Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky:

Chodia Vám upozornenia o súkromných správach z fóra?

Neodpovedajte na ne cez mail. Musíte sa prihlásiť do fóra a odpovedať na ne priamo cez súkromné správy.
23. Máj , 2012, 08:02:36
Strán: 1 2 [Všetko] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: pripomienka  (Prečítané 1471 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
stevino179
stály hosť
Príspevkov: 1326

« kedy: 27. Máj , 2011, 21:15:33 »

Ale teraz vážme ja absolútne tomuto  nechápem a niekedy to znie ako nechutný vtip , sem sa mi vlastne vôbec neoplatí písať lebo každá tema ktorú založím sa po čase premaže a zostane len nadpis prípadne sa zamkne, nechápem ako je to postavene , je tu pár týpkou ktorím keď sa niečo nepáči tak premažú a ako že sú pani spravodliví , hmmmm a čo sme v kresťanskom krúžku , do prčic rieši sa tu muzika  - gitaristi   Si píš!!!, akože ked sa dvaja gitaristi rozpravaju a v niečom si nerozumejú a začnú normálne slovne konfrontovať /každý ma svoj názor alebo si tu všeci myslia to iste/ tak to niekto stopne vymaže a pretočí na spet ,..... fuu tak to je ťažkí bulshit
 však ale otom to su taketo fora aby sa konfrontovalo aby sa človek dozvedel niečo nove., ,,,,....... ty čo tu na mna reagovali v nadávkach  si myslia že to maju najlepšie vymyslene a že všetko ostatne je blbost ufffff tak tomu hovorím dogma
MOžno je to moj posledný príspevok - predpokladám že dostanem večný ban , tak zatim
Zaznamenané
Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1695

« Odpoveď #1 kedy: 27. Máj , 2011, 21:54:48 »

mohol si to napisat do temy pripomienky/ otazky, lebo takto ti to asi opat zmazu Na zdravie!
« Posledná zmena: 27. Máj , 2011, 23:30:52 od Zeck » Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
BrokenWings
stály hosť
Príspevkov: 892

« Odpoveď #2 kedy: 27. Máj , 2011, 22:05:36 »

MOžno je to moj posledný príspevok

Anóóóó!  Bravooo

Zaznamenané

iseepussy
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 9322

« Odpoveď #3 kedy: 27. Máj , 2011, 22:12:17 »

Anóóóó!  Bravooo

to prve slovko v tej citacii si tam dal asi omylom  Bavím sa skvele
Zaznamenané

skusal som sa hrat s ekvalizerom v kompe a viem vyrobit velmi podobny zvuk jak gibson z toho zipu.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 12648

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #4 kedy: 27. Máj , 2011, 23:50:56 »

je to tak v pravidlach fora.. vsade na normalnych svetovych forach to tak funguje ze jak zacne debata smerovat do tzv flamu, cize kedy po sebe uz ludia stekaju chujiny nesuvisiace s temou tak admin temu uzatvori na nejaky cas pripadne ju premazu a tych co sa previnili trestaju banom.. to ze su sustavne premazavane prave tvoje temy kompletne az po nadpis je pomerne bezny jav na ktory som si ja zvykol a kedze to premazu az komplet az po nazov tak to  znamena ze zrejme ani ten prvy uvodny prispevok nesmeruje k plodnej debate ale ubera sa smerom k tomu 'flame-u' uz tym ako je postaveny..
Zaznamenané

Pablo Woozy
miestny štamgast
Príspevkov: 1824

Kingpopo

« Odpoveď #5 kedy: 27. Máj , 2011, 23:51:45 »

