kaolko
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 12. Júl , 2011, 13:28:53 » |
|
+1 Karol ake s tym mas vlastne plany? Chces to pouzit niekde na jednu kratku pasaz? Na taketo veci su predsa ozajstne sekvencery, si to naprogramuj, pusti z playbacku a hotovo. opat musi prist odpoved : chcem to do 4tej a 6tej pesnicky ..v 4tej pesnicke po refrene do bridgu a v 6tej to chcem pod verse hodit .. mozem aj konkretnu minutaz poslat..ber to ako inteligentne tremolo.. je to podobne ako keby si sa niekoho pytal ze naco pouziva syntakovy snimac..naco vobec pouzivaju ludia delay... naco pouzivas phaser v pesnickach? preco si si kupil gsystem a nepouzivas len 4 zakladne krabicky ked aj tak 90% z toho nevyuzijes ..chapes
|
|
« Posledná zmena: 12. Júl , 2011, 13:29:54 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 12. Júl , 2011, 13:31:26 » |
|
firma Z-Vex vyraba kadejake prasariny, ale tusim len na 8-step
Z-vex: Step Tremolo Tremorama Step Wah Step Ringtone
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 12. Júl , 2011, 13:33:00 » |
|
Z-vex: Step Tremolo Tremorama Step Wah Step Ringtone jo tie ZVEXy som uz pozeral.. ma to torchu nevyhodu ked ides v konkretnom tempe v konkretnom BPM aby to znelo presne.. ono ked takyto efekt nenastavis presne tak to znie skor rusivo nez vabne.. najidealnejsie je preto mat konkretne pridelene BPM na malej digi obrazovke a mas istotu ze to sedi./. a hlavne ten ringtone a wah uz robia aj ine veci so zvukom, cize meniaz fazu toho signalu.. ja prave chcem prakticky vlastne signal slicer co ti to rozreze na rovnake kusy.. ono to vlastne ani neni tremolo podla mna, ale vies s danym nasatvenim dosiahnut rovnaky efekt
|
|
« Posledná zmena: 12. Júl , 2011, 13:34:21 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 12. Júl , 2011, 13:35:24 » |
|
jo tie ZVEXy som uz pozeral.. ma to torchu nevyhodu ked ides v konkretnom tempe v konkretnom BPM aby to znelo presne.. ono ked takyto efekt nenastavis presne tak to znie skor rusivo nez vabne.. najidealnejsie je preto mat konkretne pridelene BPM na malej digi obrazovke a mas istotu ze to sedi./. a hlavne ten ringtone a wah uz robia aj ine veci so zvukom, cize meniaz fazu toho signalu.. ja prave chcem prakticky vlastne signal slicer co ti to rozreze na rovnake kusy.. ono to vlastne ani neni tremolo podla mna, ale vies s danym nasatvenim dosiahnut rovnaky efekt
aha, jasne ked potrebujes presnu BPM mapu, tak potom nejaky digital idealne taky, ktoremu vies udat aj zaciatok doby VST pluginy si pozeral? je takych kopec
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 12. Júl , 2011, 13:39:25 » |
|
aha, jasne ked potrebujes presnu BPM mapu, tak potom nejaky digital idealne taky, ktoremu vies udat aj zaciatok doby VST pluginy si pozeral? je takych kopec
PC aplikaciam by som sa rad vyhol, nemam natolko stabilny system aby som ho vlacil aj na skusky a aj nazivo so sebou a bolo by to asi teraz aj nakladnejsie riesit to tak teraz uz to vidim jak by som pol skusky riesil pc problemy heh v tomto som asi puritan, ze radsej nech to je hmatatelne, na zem a viem ze to ide
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 12. Júl , 2011, 13:59:22 » |
|
a o com je vlastne debata ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 12. Júl , 2011, 14:37:30 » |
|
jo tie ZVEXy som uz pozeral.. ma to torchu nevyhodu ked ides v konkretnom tempe v konkretnom BPM aby to znelo presne.. ono ked takyto efekt nenastavis presne tak to znie skor rusivo nez vabne.. najidealnejsie je preto mat konkretne pridelene BPM na malej digi obrazovke a mas istotu ze to sedi./. a hlavne ten ringtone a wah uz robia aj ine veci so zvukom, cize meniaz fazu toho signalu.. ja prave chcem prakticky vlastne signal slicer co ti to rozreze na rovnake kusy.. ono to vlastne ani neni tremolo podla mna, ale vies s danym nasatvenim dosiahnut rovnaky efekt
a killswitch za 70 centov nespravi tu istu robotu?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 12. Júl , 2011, 15:02:27 » |
|
ja neviem co riesite pustite si tu nahravku, killswitch musi mackat synchronizovat a hento sa nepomyli a ide v tempe presne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 12. Júl , 2011, 15:17:42 » |
|
ja neviem co riesite pustite si tu nahravku, killswitch musi mackat synchronizovat a hento sa nepomyli a ide v tempe presne presne tak.. hlavne sa da zriesit uplne zuajimave opakujuce sa rytmicke motivy a sustredit sa na ine veci.. taktiez zavesit za to dalsi efekt co sa bude menit v zavislosti od postupujucej sekvencie.. v tomto je super priklad kapela Muse ale jasne.. v drop C metalcoroch to je fuk :D inak debata sa ubera uplne rovnakym smerom jak inzerat na rektumverb za liter vs kupa auta .. znalci vjedi .. najlepsie je pytat sa na co ti to bude, to mam najradsej.. na co su niekomu 7icky gitary, na co su 3 kanalove zosiky, naco su multiefekty, naco su pesnicky kde je cisty zvuk, preco vsetci nehrame bigbit alebo bluz do 80bpm
|
|
« Posledná zmena: 12. Júl , 2011, 15:20:35 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 12. Júl , 2011, 16:57:41 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 08. September , 2011, 13:12:56 » |
|
navecer pribudnu fotky vnutra tohto efektu pre kaolka. bude to iba plosak, krabicka a pod sa dokonci az potom, ked sa to kaolkovi bude pacit resp. fungovat tak ako ma
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 08. September , 2011, 17:22:36 » |
|
No tak su tu slubene fotky. Z vrchu sa zda, ze je malo suciastok, ale vacsina je zo spodnej strany, ako to je vidiet na druhej fotke Este tam pribudnu potenciometre a encoder na nastavenie tempa. bude to mat 10 presetov, a jednu slucku spinanu cez rele. ovladanie vstupnej citlivosti, vystupnej hlasitosti a teda encoder a 4 tlacitka UP, DW, True bypass a Loop, aj signalizacia LED diodami
|
|
« Posledná zmena: 08. September , 2011, 17:25:31 od mario bross »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 09. September , 2011, 21:21:51 » |
|
No tak su tu slubene fotky. Z vrchu sa zda, ze je malo suciastok, ale vacsina je zo spodnej strany, ako to je vidiet na druhej fotke Este tam pribudnu potenciometre a encoder na nastavenie tempa. bude to mat 10 presetov, a jednu slucku spinanu cez rele. ovladanie vstupnej citlivosti, vystupnej hlasitosti a teda encoder a 4 tlacitka UP, DW, True bypass a Loop, aj signalizacia LED diodami si ďáábel
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 09. September , 2011, 21:24:38 » |
|
no parada mario si fakt sef!!!! tesim sa na to.. viem ze sme sa teraz asi mesiac nejak ani nebavili ale vidim, ze si spravil kopec prace.. vyborneeeeeee
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|