shoot3r
náhodný pocestný
Príspevkov: 105
|
|
« kedy: 21. Február , 2011, 12:03:21 » |
|
Zdar všetkým gitaristom, Chcel by som vás požiadať o pomoc pri výbere novej gitary. Nejsom náročný typ ale aby to zasa nebol nejaký "šmejd" :D. Gitaru by som chcel do 300 €. Rovno by som chcel pomoc aj pri výbere nejakého pedáloveého efektu. Moje kombo je SX 10w. Zatial čo som hladal sa mi táto gitara najviac pozdáva http://shop.mshop.sk/ibanez-grg170dx-bkn.html... Vopred díky
|
|
|
Zaznamenané
|
I love Skateboarding,Guitars and my lover
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 21. Február , 2011, 12:04:09 » |
|
Zdar všetkým gitaristom, Chcel by som vás požiadať o pomoc pri výbere novej gitary. Nejsom náročný typ ale aby to zasa nebol nejaký "šmejd" :D. Gitaru by som chcel do 300 €. Rovno by som chcel pomoc aj pri výbere nejakého pedáloveého efektu. Moje kombo je SX 10w. Zatial čo som hladal sa mi táto gitara najviac pozdáva http://shop.mshop.sk/ibanez-grg170dx-bkn.html... Vopred díky tu kupis z bazaru za 70e
|
|
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
|
shoot3r
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 21. Február , 2011, 12:26:29 » |
|
Meen to už som kukal. kombo to neni problem len mne ide hlavne o gitaru... tú gitaru čo som dla na nu link ot len tak som hladal...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 21. Február , 2011, 12:28:36 » |
|
Nic nie je horsie, nez lacna Ibaneza. Kup si trebars Cort or Schecter, kde mas aj lepsie mechaniky, lepsiu pracu, nez GIO od Ibanez. A ked neni problem to kombo, tak sa potom necuduj, ze bude zniet vsetko napicu, co tam das.
|
|
« Posledná zmena: 21. Február , 2011, 12:29:21 od Branko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
shoot3r
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 21. Február , 2011, 12:33:26 » |
|
noo ked myslíš ... :D alebo by bola ešte jedna možnost a to je Ibanez 350 DX aj z vymenenimy snímačmi Dimebag Signature z Pantery
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 21. Február , 2011, 12:35:56 » |
|
noo ked myslíš ... :D alebo by bola ešte jedna možnost a to je Ibanez 350 DX aj z vymenenimy snímačmi Dimebag Signature z Pantery V oboch pripadoch viem. Co tak ist vyskusat si a zobrat tu, ktora ti sadne ? Kazda gitara je ina, inak nastavena a inak hra, ladi, atd...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pelko
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 21. Február , 2011, 12:37:06 » |
|
snímače spravia z dobrého nastroja ešte lepší nástroj, nie zo zlého nástroja dobrý... dúfam že chápeš na čo narážam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 21. Február , 2011, 12:38:40 » |
|
Aj tak pochybujem, ze si pojdes kupit gitaru, ktora nakoniec vyjde ako nejaky verdikt.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vikur
VIP
stály hosť
Príspevkov: 1422
hejter
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 21. Február , 2011, 12:41:49 » |
|
snímače spravia z dobrého nastroja ešte lepší nástroj, nie zo zlého nástroja dobrý... dúfam že chápeš na čo narážam
ako kde. napriklad v cechach to az tak neplati
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ice:breaker
náhodný pocestný
Príspevkov: 118
Solid Guitar
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 21. Február , 2011, 12:49:46 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
"blues je o slzach tecucich po licach ciganky ked ju zatvaraju za kradez a zneuzite dokladov na hyper uver !"
|
|
|
pelko
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 21. Február , 2011, 12:52:07 » |
|
hentym lipovym šekterom by som sa rozhodne vyhol... ta posledna cort m600 je fajn
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
náhodný pocestný
Solid Guitar
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 21. Február , 2011, 12:57:46 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
"blues je o slzach tecucich po licach ciganky ked ju zatvaraju za kradez a zneuzite dokladov na hyper uver !"
|
|
|
shoot3r
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 21. Február , 2011, 12:58:09 » |
|
No tak dostal som sa k tym gitaram značky Cort a vyzerajú v pohode. Neviem či to je pravda lebo v gitarách sa moc nevyznám... Inak s týchto Cort gitár by som chcel taku pohodovu gitaru dačo ako m600 lebo gitary z radu X sa mi zdajú moc tvrdé (zvukovo) takže očakávl by som takú gitarku zvukovo ako má napr AC/DC alebo slash... Neviete ktorá by vyhovovala?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
náhodný pocestný
Solid Guitar
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 21. Február , 2011, 13:03:36 » |
|
No tak dostal som sa k tym gitaram značky Cort a vyzerajú v pohode. Neviem či to je pravda lebo v gitarách sa moc nevyznám... Inak s týchto Cort gitár by som chcel taku pohodovu gitaru dačo ako m600 lebo gitary z radu X sa mi zdajú moc tvrdé (zvukovo) takže očakávl by som takú gitarku zvukovo ako má napr AC/DC alebo slash... Neviete ktorá by vyhovovala? Tak sa popozeraj po niecom s Alnico V. napr. aj nejaky Epiphone hm ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|