|
Zeck
|
 |
« Odpoveď #30 kedy: 19. Február , 2011, 17:12:28 » |
|
nieco na tom bude, pretoze mna po precitani nazvu temy okamzite napadol brezovsky. ja ze si rasto chce pokecat o tom albume, a tu nieco uplne ine. inak som bol prekvapeny, ze ten album pozna dost vela ludi, a urcite by som ho nezaradil medzi avantgardu preboha  skorej by som povedal, ze su to pekne pesnicky.  a hej, velmi sa mi paci. 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
|
Majo Fero
|
 |
« Odpoveď #31 kedy: 14. Marec , 2011, 14:24:03 » |
|
tesim sa vo stvrtok na Rastika, konecne po dlhej dobe sa vidime a vsetkych tymto pozivam na dvojkrst: Ska2tonics + Hrana @ Klub Za Zrkadlom  17. marca · 20:00 - 23:00 Klub Za zrkadlom, Rovniankova 3, Bratislava V Klube za zrkadlom sa bude krstiť na plné obrátky, pretože v tento deň zažijeme krsty hneď dva. Svoj tretí album predstaví bratislavská stálica Ska2tonics hrajúca zmes ska, skapunku a reggae. Táto veselá zostava má odohraných približne 300 koncertov na Slovensku, v Čechách, Rakúsku, Maďarsku a dokonca aj Srbsku. Druhé krstiny má na svedomí skupina Hrana, ktorá pôvodne vznikla "v hlave" textára, skorospeváka a pseudorapera Hola (Dharma Inc.). S postupom času sa našli tí správni ľudia a skupina začala fungovať a tvoriť. Energické pesničky z ich debutového albumu určite roztancujú divákov Klubu za zrkadlom. Predpredaj lístkov tu: http://www.ticketportal.sk/podujatie_search.asp?id=15628
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
www.myspace.com/marianfero Fender CustomShop'56Relic &'57Twin Amp &Blues Jr., Dowina D111-LE Carl Martin Comp.&Plexitone, RMC4 wah, VooDooLab Tremolo, Retro-Sonic Chorus, MXR '74 Phase90, TC NovaDelay&Polytune, MaxonOD808, Wampler PlexiDrive&SLOstortion&Compresso
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku

Príspevkov: 3177
|
 |
« Odpoveď #32 kedy: 15. Marec , 2011, 18:24:15 » |
|
Majo, ak to spravne chapem, aj ty tam hras? Ze by som dosiel, ked uz to mam na peso? A zeby som po styroch rokoch konecne videl S2T live?
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
rastis
adminištrant
inventár podniku

Príspevkov: 3406
|
 |
« Odpoveď #33 kedy: 15. Marec , 2011, 18:27:12 » |
|
jeb na to.
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghoper
VIP
inventár podniku

Príspevkov: 12473
|
 |
« Odpoveď #34 kedy: 15. Marec , 2011, 18:29:38 » |
|
jeb na to.
A mna si ani nepozval. 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
|
Majo Fero
|
 |
« Odpoveď #35 kedy: 15. Marec , 2011, 18:41:33 » |
|
Majo, ak to spravne chapem, aj ty tam hras? Ze by som dosiel, ked uz to mam na peso? A zeby som po styroch rokoch konecne videl S2T live?
jj, s Hranou 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
www.myspace.com/marianfero Fender CustomShop'56Relic &'57Twin Amp &Blues Jr., Dowina D111-LE Carl Martin Comp.&Plexitone, RMC4 wah, VooDooLab Tremolo, Retro-Sonic Chorus, MXR '74 Phase90, TC NovaDelay&Polytune, MaxonOD808, Wampler PlexiDrive&SLOstortion&Compresso
|
|
|
rastis
adminištrant
inventár podniku

Príspevkov: 3406
|
 |
« Odpoveď #36 kedy: 15. Marec , 2011, 18:42:03 » |
|
A mna si ani nepozval.  100pro som Ti to viacej razy hovoril, aj Mariane 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Majo Fero
|
 |
« Odpoveď #37 kedy: 23. Marec , 2011, 13:14:50 » |
|
nejake fotky z krstu:
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Majo Fero
|
 |
« Odpoveď #38 kedy: 23. Marec , 2011, 13:19:33 » |
|
dalsie:
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|