Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
16. November , 2024, 13:45:39
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Before The Zero Day /SK/  (Prečítané 9561 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
korn24
stály hosť
Príspevkov: 953

« Odpoveď #15 kedy: 01. Máj , 2011, 18:14:53 »

tak tak canon 550d to je... kazdy teraz toci na fotaky teraz..od rytmusa po profi klipy vsetci....
Zaznamenané

nechcelo sa mi ale uz som.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #16 kedy: 01. Máj , 2011, 18:20:56 »

ten bubenik je na zaciatku zrychleny?  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #17 kedy: 01. Máj , 2011, 18:22:17 »

0:21 to je nejaka chyba v zobrazeni? dost to tam udrelo do oci.. je tam zaber na chlapca a zrazu jak keby sa prepol rezim snimania :)
Zaznamenané

Duger
Hosť
« Odpoveď #18 kedy: 01. Máj , 2011, 18:43:59 »

0:21 to je nejaka chyba v zobrazeni? dost to tam udrelo do oci.. je tam zaber na chlapca a zrazu jak keby sa prepol rezim snimania :)

to vyzera tak jak keby na dalši snimok s tym gitaristom bol dajaky efekt.. žeby to tak svietilo a v editore ho dal o pol sekundy skôr
Zaznamenané
gm_viktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 683

« Odpoveď #19 kedy: 01. Máj , 2011, 19:08:19 »

aj si dokupoval nejaky objektiv iny, ci to je ten setovy k nemu? :)

vyzera to super, ale tiez ma zarazila ta luka :) tie rozosrenia su tak natocene ci robil si ich dodatocne softverovo?

Zaznamenané
korn24
stály hosť

« Odpoveď #20 kedy: 01. Máj , 2011, 22:25:38 »

ten bubenik je na zaciatku zrychleny?  Bavím sa skvele

ee original rychlost...sikovny bubenik to je velmi...
Zaznamenané

korn24
stály hosť

« Odpoveď #21 kedy: 01. Máj , 2011, 22:26:18 »

to vyzera tak jak keby na dalši snimok s tym gitaristom bol dajaky efekt.. žeby to tak svietilo a v editore ho dal o pol sekundy skôr

je tam chyba basak je zosvetleny nieco sa mi tam muselo podat...srat na to  Bavím sa skvele
Zaznamenané

korn24
stály hosť

« Odpoveď #22 kedy: 01. Máj , 2011, 22:27:46 »

aj si dokupoval nejaky objektiv iny, ci to je ten setovy k nemu? :)

vyzera to super, ale tiez ma zarazila ta luka :) tie rozosrenia su tak natocene ci robil si ich dodatocne softverovo?

tie rozostrenia su natocene...pri nakrucani luky je pouzity Tamron 17-50mm 2,8f po celej dlzke...setovy je pri kvazi pribehu a ked je spevak sam pri priehrade
Zaznamenané

gm_viktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 683

« Odpoveď #23 kedy: 01. Máj , 2011, 22:44:39 »

najvacie plusy su ze je to dobre natocene, tie efektove zabery na nastroje su podarene, dalej tie kde je len spevak a ta baba, tie v tom lese, to sa mi paci Na zdravie!
ale na druhej strane ta luka mne osobne uplne pokazila dojem z celeho klipu..
"stromy rozkvitli tak sme srali na to a tocili" - najvacsia chyba, treba najst ine miesto nabuduce a klip by bol podla mna niekde uplne inde  Žmurk  a este nejako to obsahovo zlepsit, dat tam nieco co ta prinuti si to pozriet aj viackrat kvoli obrazu a bolo by to super

kazdopadne drzim palce a tesim sa na dalsie videa
Zaznamenané
korn24
stály hosť

« Odpoveď #24 kedy: 01. Máj , 2011, 22:59:36 »

najvacie plusy su ze je to dobre natocene, tie efektove zabery na nastroje su podarene, dalej tie kde je len spevak a ta baba, tie v tom lese, to sa mi paci Na zdravie!
ale na druhej strane ta luka mne osobne uplne pokazila dojem z celeho klipu..
"stromy rozkvitli tak sme srali na to a tocili" - najvacsia chyba, treba najst ine miesto nabuduce a klip by bol podla mna niekde uplne inde  Žmurk  a este nejako to obsahovo zlepsit, dat tam nieco co ta prinuti si to pozriet aj viackrat kvoli obrazu a bolo by to super

kazdopadne drzim palce a tesim sa na dalsie videa

je to prvotina, vela som sa naucil a dalsi klip ked niekomu budem robit bude dva krat tak dobry...aj postprodukcia je poslabsia lebo plno tutorialov ma len caka....ale na odprezentovanie kapely si myslim ze to staci
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #25 kedy: 01. Máj , 2011, 23:00:23 »

ta luka je fakt agro.. to uz sa mohlo tocit ozaj na ornej pode v dolnych ruzbachoch ked sa rotavatoruje :)  zvysok je fajny
Zaznamenané

korn24
stály hosť

« Odpoveď #26 kedy: 01. Máj , 2011, 23:21:08 »

ta luka je fakt agro.. to uz sa mohlo tocit ozaj na ornej pode v dolnych ruzbachoch ked sa rotavatoruje :)  zvysok je fajny

a co cakate od Sobotanov?  Som metlak
Zaznamenané

garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #27 kedy: 02. Máj , 2011, 07:41:54 »

a co cakate od Sobotanov?  Som metlak

....kapela mala byť jednoznačne v klube alebo v skúšobni....tie rozostrenia ako už niekto písal niektoré vôbec nesadli, ale celkovo sú pre mňa rušivé....statický záber na speváka na priehrade keď čumí do blba by som nebol použil vôbec, námet je super a super natočený....

....osobitne by som vyzdvihol ten les,  je super nasnímaný keď poza speváka prechádza tá babenka a zmizne Zdravíčko ....

....ešte k hudbe ten rytmičák zneje ako z krabice vlastne aj tomy a kotol....len kopák je fajn....basák by mal viac zarúbať do tých strún hrať celkovo surovejšie, gitary sú nudné, chalani musia ešte zamakať a oživiť to, spev je fajn....celkovo je to v tejto jednej pesničke fajn....
« Posledná zmena: 02. Máj , 2011, 07:56:47 od garde » Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
BrokenWings
miestny štamgast
Príspevkov: 1539

« Odpoveď #28 kedy: 02. Máj , 2011, 08:34:54 »

Kamera, strih - výborne (najlepšie sú zábery, v ktorých nie je kapela; efekty v pohode; miesto celé zle, ale nevadí - čo tak nabudúce nájsť rozostavaný úsek dialnice?)
Hudba - výborne
Prejav(herecké stvárnenie) a image kapely - amatéri, vyslovene ma nebavilo sa na nich pozerať

Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #29 kedy: 02. Máj , 2011, 08:36:43 »

aleo teraz je moderna tema tsunami.. viem si predstavit prevedenie ze typek sa prechadza popri dialnici a rozjebava sa tam cesta, dvihaju kusy dialnice a podobne :D
Zaznamenané

Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.078 sekund, 23 otázok.