jaro114
nováčik

Príspevkov: 6
|
 |
« kedy: 07. Máj , 2011, 16:37:03 » |
|
potrebujem poradit ..pravdepodobne mi odisiel snimac na gitaru YAMAHA APX-7A .??, v modrom prevedeni ju mam..pozr.obrazky na google..a na tuto gitaru portebujem zohnat snimac ..mam ho uz vybraty a je to piezo snimac a le typ presne neviem a kto ho vyraba a hlavne kde kupim taky snimac ,kde ho zohnat..prosim poradte.. 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Pablo Woozy
|
 |
« Odpoveď #1 kedy: 07. Máj , 2011, 16:47:37 » |
|
Aspon som zahlasoval do ankety, za snimac. Inak ak este nemate v kapele poriesene autorske prava tak je najvyssi cas 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Štýlový, žiarivý a trocha čačaný.
|
|
|
fataljoe
pravidelný návštevník

Príspevkov: 701
"skill comes first"
|
 |
« Odpoveď #2 kedy: 07. Máj , 2011, 17:36:08 » |
|
co dpc je toto za anketu 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Not everyone likes METAL.... FUCK THEM!!!!
|
|
|
|
kaolko
|
 |
« Odpoveď #3 kedy: 07. Máj , 2011, 18:03:02 » |
|
nerozumiem ani ankete ani pisanemu textu.. potrebujes vymenit snimac v gitare a vybral si si ze si tam das piezo? co kde kto
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Pablo Woozy
|
 |
« Odpoveď #4 kedy: 07. Máj , 2011, 18:12:41 » |
|
nerozumiem ani ankete ani pisanemu textu.. potrebujes vymenit snimac v gitare a vybral si si ze si tam das piezo? co kde kto
Co je na tom nepochopitelne?? Mas mu v ankete poradit ako ho zohna 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Štýlový, žiarivý a trocha čačaný.
|
|
|
|
kaolko
|
 |
« Odpoveď #5 kedy: 07. Máj , 2011, 18:25:30 » |
|
zohanam snimac.. aj take som uz parkrat pocul .. zohanam.. lebo zohnat.. zohanam zohonime  ale tak aby sme sa drzali v teme navrhujem bekape
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaro114
nováčik

|
 |
« Odpoveď #6 kedy: 07. Máj , 2011, 18:33:22 » |
|
jooj chlapci ja som tu novacik..  asi som to mal ozrejmit a na tu anketu som nedaval ohladl´kvoli tomu lebo som tu prisiel aby mi niekto pomohol a poradil..a nie nejaku anketu sledoval..ta anketa ma nepustila dalej tak som napisal do dvoch poli hocico co ma napadlo a to snimac a yamaha moju gitaru....potrebujem zohnat snimac na tuto gitaru co je natom nepochopitelne..neviem kde zohnam taky typ snimaca je to piezo snimac mi kamos hovoril..ale tu v ke taky snimac nemaju..preto chcem veidet ci niekto nevie kde sa mam obratit..a ci vie niekto snimac mi zohnat na tu gitaru YAMAHA APX-7A 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
kaolko
|
 |
« Odpoveď #7 kedy: 07. Máj , 2011, 18:40:05 » |
|
jaaaaj sak to je akustika.. furt mi to do hlavy neslo.. moj navrh je ze ak sa ti pokazil, zisti si co tam konkretne dava yamaha a zrejme si to budes musiet objednat, niektore firmy davaju fishmana niektore lowcost elektriku.. ty tam mas podla popisu System 44 1-Way Pickup System co netusim co chce byt, zrejme nejaky ich vlastny vyrobok.. skus sa obratit na nejakeho lokalneho nasho yamaha distributora ci ti s tym nevie pomoct to by sa mohlo dat objednat cez nich
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaro114
nováčik

