|
stevino179
|
 |
« kedy: 27. Máj , 2011, 21:15:33 » |
|
Ale teraz vážme ja absolútne tomuto nechápem a niekedy to znie ako nechutný vtip , sem sa mi vlastne vôbec neoplatí písať lebo každá tema ktorú založím sa po čase premaže a zostane len nadpis prípadne sa zamkne, nechápem ako je to postavene , je tu pár týpkou ktorím keď sa niečo nepáči tak premažú a ako že sú pani spravodliví , hmmmm a čo sme v kresťanskom krúžku , do prčic rieši sa tu muzika - gitaristi  , akože ked sa dvaja gitaristi rozpravaju a v niečom si nerozumejú a začnú normálne slovne konfrontovať /každý ma svoj názor alebo si tu všeci myslia to iste/ tak to niekto stopne vymaže a pretočí na spet ,..... fuu tak to je ťažkí bulshit však ale otom to su taketo fora aby sa konfrontovalo aby sa človek dozvedel niečo nove., ,,,,....... ty čo tu na mna reagovali v nadávkach si myslia že to maju najlepšie vymyslene a že všetko ostatne je blbost ufffff tak tomu hovorím dogma MOžno je to moj posledný príspevok - predpokladám že dostanem večný ban , tak zatim
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Zeck
|
 |
« Odpoveď #1 kedy: 27. Máj , 2011, 21:54:48 » |
|
mohol si to napisat do temy pripomienky/ otazky, lebo takto ti to asi opat zmazu
|
|
|
|
« Posledná zmena: 27. Máj , 2011, 23:30:52 od Zeck »
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
|
BrokenWings
|
 |
« Odpoveď #2 kedy: 27. Máj , 2011, 22:05:36 » |
|
MOžno je to moj posledný príspevok
Anóóóó! 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
iseepussy
|
|
|
|
styrioci
|
 |
« Odpoveď #3 kedy: 27. Máj , 2011, 22:12:17 » |
|
Anóóóó!  to prve slovko v tej citacii si tam dal asi omylom 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
skusal som sa hrat s ekvalizerom v kompe a viem vyrobit velmi podobny zvuk jak gibson z toho zipu.
|
|
|
|
kaolko
|
 |
« Odpoveď #4 kedy: 27. Máj , 2011, 23:50:56 » |
|
je to tak v pravidlach fora.. vsade na normalnych svetovych forach to tak funguje ze jak zacne debata smerovat do tzv flamu, cize kedy po sebe uz ludia stekaju chujiny nesuvisiace s temou tak admin temu uzatvori na nejaky cas pripadne ju premazu a tych co sa previnili trestaju banom.. to ze su sustavne premazavane prave tvoje temy kompletne az po nadpis je pomerne bezny jav na ktory som si ja zvykol a kedze to premazu az komplet az po nazov tak to znamena ze zrejme ani ten prvy uvodny prispevok nesmeruje k plodnej debate ale ubera sa smerom k tomu 'flame-u' uz tym ako je postaveny..
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Pablo Woozy
|
 |
« Odpoveď #5 kedy: 27. Máj , 2011, 23:51:45 » |
|
Problem je v tom, ze od teba som nikdy nic nedozvedel, iba somariny o tranzistoroch, spoza bučka sa vynorila 700 eurova gitara a kazdy kto nedokazal a nechcel pochopit jej vynimocnost bol koko*t a podobne. Ty furt tresnes intergalakticky blud a potom ho nechutnym sposobom v style pubertaka obhajujes a miesto argumentov mas narazky na uzivatelov v style "ano ano vy vsetko viete, lebo mate katalogove gitary"... "niekto uznava iba vseobecnu pravdu" a podobne chujoviny. Mi vysvetli kto ma toto citat? Temy sa premazavaju ked k nicomu nevedu a 99% je uplne mimo temu. Temu si zalozil o specifickom type aparatu, ktory zhanas a zacala sa tam debata lampy vs. tranzistory, navyse velmi primitivna, uplne bezne sa takyto typ tem premazava. Places nad nespravnym hrobom a vobec ser uz nato.
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Štýlový, žiarivý a trocha čačaný.
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku

Príspevkov: 5664
guitarist
|
 |
« Odpoveď #6 kedy: 28. Máj , 2011, 01:16:41 » |
|
stevino - osobne nemám proti tebe nič. Ale musím uznať aj ja, že často si až nasilu tu presadzuješ názory, ktoré sú trochu scestné. Vôbec nevadí, že máš na niečo názor, aký máš. Ale to, akým ho tu prezentuješ a potom ho aj zakaždým musíš znovu a znovu veľmi húževnato presadzovať, je veľmi otravné. Či už by bol ten názor správny alebo nie. Väčšinou mám pocit, že nie.
Preto si aj bohužiaľ dostal mesačný ban a posledné varovanie. Nič v zlom. Aj to len preto, že niektorí sme sa postavili za teba a za to, aby ten ban bol len mesačný.
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
inventár podniku

