocuval o tom ako to Linux raz prevalcuje a porazi tie hnusne Windowsy a nic take sa nestalo (a ani nikdy nestane).
Zaznamenané
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 13 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.088 sekund, 23 otázok.