Ibanez
nováčik
Príspevkov: 37
...What dreams are made of
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 14. Marec , 2009, 10:05:01 » |
|
tak kyze sliz urcite NE
|
|
|
Zaznamenané
|
Anything but TRADITIONAL
|
|
|
m4jo
nováčik
Príspevkov: 54
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 14. Marec , 2009, 18:09:23 » |
|
horkyze slize su najma o textoch... ziskali si dost ludi ako kapela... neviete ci nieco chystaju... myslim album ... podla mna albumi prve boli najlepsie..
ma byt novy album na jesen Kuko vravel v nejakom rozhovore, ze radsej budu pokracovat v praci na novom albume, ako sa strapnovat v Eurovizii :-D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hego-bass
náhodný pocestný
Príspevkov: 125
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 23. Marec , 2009, 22:54:34 » |
|
Na S"Lizoch som vyrastal...donedavna...odkedy vznikla pesnick RNB soul tym u mna hasli..stratili uroven...cize po album ritero xaperle bax peckovica..a tym u mna hasli
|
|
|
Zaznamenané
|
I'm Bassist. The best of: Sam Rivers, John Myung, Robert Trujillo
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 03. Október , 2009, 12:42:57 » |
|
Horkyze slize maju novy album a vola sa " 54 dole hlavou " Na prve pocutie sa mi zapacili pesnicky: Í do riti, trapny vietor, my fucking brother. potom som prisiel na chut aj inym ako: O sole ignorante, superstar CS, eva... a vo woodie songu sa mi paci ta ticha pasaz Inac da sa volne stiahnut. a vsimol som si aj vynovenu stranku - az teraz
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 03. Október , 2009, 14:43:46 » |
|
jo a to o solo ingnorante - to je uplne SKA-P
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
br4nik
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 04. Október , 2009, 07:18:06 » |
|
Horkyze slize maju novy album a vola sa " 54 dole hlavou " Na prve pocutie sa mi zapacili pesnicky: Í do riti, trapny vietor, my fucking brother. potom som prisiel na chut aj inym ako: O sole ignorante, superstar CS, eva... a vo woodie songu sa mi paci ta ticha pasaz Inac da sa volne stiahnut. a vsimol som si aj vynovenu stranku - az teraz album celkom v pohode...skratka sranda...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 04. Október , 2009, 22:21:07 » |
|
Horkyze slize maju novy album a vola sa " 54 dole hlavou " Na prve pocutie sa mi zapacili pesnicky: Í do riti, trapny vietor, my fucking brother. potom som prisiel na chut aj inym ako: O sole ignorante, superstar CS, eva... a vo woodie songu sa mi paci ta ticha pasaz Inac da sa volne stiahnut. a vsimol som si aj vynovenu stranku - az teraz Jasne, uz som to pocul, je to dobre mne sa paci Gadhi Mahatma sa mi paci ako sa tam v tom "bridgi" prelinaju tie vokaly, aj ked su skor uhovorene ako uspievane Superstar CS je cista pankovica Mam pocit, ze z albumu na album to maju cim dalej tym viac v riti, ja som na nich bol v auguste a tie hlasky to uz ani suvis nemalo, som sa smial jak ich ludia zeru a ani nechapu o co im vlastne ide
|
|
« Posledná zmena: 04. Október , 2009, 22:22:34 od Pablo Woozy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 04. Október , 2009, 22:42:51 » |
|
Mam pocit, ze z albumu na album to maju cim dalej tym viac v riti, ja som na nich bol v auguste a tie hlasky to uz ani suvis nemalo, som sa smial jak ich ludia zeru a ani nechapu o co im vlastne ide ja mam pocit, ze to tak bolo vzdy zazil som ich koncert, kde to po hracskej stranke kazili, ale aj kde zahrali dobre.. ale tie koncerty boli vzdy o jednej velkej srande a zabave a to im ide velmi dobre, navyse im to ludia papaju aj s navijakom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 04. Október , 2009, 23:16:35 » |
|
ja mam pocit, ze to tak bolo vzdy zazil som ich koncert, kde to po hracskej stranke kazili, ale aj kde zahrali dobre.. ale tie koncerty boli vzdy o jednej velkej srande a zabave a to im ide velmi dobre, navyse im to ludia papaju aj s navijakom Tiez som absolvoval viac koncertov, prvy tusim ked som mal 13-14, cize je to nejakych peknych 8 rokov odvtedy a nemozem sa ubranit pocitu, ze uz im ani moc nezalezi ci ich humoru ludia rozumeju, to je vsetko
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 05. Október , 2009, 06:13:28 » |
|
nový album ma nejako nebere. v pohode sú len a solo ingorante a žúrka. hlavne druhá spomenutá, konečne niečo čo nieje tuca tutuca
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 08. Október , 2009, 17:12:46 » |
|
uz maju aj klip na gandi mahatma
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sunrise Madden
pravidelný návštevník
Príspevkov: 167
rock on
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 17. Október , 2009, 22:38:42 » |
|
srandi kopec HS :D
|
|
|
Zaznamenané
|
Yamaha Erg 121 - Orange Crush 15 - Line6 Spider II 150
|
|
|
satan77
okukávač
Príspevkov: 3
People = Shit
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 24. Október , 2009, 09:59:50 » |
|
Od albumu Festival Chorobná som ich prestal počúvať. Sem-tam si vypočujem niečo z prvých trovh albumov. Nevravím, že pred tým neboli komerční, boli, ale sa to dalo aspoň počúvať. Ale teraz...
|
|
|
Zaznamenané
|
People = Shit
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 23. Marec , 2010, 08:54:06 » |
|
nazivo ma tie skladby z noveho albumu beru viacej ako to pocuvat len tak.. ale zabava bola znova paradna, aj chalani nekazili skladby
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 23. Marec , 2010, 09:35:11 » |
|
pred 2 tyždnami som bol na koncerte a lepšie nič u nas nieje ani nebude ..Treba počuvat ušami a divat sa očami,hudba je na zabavu nie na zamyšlanie na to je toto forum.Vypredavaju haly a to je už važna vec
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|