Príspevkov: 3406
|
 |
« Odpoveď #7 kedy: 28. Máj , 2011, 01:36:14 » |
|
Problem je v tom, ze od teba som nikdy nic nedozvedel, iba somariny o tranzistoroch, spoza bučka sa vynorila 700 eurova gitara a kazdy kto nedokazal a nechcel pochopit jej vynimocnost bol koko*t a podobne. Ty furt tresnes intergalakticky blud a potom ho nechutnym sposobom v style pubertaka obhajujes a miesto argumentov mas narazky na uzivatelov v style "ano ano vy vsetko viete, lebo mate katalogove gitary"... "niekto uznava iba vseobecnu pravdu" a podobne chujoviny. Mi vysvetli kto ma toto citat? Temy sa premazavaju ked k nicomu nevedu a 99% je uplne mimo temu. Temu si zalozil o specifickom type aparatu, ktory zhanas a zacala sa tam debata lampy vs. tranzistory, navyse velmi primitivna, uplne bezne sa takyto typ tem premazava. Places nad nespravnym hrobom a vobec ser uz nato.
suhlasim !
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
stevino179
|
 |
« Odpoveď #8 kedy: 28. Máj , 2011, 09:48:50 » |
|
hm , ja to vidím takto - " otnite mu hlavu nech nevitrča z davu" , ja mam toto forum rad ale pochopte aj mna aku mam mat motiváciu niečo písat ked sa rano zobudím a všetko je vymazane , ak tu niekto v mojich temach nadáva tak väčšinou len niekto iný mne , Ps: k tým trandakom to že niekto ma na padlaši starí trandak aparat na ktorom hral jeho dedo jazz a on ho ani nevyskúša je typický príklad názorového zmýšľania ludí ktorí reagovali . Proste to nieje dobre lebo sa obvykle tvrdí niečo iné a tak to ani nebudem skušat /a to platí aj o Harmony - už som sa dočítal aj o ludoch ktorí hraju v serióznych kapelách a maju ako raritku pelvood staru gitaru s tým že ma svoje špecifiká - vážia si ju a su na nu hrdí/ . Však čas ukáže len ma to trocha mrzí lebo vždy išlo len oto pokecat si o muzike , kde su tie doby ked sa snažil každý gitarista bit jedinečný a hladal si svoj zvuk ACH
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
cubo
|
 |
« Odpoveď #9 kedy: 28. Máj , 2011, 10:56:46 » |
|
nemal si mat uz posledny prispevok? sak dodrz slovo 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
jawa 21, co ine 
|
|
|
|
|
|
styrioci
|
 |
« Odpoveď #11 kedy: 28. Máj , 2011, 11:15:45 » |
|
tam som admin, na to zabudni.. 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
skusal som sa hrat s ekvalizerom v kompe a viem vyrobit velmi podobny zvuk jak gibson z toho zipu.
|
|
|
|
Pablo Woozy
|
 |
« Odpoveď #12 kedy: 28. Máj , 2011, 11:25:23 » |
|
Proste to nieje dobre lebo sa obvykle tvrdí niečo iné a tak to ani nebudem skušat. Však čas ukáže.
Dosiahli ste najnizsiu mozno karmu pane. Odidte.
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Štýlový, žiarivý a trocha čačaný.
|
|
|
|
styrioci
|
 |
« Odpoveď #13 kedy: 28. Máj , 2011, 11:45:53 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
stevino179
|
 |
« Odpoveď #14 kedy: 28. Máj , 2011, 20:52:54 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
|
|
kaolko
|
 |
« Odpoveď #16 kedy: 14. Jún , 2011, 10:35:09 » |
|
hosi, mame tu autobotov.. a to transformeri maju byt v kine az v juli  teda pokial Pitu neuzavrel zmluvu s kanadskymi lekarnami
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku

Príspevkov: 3110
|
 |
« Odpoveď #17 kedy: 14. Jún , 2011, 18:10:54 » |
|
kaolko prestan kazit biznis. posledne kusy bromovych tabletiek skladom.
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
stevino179
|
 |
« Odpoveď #18 kedy: 14. Jún , 2011, 19:18:51 » |
|
hm , teší ma nebit taký ako Ty Ty a Ty , asi Vám niekto vystrerilizoval kreativitu a hlavne garde s tým jeho grc úsmevom
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
kaolko
|
 |
« Odpoveď #19 kedy: 14. Jún , 2011, 19:36:42 » |
|
uz viem kto si tie lieky objednal.. 25 kil prostenalu vyhraaavaaaa.... ! povieme si po reklame..
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
sevo
|
 |
« Odpoveď #20 kedy: 14. Jún , 2011, 19:37:47 » |
|
hm , teší ma nebit taký ako Ty Ty a Ty , asi Vám niekto vystrerilizoval kreativitu a hlavne garde s tým jeho grc úsmevom
O com 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo sa take už nerobí...
|
|
|
|
pelko
|
 |
« Odpoveď #21 kedy: 14. Jún , 2011, 19:48:34 » |
|
canadian drugs
|
|