Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
27. November , 2024, 09:38:59
Strán: [1] 2 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Moja predstava o Musicman-e  (Prečítané 5086 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
oblaty
pravidelný návštevník
Príspevkov: 235

« kedy: 04. Apríl , 2011, 20:11:27 »

Tak som vam chcel ukazať hračku mojej vyroby. Telo je z lipy s jaseňovou vrchnou doskou,  krk je javor/palisander. Snímače sú EMG-HZ (pasívne)

Hádam sa vám bude páčiť  Na zdravie!
Zaznamenané

Niečo z mojej tvorby - vyrobene, upravene, opravene gitary - http://www.facebook.com/PKGuitars
Kontakt: oblaty@gmail.com   www.facebook.com/pksinan
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #1 kedy: 04. Apríl , 2011, 20:13:29 »

Tak ja mam na MM velku slabost, cize mne sa paci ! :)  Aj ked tie hrany vies ake maju byt.  Žmurk

Na zdravie!
Zaznamenané

oblaty
pravidelný návštevník

« Odpoveď #2 kedy: 04. Apríl , 2011, 20:15:22 »

Táto bola robena podla Musicman Steve Morse signature a tá má taketo hrany :) Petrucciho model ešte len plánujem Beeee
Zaznamenané

Niečo z mojej tvorby - vyrobene, upravene, opravene gitary - http://www.facebook.com/PKGuitars
stevino179
Hosť
« Odpoveď #3 kedy: 04. Apríl , 2011, 20:20:21 »

mi to pripadá ako vytunena galaxiska , ale popavde keby som sa dal lepit brucho tak na spodu najtvrdšie a na vrch najmäkšie , a s čoho je krk , ale inak klobuk dole velmi pekná práca Zdravíčko   daj ukážky
Zaznamenané
oblaty
pravidelný návštevník

« Odpoveď #4 kedy: 04. Apríl , 2011, 20:22:01 »

ten jaseň na vrchu je len kvoli vzhladu, lebo lipa nema žiadnu peknu kresbu. a ten krk som pisal že je javor / palisander :)
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #5 kedy: 04. Apríl , 2011, 20:29:20 »

ale popavde keby som sa dal lepit brucho tak na spodu najtvrdšie a na vrch najmäkšie
mas aj nejaky logicky dovod, ked sa to uz roky robi naopak?
Zaznamenané
mesiah
pravidelný návštevník
Príspevkov: 450

« Odpoveď #6 kedy: 04. Apríl , 2011, 20:36:50 »

Veľmi pekná práca, mohol si sem hodiť aj fotky z výroby.... Zdravíčko
Zaznamenané

sevo
stály hosť
Príspevkov: 995

« Odpoveď #7 kedy: 04. Apríl , 2011, 20:37:00 »

Ja brucho ne a ne zhodit. Asi by som mal obmedzit prisun piva, ale co potom  Nechajte ma vydýchať

Inak gitara krasna a tie hrany su super, mne sa ta petrucciho nelubi moc.
Zaznamenané

...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo
sa take už nerobí...
stevino179
Hosť
« Odpoveď #8 kedy: 04. Apríl , 2011, 20:38:48 »

na akustických nástrojoch je spodna doska obvykle z podstatne tvrdšieho materiálu / na vrchu je čast napr rezonančný smrek /  , ked je tvrdšia doska dole zvuk sa odrazí od spodu a ide na spet , ked je to naopak tak sa zvuk rozptyľuje do opačnej strany  .
 To sa len posledne roky robí tak - koli dizajnu , ale logicky my lepšie sedí opačná verzia  , vrchna doska je rezonančná . Obvykle su kvalitne gitari z hustých driev /mahagon , javor ..../  . ked už dat tvrdu dyhu na vrch  tak aj na spodok - podla mna
Zaznamenané
mesiah
pravidelný návštevník
Príspevkov: 450

« Odpoveď #9 kedy: 04. Apríl , 2011, 20:42:55 »

facepalm
Zaznamenané

sevo
stály hosť
Príspevkov: 995

« Odpoveď #10 kedy: 04. Apríl , 2011, 20:42:57 »

Si píš!!! Huh! Pomoooc!
Zaznamenané

...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo
sa take už nerobí...
brko
miestny štamgast
Príspevkov: 1948

« Odpoveď #11 kedy: 04. Apríl , 2011, 20:48:07 »

To sa len posledne roky robí tak - koli dizajnu ,

poznas gitaru co sa vola les paul ?  Cmuk chlapci
Zaznamenané

oblaty
pravidelný návštevník

« Odpoveď #12 kedy: 04. Apríl , 2011, 20:49:18 »

na akustických nástrojoch je spodna doska obvykle z podstatne tvrdšieho materiálu / na vrchu je čast napr rezonančný smrek /  , ked je tvrdšia doska dole zvuk sa odrazí od spodu a ide na spet , ked je to naopak tak sa zvuk rozptyľuje do opačnej strany  .
 To sa len posledne roky robí tak - koli dizajnu , ale logicky my lepšie sedí opačná verzia  , vrchna doska je rezonančná . Obvykle su kvalitne gitari z hustých driev /mahagon , javor ..../  . ked už dat tvrdu dyhu na vrch  tak aj na spodok - podla mna
nemiešaj hruškovicu s jablkovicou... toto nie je akustický nástroj!!! a ten jaseň nie je dýha ale cca 1.5cm kus
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #13 kedy: 04. Apríl , 2011, 20:52:46 »

moja prva ibanez rg470 bola z rezonancneho smreku..

inak k tomu stevovi morse-ovi.. vela ludi to u nas vie ale jemu robil napriklad gitaru aj Igor Keller tuto od nas.. vcelku mila historka z toho bola ako mu ju chalani odovzdavali, musel to byt fakt zazitok, dokonca vraj na hra aj na nejakom live DVD a ze mala spravenu jednu vychytavku oproti povodnym musicmanom ktora sa MOrseovi vcelku zapacila a potom mu ju robili aj na jeho dalsie gitary.. ale to uz by som klamal ze co to bolo :)

inak vcelku ok gitara, posobi velmi stroho a mozno az lacno ale urcite bude hrat vyborne..  jedine co mi je proti srsti su aktivne emg a kresba toho topu..  Zdravíčko

a hlavne este teda ak mozem tak tie kovove sede mechaniky a floyd sa mi vizualne nepacia, trochu take nedotiahnute mi to pride ale to je len moj skromny nazor..kebyze si ja viem spravit gitaru tak som uplne ze najstastnejsi na svete  Zdravíčko

« Posledná zmena: 04. Apríl , 2011, 20:54:10 od kaolko » Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #14 kedy: 04. Apríl , 2011, 20:52:55 »

oblaty - na stevina ser, on si melie stale svoje. Ale je nas verny kamarat.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Strán: [1] 2 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.063 sekund, 23 otázok.