Problem je v tom, ze od teba som nikdy nic nedozvedel, iba somariny o tranzistoroch, spoza bučka sa vynorila 700 eurova gitara a kazdy kto nedokazal a nechcel pochopit jej vynimocnost bol koko*t a podobne. Ty furt tresnes intergalakticky blud a potom ho nechutnym sposobom v style pubertaka obhajujes a miesto argumentov mas narazky na uzivatelov v style "ano ano vy vsetko viete, lebo mate katalogove gitary"... "niekto uznava iba vseobecnu pravdu" a podobne chujoviny. Mi vysvetli kto ma toto citat? Temy sa premazavaju ked k nicomu nevedu a 99% je uplne mimo temu. Temu si zalozil o specifickom type aparatu, ktory zhanas a zacala sa tam debata lampy vs. tranzistory, navyse velmi primitivna, uplne bezne sa takyto typ tem premazava. Places nad nespravnym hrobom a vobec ser uz nato.
Zaznamenané

Štýlový, žiarivý a trocha čačaný.
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 5664

guitarist

« Odpoveď #6 kedy: 28. Máj , 2011, 01:16:41 »

stevino - osobne nemám proti tebe nič. Ale musím uznať aj ja, že často si až nasilu tu presadzuješ názory, ktoré sú trochu scestné. Vôbec nevadí, že máš na niečo názor, aký máš. Ale to, akým ho tu prezentuješ a potom ho aj zakaždým musíš znovu a znovu veľmi húževnato presadzovať, je veľmi otravné. Či už by bol ten názor správny alebo nie. Väčšinou mám pocit, že nie.

Preto si aj bohužiaľ dostal mesačný ban a posledné varovanie. Nič v zlom. Aj to len preto, že niektorí sme sa postavili za teba a za to, aby ten ban bol len mesačný.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 3406

« Odpoveď #7 kedy: 28. Máj , 2011, 01:36:14 »

Problem je v tom, ze od teba som nikdy nic nedozvedel, iba somariny o tranzistoroch, spoza bučka sa vynorila 700 eurova gitara a kazdy kto nedokazal a nechcel pochopit jej vynimocnost bol koko*t a podobne. Ty furt tresnes intergalakticky blud a potom ho nechutnym sposobom v style pubertaka obhajujes a miesto argumentov mas narazky na uzivatelov v style "ano ano vy vsetko viete, lebo mate katalogove gitary"... "niekto uznava iba vseobecnu pravdu" a podobne chujoviny. Mi vysvetli kto ma toto citat? Temy sa premazavaju ked k nicomu nevedu a 99% je uplne mimo temu. Temu si zalozil o specifickom type aparatu, ktory zhanas a zacala sa tam debata lampy vs. tranzistory, navyse velmi primitivna, uplne bezne sa takyto typ tem premazava. Places nad nespravnym hrobom a vobec ser uz nato.

suhlasim !
Zaznamenané

stevino179
stály hosť

« Odpoveď #8 kedy: 28. Máj , 2011, 09:48:50 »

hm , ja to vidím takto - " otnite mu hlavu nech nevitrča z davu" , ja mam toto forum rad ale pochopte aj mna aku mam mat motiváciu niečo písat ked sa rano zobudím a všetko je vymazane , ak tu niekto v mojich temach nadáva tak väčšinou len niekto iný mne ,
Ps: k tým trandakom to že niekto ma na padlaši starí trandak  aparat na ktorom hral jeho dedo jazz a on ho ani nevyskúša je typický príklad názorového zmýšľania ludí ktorí reagovali . Proste to nieje dobre lebo sa obvykle tvrdí niečo iné a tak to ani nebudem skušat /a to platí aj o Harmony - už som sa dočítal aj o ludoch ktorí hraju v serióznych kapelách a maju ako raritku pelvood staru gitaru s tým že ma svoje špecifiká - vážia si ju a su na nu hrdí/ .  Však čas ukáže
len ma to trocha mrzí lebo vždy išlo len oto pokecat si o muzike , kde su tie doby ked sa snažil každý gitarista bit jedinečný a hladal si svoj zvuk  ACH
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 3970

fap fap fap

« Odpoveď #9 kedy: 28. Máj , 2011, 10:56:46 »

nemal si mat uz posledny prispevok? sak dodrz slovo  Na zdravie!
Zaznamenané

jawa 21, co ine Huh!
BrokenWings
stály hosť
Príspevkov: 892

« Odpoveď #10 kedy: 28. Máj , 2011, 11:01:29 »