|
 |
« Odpoveď #8 kedy: 07. Máj , 2011, 19:08:57 » |
|
vsak toto neviem kaolko ako mam zistit aky typ snimaca tam yamaha na tu gitaru dala.. je to akustika a ten snimac vraj piezo je..nic tam nieje napisane preto sa neviem pohnut a neviem stranku na lokalneho yamahu distributora ..nevies mi pomoct. 
|
|
|
|
« Posledná zmena: 07. Máj , 2011, 19:09:29 od jaro114 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Sanchez
|
 |
« Odpoveď #9 kedy: 07. Máj , 2011, 19:27:43 » |
|
vsak toto neviem kaolko ako mam zistit aky typ snimaca tam yamaha na tu gitaru dala.. je to akustika a ten snimac vraj piezo je..nic tam nieje napisane preto sa neviem pohnut a neviem stranku na lokalneho yamahu distributora ..nevies mi pomoct.  Skús sa opýtať na Shellke...:-) Zistíš to tak, že si do googla napíšeš, čo hľadáš. Vieš čo je google?
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
www.bandzone.cz/amuletstudio : Epiphone Les Paul Custom, Bakers Les Paul, Explorer Sanchez, Superstrat Sanchez, BaCH Precision Bass, Sanchez Fretless Bass, Kombo Sanchez, Sans Amp Tri AC, JT Screamer, MXR Micro Chorus, LMB3, GEB7, Cubase 5, Soundcraft Spirit Absolute Zero, Denon PMA32...
|
|
|
|
kaolko
|
 |
« Odpoveď #10 kedy: 07. Máj , 2011, 20:09:36 » |
|
System 44 1-Way Pickup System sa to vola... to bude asi ono nie? lokalny distributor yamahy je myslim aj muziker nie? napis im.. ale nedavaj im do mailu anketu 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Duger
Hosť
|
 |
« Odpoveď #11 kedy: 08. Máj , 2011, 00:00:25 » |
|
aky snimac na YAMAHA APX-7A?? prosim poradte a kde ho zohnam 0 0 (0%) 0 4 (100%)
jasna prevaha... ber 0 :D
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lerry
nováčik

Príspevkov: 65
Gwave
|
 |
« Odpoveď #12 kedy: 23. Máj , 2011, 11:27:33 » |
|
ak je to este aktualne tak prosím ta zavolaj mi mam v servise nejake snimače na Yamahu 0903266056 Lerry
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaro114
nováčik

|
 |
« Odpoveď #13 kedy: 19. Október , 2011, 18:14:28 » |
|
este je moznost si objednat lerry uteba snimac na tu gitaru yamaha apx-7a?.. je to na system 44 -way pickup ta gitara
|
|
|
|
« Posledná zmena: 19. Október , 2011, 18:15:03 od jaro114 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
kaolko
|
 |
« Odpoveď #14 kedy: 19. Október , 2011, 18:15:59 » |
|
sak mu zavolaj na to cislo on sem chodi tak raz za 2 mesiace mozno.. to cislo 0903266056 neni cislo uctu ale telefon  ak mas dobijaci kredit mozes ho prezvonit on ti zavola naspat isto 
|
|
|
|
« Posledná zmena: 19. Október , 2011, 18:16:35 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaro114
nováčik

|
 |
« Odpoveď #15 kedy: 19. Október , 2011, 18:23:47 » |
|
nerob zomna debila ze si myslis ze neviem ze mi tam napisal cislo  .. nemam ani na prezvonenie ale ja verim tomu ze mi odpise na mail.. 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
styrioci
|
 |
« Odpoveď #16 kedy: 19. Október , 2011, 18:27:19 » |
|
cize este stale zohanavas ten snimac? a vsak prezvonenie je zadara, ci ty veris, ze ti to zozere z kreditu?
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
skusal som sa hrat s ekvalizerom v kompe a viem vyrobit velmi podobny zvuk jak gibson z toho zipu.
|
|
|
jaro114
nováčik

|
 |
« Odpoveď #17 kedy: 19. Október , 2011, 20:15:26 » |
|
niee ja neriesim kredit alebo zeby som nemal niekohoh kto by mi dall prezvonit..ono to pocka ..aj tak som to chcel koncom mesiaca vybavovat kvoli peniazom,pretoze este nemam na ten snimac tolko peniaze takze tak 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|