Zdravím všetkých,
Nejakú dobu pracujem na samostatnom webe mojej gitarovej univerzity,
www.marianguitar.comktorá bola v zjednodušenej forme (a doteraz ešte aj je) aj na stránkach lidlmusic, kde však boli z rôznych dôvodov určité obmedzenia.
Web je určený nielen začínajúcim a mierne pokročilým gitaristom, ale aj ľuďom so záujmom zlepšiť si teoretické znalosti s hudobnej teórie v náväznosti na hráčsku prax. Som presvedčený, že si tam nejaké veci nájdu aj pokročilejší hráči a celé som to doplnil (a dopĺňam) presunul na samostatný web práve preto, aby som to "odpolitizoval" od svojej práce, kedže viacerí viete, že pracujem v Lídl Music Slovakia...
Zatiaľ sú k dispozícii texty, obrázky, audio ukážky a videa, ale pracujem(e) aj na "interaktívnom hmatníku", čo však ešte nejakú dobu potrvá, ale napríklad intervaly sú už v podstate dokončené. Texty a obsah sa bude priebežne doplňovať ale už teraz by som chcel veľmi poďakovať programátorovi Martinovi (Cibo FATA8), za jeho prácu, ked spoločne po nociach sme dával web dokopy a predpokladám, že etš hodne potrvá, kým to bude podľa predstáv, kotré mám...
Pozývam Vás na prehliadku tohto webu a privítam každý nápad, ktorý posunie túto vec ďalej a tiež privítam prípadných spolupracovníkov, ktorí by mali záujem spolupracovať. Web je pristupny zdarma aj do budúcna všetky jeho funkcie a obsah je k dispozícii free, tak prosím napíšte svoj názor, diki...