Stevino - čo tak skúsiť iné slovenské gitarové fóra?

http://forum.muziker.sk/
http://forum.lidlmusic.sk/
http://forum.gitarista.sk/

Uvidíš, čo Ti napíšu na podobné príspevky. Myslím, že viac doma by si mohol byť práve na tom muziker fóre.

(dúfam, že sa to nebude brať ako propagácia iných portálov)
Zaznamenané

iseepussy
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #11 kedy: 28. Máj , 2011, 11:15:45 »

tam som admin, na to zabudni.. Bavím sa skvele
Zaznamenané

skusal som sa hrat s ekvalizerom v kompe a viem vyrobit velmi podobny zvuk jak gibson z toho zipu.
Pablo Woozy
miestny štamgast
Príspevkov: 1824

Kingpopo

« Odpoveď #12 kedy: 28. Máj , 2011, 11:25:23 »

Proste to nieje dobre lebo sa obvykle tvrdí niečo iné a tak to ani nebudem skušat. Však čas ukáže.
Dosiahli ste najnizsiu mozno karmu pane. Odidte.
Zaznamenané

Štýlový, žiarivý a trocha čačaný.
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #13 kedy: 28. Máj , 2011, 11:45:53 »

.net=lampy
java=tranzistory

http://www.220.ro/funny/Microsoft-Vs-Java/Iw8nmDHL7Y/ Bavím sa skvele

Zaznamenané

stevino179
stály hosť

« Odpoveď #14 kedy: 28. Máj , 2011, 20:52:54 »

Zdravíčko
Zaznamenané
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 1894

« Odpoveď #15 kedy: 29. Máj , 2011, 10:29:18 »

....neviem čo sa stalo, pár dní som tu nebol, lebo potrebujem nahrabať peniaze na efekt od branka, ale dodal by som už len toľko http://www.youtube.com/watch?v=fO5jOD5-fRc&feature=related ....
Zaznamenané

...."mal by som si kúpiť ozajstný gear"....
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #16 kedy: 14. Jún , 2011, 10:35:09 »

hosi, mame tu autobotov..  a to transformeri maju byt v kine az v juli Žmurk teda pokial Pitu neuzavrel zmluvu s kanadskymi lekarnami
Zaznamenané

Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3110

« Odpoveď #17 kedy: 14. Jún , 2011, 18:10:54 »

kaolko prestan kazit biznis. posledne kusy bromovych tabletiek skladom.
Zaznamenané

stevino179
stály hosť

« Odpoveď #18 kedy: 14. Jún , 2011, 19:18:51 »

hm , teší ma nebit taký ako Ty Ty a Ty , asi Vám niekto vystrerilizoval kreativitu a hlavne garde s tým jeho grc úsmevom
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #19 kedy: 14. Jún , 2011, 19:36:42 »

uz viem kto si tie lieky objednal..  25 kil prostenalu vyhraaavaaaa.... ! povieme si po reklame..
Zaznamenané

sevo
stály hosť
Príspevkov: 979

« Odpoveď #20 kedy: 14. Jún , 2011, 19:37:47 »

hm , teší ma nebit taký ako Ty Ty a Ty , asi Vám niekto vystrerilizoval kreativitu a hlavne garde s tým jeho grc úsmevom

O com Huh! Huh!
Zaznamenané

...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo
sa take už nerobí...
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 1859

« Odpoveď #21 kedy: 14. Jún , 2011, 19:48:34 »

canadian drugs
Zaznamenané
Strán: 1 2 [Všetko] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.152 sekund, 21 otázok.