Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
25. November , 2024, 15:37:15
Strán: 1 2 [3] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Problém pri ladení  (Prečítané 4549 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #30 kedy: 21. Marec , 2011, 20:45:42 »

....keď píšeš o tých kľúčoch....menil si ich Huh! ....

Kedze to je nova gitara, tak som ich samozrejme nemenil.  :)
Zaznamenané
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #31 kedy: 21. Marec , 2011, 21:13:46 »

....neviem ťažko takto keď si to človek nemôže ohmatať....ale tipol by som že púšťajú kľúče na spomenutých strunách, dať dole krytky a pokúsiť sa dotiahnuť ak pôjdu....robí Ti to od začiatku Huh! takže ju máš cca dva mesiace Huh! ....
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #32 kedy: 21. Marec , 2011, 21:20:57 »

....neviem ťažko takto keď si to človek nemôže ohmatať....ale tipol by som že púšťajú kľúče na spomenutých strunách, dať dole krytky a pokúsiť sa dotiahnuť ak pôjdu....robí Ti to od začiatku Huh! takže ju máš cca dva mesiace Huh! ....

Nie, nie. Mam ju cca 3/4 roka. Bolo to v pohode a teraz sa to zacalo kaslat. Radsej ju asi niekomu odnesem, lebo nebola ani stelovana poriadne, tak nech mi to vycibria.  :)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #33 kedy: 22. Marec , 2011, 14:54:03 »

Nie, nie. Mam ju cca 3/4 roka. Bolo to v pohode a teraz sa to zacalo kaslat. Radsej ju asi niekomu odnesem, lebo nebola ani stelovana poriadne, tak nech mi to vycibria.  :)

neni dovod, aby sa sama od seba gitara rozladovala - tie mechaniky nemaju ako samovolne povolit, hlavne na Gibsonoch Standard su normalne, nie nejake cinske smejdy, aj nulty prazec je tam normalny... taketo rozladovanie je skorej o sedlackom namotani strun, mozno ani ten nulty prazec neni ako novy este uplne vybehany... pises, ze si na tej gitare moc nehraval - to moze byt tiez ono - treba seriozne navynut struny, vsetko seriozne na nej dostelovat a potom na nej odohrat par desiatok hodin a musi vsetko drzat ako ma... mozes mi ju inak niekdy doniest, ked si nie si isty nastelovanim...
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #34 kedy: 22. Marec , 2011, 14:56:57 »

aj nulty prazec je tam normalny.

No tie byvaju inak dost krive a zle zrezane obcas.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #35 kedy: 22. Marec , 2011, 14:58:45 »

No tie byvaju inak dost krive a zle zrezane obcas.

no hej, moze byt nevyjazdeny... myslel som, ze je to nejaky naozajstnejsi tvrdsi material, ne uplny smejd, jak na cinskych gitarach... inak ta SG co som nedavno ja objednaval, tak bola v tomto praveze uplne seriozne spravena, aj nulty prazec... ....
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #36 kedy: 22. Marec , 2011, 15:04:31 »

no hej, moze byt nevyjazdeny... myslel som, ze je to nejaky naozajstnejsi tvrdsi material, ne uplny smejd, jak na cinskych gitarach... inak ta SG co som nedavno ja objednaval, tak bola v tomto praveze uplne seriozne spravena, aj nulty prazec... ....

Strasne sa to lisi kus od kusu. Davaju tam na seriovkach len nejake divne synteticke, nie kostove. Aj na Custom Shopoch davali take, teraz asi od 2007 to zmenili a davaju z kosti, lebo im picovali vintidizsti z LP fora. Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #37 kedy: 22. Marec , 2011, 16:28:48 »

Hlavne na Gibsnoch treba davat pozor so zabrusenim nulaka... struny D a G, kde musi ist nulak viac sikmo, proste "za strunou". A to zvacsa na novych nastrojoch nie je spravene.
« Posledná zmena: 22. Marec , 2011, 16:29:08 od Branko » Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #38 kedy: 22. Marec , 2011, 16:50:41 »

Ano, casto su s tym problemy. Hlavne kusy zhruba po roku 2000 maju niekedy fakt tragicke nulaky.
Zaznamenané

Strán: 1 2 [3] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.041 sekund, 23 otázok.