Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
28. November , 2024, 23:45:55
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Pomoc s Marshallom  (Prečítané 5665 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #15 kedy: 10. Júl , 2011, 10:10:08 »

oni to tak nashval znacili zle.. na grailtone.com je o tom dost popisaneho .. mesa si tak akoze chranila svoje know how a podobne pitchovinky a presne kvoli tomu je aj 90% schem k MB zlych a ked podla toho niekto nieco postavi tak to hra jak 'znalci vjedi'
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #16 kedy: 10. Júl , 2011, 12:26:13 »

fiha  Fuuha zíram to som nevedel, ale tie schemy vyzeraju ako original, dufam, ze ostatne suciastky sedia, lebo to si potom neviem predstavit to servisovat napriklad...

a brdo..zaujmave, ze Ta to napadlo zmerat, ja by som to asi hned reklamoval Bavím sa skvele
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #17 kedy: 10. Júl , 2011, 17:24:36 »

fiha  Fuuha zíram to som nevedel, ale tie schemy vyzeraju ako original, dufam, ze ostatne suciastky sedia, lebo to si potom neviem predstavit to servisovat napriklad....

toto je zname odjakziva o mesinach. teda neviem, ci to nie su povery, ale ked aj teraz Brdo tvrdil o tom ich znaceni suciastok, tak to tak bude...
Zaznamenané
bodom
pravidelný návštevník
Príspevkov: 386

« Odpoveď #18 kedy: 09. September , 2011, 13:47:50 »

mam taky problem rozhodol som sa dat dokopy taky maly pedalboard. Je v nom prepinac kanalov na dsl401(stereo kabel) a efekty do slucky(2xmono kabel). Chcel som si to spravit krajsie tak som kupil XLR 5 pinove konektory a dvojity mikrofonovy kabel... Zaletovane je to nasledovne konektor:1.je tienenie na prepinac 2,3 su zive prepinaca 4.je zivy send 5.zivy return a spojene tienenie send a return je na tieneni konektora... Zozaciatku vsetko hra no po zohriati aparatu uz nie bud musim vypojit slucku alebo prepinac kanalov... Moc sa tomu nerozumiem ale mam pocit ze v tom konektore sa dako rusia tienenia alebo sarapati tych 12V do prepinaca... Da sa to najako vyriesit?
Zaznamenané

Zomrieš na lavičke, k...t
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #19 kedy: 09. September , 2011, 13:55:04 »

popis to lepsie, pripadne to nakresli, takto to je divno popisane a ty miesas zem prepinacej logiky so signalovou...mozno to je problem, ale nakresli to nejako schematicky
Zaznamenané

bodom
pravidelný návštevník

« Odpoveď #20 kedy: 09. September , 2011, 14:09:51 »

snat tato 'schema' postaci

* 09092011913.jpg (587.19 KB, 2592x1944 - prehliadnuté 256 krát.)
Zaznamenané

Zvukár Andrej
miestny štamgast
Príspevkov: 2178

« Odpoveď #21 kedy: 09. September , 2011, 16:54:02 »

... Zozaciatku vsetko hra no po zohriati aparatu uz nie bud musim vypojit slucku alebo prepinac kanalov...

Napíš aj čo sa stane - začne brumieť, skreslovať, prestane hrať, lupance pri prepínaní?
Ale skús najprv odpojiť zem na prepínacej ceste.
Zaznamenané
bodom
pravidelný návštevník

« Odpoveď #22 kedy: 09. September , 2011, 18:56:03 »

gitara nehra na najskreslenejsom kanali a ani neprepina od1/od2 na clean aj prepne aj hra... Ked odpojim prepinacove tienenie tak to funguje len neprepina dokonca ked skusackou skusam ci su tienenia spojene ukazuje ze su... Vypnem kombo a v tom momente nie su spojene... Asi sa dve tienenia v jedno 5 pine nemusia
Zaznamenané

brdo prvy
miestny štamgast
Príspevkov: 2914

« Odpoveď #23 kedy: 11. September , 2011, 20:22:16 »

nooo.Ked ti to zo zaciatku islo a fcil uz nejde ,tak je problem asi v zrealizovani celeho kabla ajs konektorom. Inak si to neviem vysvetlit.Inak pouzivat telicko XLR konektora ako dalsi pin je trosku extremne riesenie.
Zaznamenané
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.048 sekund, 23 otázok.