Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
15. November , 2024, 12:59:52
Strán: 1 2 [3] 4 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: rekonstrukcia gitary Jolana Proxima  (Prečítané 14502 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #30 kedy: 14. August , 2013, 14:20:01 »

Linky a dokaz...
Proxima: http://www.jolana.info/proxima/proxima.html
a Proxima I: http://www.jolana.info/proximaI/proximaI.html

a som vyvineny....
Aspon dufam.

aha. ta Proxima musela byt velmi zriedkava, v zivote som taku nevidel a to som mal v rukach desiatky Jolan. no a potom bola este ta Proxima II, tu som vlastnil, ale nemam najmensieho tusenia, v com sa odlisovala od Proxima I...  Neviem
Zaznamenané
KubBasak
stály hosť
Príspevkov: 1208

« Odpoveď #31 kedy: 14. August , 2013, 14:21:10 »

Mario, pár Jolán som dával dokopy, teraz tu mám jednu Diamantku, o pár dní dám foto. Jednéhu gitaristovi z Bardejova prerábam Jolanu Rubín, slušná lubovka :)
Okrem toho Graziosa som dával trochu dokopy nejakú Irisku, iba prepražcovať a také drobnosti. A jednu Proximu, tá bola inak výborná, omylom sa im podarila, donedávna si všetky úpravy na nej robil jej majiteľ, potom ju zveril mne.
Zaznamenané
mario22
nováčik
*
Príspevkov: 51

« Odpoveď #32 kedy: 14. August , 2013, 14:30:04 »

aha. ta Proxima musela byt velmi zriedkava, v zivote som taku nevidel a to som mal v rukach desiatky Jolan. no a potom bola este ta Proxima II, tu som vlastnil, ale nemam najmensieho tusenia, v com sa odlisovala od Proxima I...  Neviem

Bola zriedkava je o nej malo aj na nete. A ja som zase nikdy nevidel Proximu II. Takze mam co zhanat do zbierky. Inak ani Proximu I nema, zatial z rodiny proxim len tuto co prave robim.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #33 kedy: 14. August , 2013, 14:31:38 »

Kubbasak - raz som osadzal prave do Proximy tune-o-matic kobylu, original Schaller a takmer som sa zosral, ako sa ta gitara zmenila k lepsiemu, na neuverenie. pritom tenucke telicko z makkuckeho drevecka...
Zaznamenané
mario22
nováčik
*

« Odpoveď #34 kedy: 14. August , 2013, 14:52:14 »

Mario, pár Jolán som dával dokopy, teraz tu mám jednu Diamantku, o pár dní dám foto. Jednéhu gitaristovi z Bardejova prerábam Jolanu Rubín, slušná lubovka :)
Okrem toho Graziosa som dával trochu dokopy nejakú Irisku, iba prepražcovať a také drobnosti. A jednu Proximu, tá bola inak výborná, omylom sa im podarila, donedávna si všetky úpravy na nej robil jej majiteľ, potom ju zveril mne.

Ono je v tom klipe fakt Proxima... Ja sa z toho po..eriem...
Zaznamenané
mario22
nováčik
*

« Odpoveď #35 kedy: 14. August , 2013, 14:56:56 »

pritom tenucke telicko z makkuckeho drevecka...

No tato moja proxima je z tvrdeho dreva, nie som si isty ale mam pocit ze je to buk.
A teraz idem jednemu chlapikovi osadzat do Vikomtky tune-o-matic +  novy snimac. On to chcel len prestriekat transparentnym lakom, no ja som mu navrhol tune-o-matic. A ocakavam aj ja ze to bude aspon o triedu lepsi zvuk.
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #36 kedy: 14. August , 2013, 15:01:40 »

mam taky dojem ze v niektorych zanroch je jolana etalonom hipsterskeho bicykloveho ekvivalentu v style sobi 20..
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #37 kedy: 14. August , 2013, 15:15:26 »

No tato moja proxima je z tvrdeho dreva, nie som si isty ale mam pocit ze je to buk....

z tych, co som ja videl, by sa dalo nechtom vydlabat komplet vsetky otvory v tele... zjavne robili z hocicoho, co nasli.
Zaznamenané
mirostrat
stály hosť
Príspevkov: 1118

zlomená Jolana Iris

« Odpoveď #38 kedy: 14. August , 2013, 15:43:13 »

to: mirostrat Preco mas v statuse napisane "zlomená Jolana Iris"
no,  lebo som dostal jednu Irisku , tak som tam mal Jolana Iris  a nešťastnou náhodou sa niekto v skúšobni oprel o krk a jak bola opretá o stenu tak stena vs. krk vyhrala stena , takže už je zlomená  :)
Zaznamenané

http://bandzone.cz/lustifon      chcem hlučný lampák čo sa mi na kolo stane do košíka
mario22
nováčik
*

« Odpoveď #39 kedy: 14. August , 2013, 15:45:55 »

Smútim
Zaznamenané
KubBasak
stály hosť
Príspevkov: 1208

« Odpoveď #40 kedy: 14. August , 2013, 18:41:42 »

mam taky dojem ze v niektorych zanroch je jolana etalonom hipsterskeho bicykloveho ekvivalentu v style sobi 20..
Pajky nemá Proximu z imidžových dôvodov, má aj inú gitaru, dokonca sme už začali kedysi navrhovať aj novú gitaru, tá modifikovaná Proxima však ponúka presne ten zvuk ktorý potrebuje.
Zaznamenané
yngwie31
pravidelný návštevník
Príspevkov: 315

však som krasny?

« Odpoveď #41 kedy: 05. September , 2013, 20:37:00 »

mirostrat-za sociku kupil kamos presne v roku 1988 tu v kosiciach tu jantaru za 2050 kcs.jak mohla stat u feferonov cez 4000? Neviem
Zaznamenané
mario22
nováčik
*

« Odpoveď #42 kedy: 08. September , 2013, 21:15:08 »

Jeden detailik

pekne sa lesknu...

zaciatok brusenia pred lakovanim

skareda hlava...

zbrusena hlava

pred lakovanim

jedna mala nepresnost - vystuha krku nie je v strede - vidiet to aj v detaile hlavy - trci tam trochu drazka spod hmatnika
« Posledná zmena: 24. September , 2013, 14:28:56 od mario22 » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #43 kedy: 08. September , 2013, 21:39:37 »

Na zdravie!
Zaznamenané
mesiah
pravidelný návštevník
Príspevkov: 450

« Odpoveď #44 kedy: 09. September , 2013, 16:54:49 »

Sám si robil pražce?
Zaznamenané

Strán: 1 2 [3] 4 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.091 sekund, 22 otázok.