Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #75 kedy: 31. Júl , 2011, 10:04:14 » |
|
no to si zadrel. Úplne mimo toho, o čom si doteraz rozprával. Stevino, prosím ťa, nabudúce sa kroť v debatách, v ktorých nemáš jasno. Ak si aj myslíš, že máš viac jasno, ako ostatní, radšej si zisti viac informácií a možno zistíš aj, že v tom nemáš tak jasno. A ak si aj potom veľmi presvedčený o svojej pravde, diskutuj s rozumom, nevnucuj svoj názor. Dobrý názor si nájde cestu k tým, čo ho chcú nájsť, nemusíš o ňom presviedčať ostatných nasilu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #76 kedy: 13. August , 2011, 07:52:52 » |
|
....dpc aké bluesnenie ešteže 4oči mal v podpise števinov výrok, ináč by som bol o tento zážitok prišiel a to by bolo na nezaplatenie hneď mám pred sebou krajšiu sobotu ....
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #77 kedy: 13. August , 2011, 08:20:28 » |
|
ešteže 4oči mal v podpise števinov výrok, ináč by som bol o tento zážitok prišiel nikto sa nenarodi legendou, legendu z neho spravia ludia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #78 kedy: 13. August , 2011, 09:28:15 » |
|
chlapi včera sa mi podaril spraviť biznis storočia kupil som starý pôvodný fuzzface dunlop za smiešne prachy / a hra ako diva svina - ešte hádam aj lepšie/ , a dneska ho zapnem a spravím nahrávku ako som písal teda 5W flaška repro mikro a pc /len ako záznamník/ ako ukážku ked je už toto tema nahravanie a hranie do pc
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
sevo
|
|
« Odpoveď #79 kedy: 13. August , 2011, 09:31:30 » |
|
Cele forum v napati ocakava
|
|
|
Zaznamenané
|
...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo sa take už nerobí...
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #80 kedy: 13. August , 2011, 09:49:44 » |
|
no takže len tak narýchlo pred kávou a pred prvým klientom nejaká improvizácia , mal som dat viac nahlas hlavu je to trocha ticho /alebo sa pohrať s umiestnením mikra - to moje mikro je aj tak lacný shit takže tam sa vela kazí/ ale hádam niečo počut , mal som zapnutý len fuuzface /volume na polke fuuz asi na 2 tretiny/ na clean
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #81 kedy: 13. August , 2011, 11:16:16 » |
|
to ma od dobre skresleneho zvuku dost daleko
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #82 kedy: 13. August , 2011, 11:31:32 » |
|
no takže len tak narýchlo pred kávou a pred prvým klientom nejaká improvizácia , mal som dat viac nahlas hlavu je to trocha ticho /alebo sa pohrať s umiestnením mikra - to moje mikro je aj tak lacný shit takže tam sa vela kazí/ ale hádam niečo počut , mal som zapnutý len fuuzface /volume na polke fuuz asi na 2 tretiny/ na clean
ja tam takmer nic nepocujem, len nejake zvysky zvuku, co moc dobre nezneju.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #83 kedy: 13. August , 2011, 11:36:09 » |
|
....čo vám na tom vadí, veď to robí dzzz dzzz....tak je to asi v poriadku ....
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #84 kedy: 13. August , 2011, 11:40:14 » |
|
popici inak ked nahravas je obyvacke je dobre dat ten mikrofon do obyvacky, nie do kuchyne
|
|
« Posledná zmena: 13. August , 2011, 11:41:02 od miso_kolo »
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #85 kedy: 13. August , 2011, 11:48:59 » |
|
mne sa to paci... NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT (kratene adminom )
|
|
« Posledná zmena: 13. August , 2011, 12:47:20 od rastis »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Duger
Hosť
|
|
« Odpoveď #86 kedy: 13. August , 2011, 11:58:20 » |
|
nezabudol si zapojiť gitaru ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #87 kedy: 13. August , 2011, 12:28:53 » |
|
šlaka , beriem všetku kritiku, len teraz som si všimol že ten mikro spadol zo stojanu tak to snímalo skor prach na zemi ako zvuk ,ak nieste vrcholne otrávený môžem skusit ešte jednu nahrávku ale dam is najprv pivo a .. cigu /dneska mam už konečne volno tak trocha zapražím/ možno to lepšie víde . tak či tak odporúčam germaniove skreslenie nič tak nereaguje na prsty ten efekt akoby žil
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #88 kedy: 13. August , 2011, 12:46:27 » |
|
šlaka , beriem všetku kritiku, len teraz som si všimol že ten mikro spadol zo stojanu tak to snímalo skor prach na zemi ako zvuk ,ak nieste vrcholne otrávený môžem skusit ešte jednu nahrávku ale dam is najprv pivo a .. cigu /dneska mam už konečne volno tak trocha zapražím/ možno to lepšie víde . tak či tak odporúčam germaniove skreslenie nič tak nereaguje na prsty ten efekt akoby žil
daj si pivko, jasne ja si dam az vecer, nech nejsom az za takeho alkaca v kazdom pripade, u mna vedie skreslenie lampove
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
sevo
|
|
« Odpoveď #89 kedy: 13. August , 2011, 12:57:11 » |
|
Jak pokazene radio kks
|
|
|
Zaznamenané
|
...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo sa take už nerobí...
|
|
|
|