rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 14. August , 2013, 14:20:01 » |
|
aha. ta Proxima musela byt velmi zriedkava, v zivote som taku nevidel a to som mal v rukach desiatky Jolan. no a potom bola este ta Proxima II, tu som vlastnil, ale nemam najmensieho tusenia, v com sa odlisovala od Proxima I...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
KubBasak
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 14. August , 2013, 14:21:10 » |
|
Mario, pár Jolán som dával dokopy, teraz tu mám jednu Diamantku, o pár dní dám foto. Jednéhu gitaristovi z Bardejova prerábam Jolanu Rubín, slušná lubovka Okrem toho Graziosa som dával trochu dokopy nejakú Irisku, iba prepražcovať a také drobnosti. A jednu Proximu, tá bola inak výborná, omylom sa im podarila, donedávna si všetky úpravy na nej robil jej majiteľ, potom ju zveril mne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario22
nováčik
Príspevkov: 51
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 14. August , 2013, 14:30:04 » |
|
aha. ta Proxima musela byt velmi zriedkava, v zivote som taku nevidel a to som mal v rukach desiatky Jolan. no a potom bola este ta Proxima II, tu som vlastnil, ale nemam najmensieho tusenia, v com sa odlisovala od Proxima I... Bola zriedkava je o nej malo aj na nete. A ja som zase nikdy nevidel Proximu II. Takze mam co zhanat do zbierky. Inak ani Proximu I nema, zatial z rodiny proxim len tuto co prave robim.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 14. August , 2013, 14:31:38 » |
|
Kubbasak - raz som osadzal prave do Proximy tune-o-matic kobylu, original Schaller a takmer som sa zosral, ako sa ta gitara zmenila k lepsiemu, na neuverenie. pritom tenucke telicko z makkuckeho drevecka...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario22
nováčik
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 14. August , 2013, 14:52:14 » |
|
Mario, pár Jolán som dával dokopy, teraz tu mám jednu Diamantku, o pár dní dám foto. Jednéhu gitaristovi z Bardejova prerábam Jolanu Rubín, slušná lubovka Okrem toho Graziosa som dával trochu dokopy nejakú Irisku, iba prepražcovať a také drobnosti. A jednu Proximu, tá bola inak výborná, omylom sa im podarila, donedávna si všetky úpravy na nej robil jej majiteľ, potom ju zveril mne. Ono je v tom klipe fakt Proxima... Ja sa z toho po..eriem...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario22
nováčik
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 14. August , 2013, 14:56:56 » |
|
pritom tenucke telicko z makkuckeho drevecka...
No tato moja proxima je z tvrdeho dreva, nie som si isty ale mam pocit ze je to buk. A teraz idem jednemu chlapikovi osadzat do Vikomtky tune-o-matic + novy snimac. On to chcel len prestriekat transparentnym lakom, no ja som mu navrhol tune-o-matic. A ocakavam aj ja ze to bude aspon o triedu lepsi zvuk.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 14. August , 2013, 15:01:40 » |
|
Mario, pár Jolán som dával dokopy, teraz tu mám jednu Diamantku, o pár dní dám foto. Jednéhu gitaristovi z Bardejova prerábam Jolanu Rubín, slušná lubovka Okrem toho Graziosa som dával trochu dokopy nejakú Irisku, iba prepražcovať a také drobnosti. A jednu Proximu, tá bola inak výborná, omylom sa im podarila, donedávna si všetky úpravy na nej robil jej majiteľ, potom ju zveril mne. mam taky dojem ze v niektorych zanroch je jolana etalonom hipsterskeho bicykloveho ekvivalentu v style sobi 20..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 14. August , 2013, 15:15:26 » |
|
No tato moja proxima je z tvrdeho dreva, nie som si isty ale mam pocit ze je to buk....
z tych, co som ja videl, by sa dalo nechtom vydlabat komplet vsetky otvory v tele... zjavne robili z hocicoho, co nasli.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mirostrat
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 14. August , 2013, 15:43:13 » |
|
to: mirostrat Preco mas v statuse napisane "zlomená Jolana Iris"
no, lebo som dostal jednu Irisku , tak som tam mal Jolana Iris a nešťastnou náhodou sa niekto v skúšobni oprel o krk a jak bola opretá o stenu tak stena vs. krk vyhrala stena , takže už je zlomená
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario22
nováčik
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 14. August , 2013, 15:45:55 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
KubBasak
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 14. August , 2013, 18:41:42 » |
|
mam taky dojem ze v niektorych zanroch je jolana etalonom hipsterskeho bicykloveho ekvivalentu v style sobi 20..
Pajky nemá Proximu z imidžových dôvodov, má aj inú gitaru, dokonca sme už začali kedysi navrhovať aj novú gitaru, tá modifikovaná Proxima však ponúka presne ten zvuk ktorý potrebuje.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngwie31
pravidelný návštevník
Príspevkov: 315
však som krasny?
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 05. September , 2013, 20:37:00 » |
|
mirostrat-za sociku kupil kamos presne v roku 1988 tu v kosiciach tu jantaru za 2050 kcs.jak mohla stat u feferonov cez 4000?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario22
nováčik
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 08. September , 2013, 21:15:08 » |
|
Jeden detailik pekne sa lesknu... zaciatok brusenia pred lakovanim skareda hlava... zbrusena hlava pred lakovanim jedna mala nepresnost - vystuha krku nie je v strede - vidiet to aj v detaile hlavy - trci tam trochu drazka spod hmatnika
|
|
« Posledná zmena: 24. September , 2013, 14:28:56 od mario22 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast