taaakze pridavam svoje polodrievka...
1. Squier Stratocaster Standard : moja prva elektrika, s odstupom casu nic moc, ale bola moja prva a vlastne nehra az tak zle...myslim, ze po vymyne komplet elektroniky a snimacov by mohla byt celkom slusny nastroj, pretoze spracovanie a hardware je na jednotku.
2. Explorer mojej vlastnej vyroby : pouzil som krk zo starej Jolany, nepamatam ktorej...
, telo je javor zlepeny z troch kusov, struny som viedol skrz telo koli sustainu, snimace som vybral zo svojej epiphony, take no nameacke, ale nehraju zle, povrchovka je priesvitny lak, chcel som to na prirodno
...no na to, ze to bola moja prva vyrobena gitara nevyzera a nehra zle...
3. Soller-Sivcak handmade kopia Stev Vai modelu od Ibanez JEM7V
4. Westfield LP Deluxe : tak tato gitarka je asi moja najoblubenejsia, spracovanie na vybornu, luxusny nastroj po kazdej stranke...a zo sustainu sa idem po...kakat, taky dlhy som este na ziadnej gitare nepocul...proste velmi vydarena kopia LPcka se vsim vsudy (po par upravach teda...
)
5. Epiphone LP100 : nic viac, nic menej...ale, po vymene snimacov za Slapakove to nie je vooobec zly nastroj, nahrazka LPcka so srubovanym krkom a s mensou vahou...
co je niekedy na uzitok...
Vlastnim este 2 akustiky, Washburn WD10SCE a Gibson J200NA a teraz na ne hram asi viacej ako na elektriku...tot vsjo