mario22
nováčik
Príspevkov: 51
|
|
« kedy: 01. Jún , 2011, 20:46:36 » |
|
Takze ako som slubil tu http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,89351.0.html budem vkladat postupne fotky z tejto rekonstrukcie. Kedze som ale uz zacal skor, a nefotil som tak aspon popisem v akom stave bola gitara. V hroznom. Telo bolo zlepene z troch casti, z toho jedna bola uplne odlepena a ta dalsia sa zacala odlepovat. Tak som to zlepil, opalil farbu, prebrusil strekol zakladnym lakom s plnicom a potom ciernou vrchnou farbou. Kedze mi stale farba sadala do tych spar, kde je gitara zlepena, a nechcel som to tmelit (tmel na gitare nemam radi, a taka tenka vrstva tmelu no neviem ci by drzala) tak som postupne zaplnal tu fugu nitrolakom. A opakoval som to asi 10x zaplnit sparu, prebrusit atd. Zakazdym som to nechal asi 3-4 dni odstat. Vidiet to na tejto fotke a aj tejto Tu je gitara uz prebrusena, lak do spar uz nesadol, takze je pripravena na dalsie striekanie. Musim vsak pockat na lepsie pocasie, teraz je moc vlhko Fotky krku, strunnika a ostatnych veci budem pridavat postupne, vtedy ked budem s nimi robit. Nastastie tieto veci su zatial v povodnom stave, a tak budu fotky z celeho procesu renovacie. Hmatnik budem urcite brusit, prazce pojdu nove a bude ho treba aj prestriekat. Kovove veci (aspon vacsina) pojde na novo pochromovat. Elektrika zatial neviem ci je funkcna. Takze zatial tak Bye...
|
|
« Posledná zmena: 01. Jún , 2011, 20:57:51 od mario22 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 01. Jún , 2011, 20:58:27 » |
|
vela stastia stale sa nemozem zbavit v duchu otazky, ze "NACO" ? ale jasne - preco Ti do toho mrmlat, takze nech sa dari ja som tiez raz rekonstruoval gitaru Jolana Proxima, lebo som chcel hrat na dobrej gitare a v povodnom stave to akosi nebolo dobre. ale myslim, ze nakoniec to dopadlo super - KLIK sorry za zasieranie temy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario22
nováčik
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 01. Jún , 2011, 21:04:29 » |
|
No jednak ma to bavi, jednak chcem mat kompletnu zbierku a hlavne s tomusim na niecom naucit...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 01. Jún , 2011, 21:06:59 » |
|
a znova bude cierna?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario22
nováčik
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 01. Jún , 2011, 21:14:01 » |
|
Ano, povodne aj bola, snazim sa to dat do povodneho stavu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario22
nováčik
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 01. Jún , 2011, 21:15:45 » |
|
A nemam pocit ze by si mi zasieral temu. Je to tvoj nazor, ktory respektujem, a je naozej k tejto teme. Ta fotka co si sem pridal je ta proxima? Ak ano tak to presla riadnou plastikou...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lubochlast
pravidelný návštevník
Príspevkov: 286
www.bandzone.cz/oldrockers
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 01. Jún , 2011, 21:34:28 » |
|
Zrenovuješ a zavesíš na stenu? Ja som svoju perleťovú modrú predal.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 01. Jún , 2011, 21:36:48 » |
|
A nemam pocit ze by si mi zasieral temu. Je to tvoj nazor, ktory respektujem, a je naozej k tejto teme. Ta fotka co si sem pridal je ta proxima? Ak ano tak to presla riadnou plastikou...
hej to "je" Proxima - v podstate... prapovodne... kedysi ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario22
nováčik
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 01. Jún , 2011, 21:49:25 » |
|
Zrenovuješ a zavesíš na stenu? Ja som svoju perleťovú modrú predal.
Presne ako vravis
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario22
nováčik
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 01. Jún , 2011, 21:50:51 » |
|
hej to "je" Proxima - v podstate... prapovodne... kedysi ... Pekna praca, fakt sa mi paci, v zivote by som nepovedal zt to bola proxima
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 01. Jún , 2011, 21:53:49 » |
|
Pekna praca, fakt sa mi paci, v zivote by som nepovedal zt to bola proxima
povodny je len krk, co na tej fotke nevidno, aj ten ma zmeneny tvar hlavy + ine mechaniky + zamky + zmeneny profil, zbytok je vsetko vcetne tela uplne ine
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
fataljoe
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 01. Jún , 2011, 22:14:16 » |
|
povodny je len krk, co na tej fotke nevidno, aj ten ma zmeneny tvar hlavy + ine mechaniky + zamky + zmeneny profil, zbytok je vsetko vcetne tela uplne ine ved ten papierovy hmatnik je na tych jolanach najhorsi ..ako na tom mozes hrat P.S. ..strasne tapety mas
|
|
|
Zaznamenané
|
Not everyone likes METAL.... FUCK THEM!!!!
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 01. Jún , 2011, 22:15:15 » |
|
ved ten papierovy hmatnik je na tych jolanach najhorsi ..ako na tom mozes hrat P.S. ..strasne tapety mas lebo som koko*t. co koko*t. fatalkokot som.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
fataljoe
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 01. Jún , 2011, 22:16:32 » |
|
lebo som koko*t. co koko*t. fatalkokot som.
ja ze ra(d)štíš
|
|
|
Zaznamenané
|
Not everyone likes METAL.... FUCK THEM!!!!
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 01. Jún , 2011, 22:17:25 » |
|
|
|
|
Zaznamenané