stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 25. Júl , 2011, 13:37:53 » |
|
chlapy trocha ucty a rešpektu by nezaškodilo , ked niekto z Vás dokáže v hudbe to čo ona nech si s nej robí pču , inak je to fakt trapas
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
majso
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 25. Júl , 2011, 13:39:56 » |
|
aj v drogách
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
sevo
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 25. Júl , 2011, 13:40:45 » |
|
Sa z nej neposer, dalsi sfetovany "umelec" to ma za sebou.
|
|
|
Zaznamenané
|
...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo sa take už nerobí...
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 25. Júl , 2011, 13:45:50 » |
|
cely zivot sa snazila umriet a teraz z toho par ludi ma hlavu v smutku
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 25. Júl , 2011, 13:49:44 » |
|
cely zivot sa snazila umriet a teraz z toho par ludi ma hlavu v smutku co ti ebe tak toto bolo tak trefne ze to az neni pravda
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngwinier
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 25. Júl , 2011, 14:06:47 » |
|
Pekny citat z ytb: From the moment I first heard this song I got addicted to her. She is above all of those so called artists like Lady Gaga, Rhianna, Britney who have to sing naked, act like strippers or dress in meat to sell a record. Amy is the definition of talent and she didn't have to use tricks to get famous. She just sang. I feel so alone right now. koment k tejto skladbe:
celkom vystizne...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 25. Júl , 2011, 14:11:45 » |
|
skoda jej, ale takych ako ona este zomre - bohuzial.
svoj zivitny styl si vybrala sama a pokial si dobre pamatam z bulvaru, tak sanci napravit sa mala habadej. ze nemala tu silu to dokazat je smutne, ale to sa jednoducho u tychto ludi stava uplne bezne.
nechala za sebou nejaku hudbu a velmi vela fanusikov, to zase tiez nie je malo, bezohladu na to, aka bola a bezohladu na to, ako sa jej hudba komu paci... takze porovnavat ju s kadejakym fetakom z ulice je tiez trochu mimo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 25. Júl , 2011, 14:24:09 » |
|
ja sa s toho nepotrebujem posrat Sevo mrzí ma to lebo ju rešpetkujem ako umelca , každý tu ospevuje Hendrixa toho zas ja velmi nemusím a tiež to bol fetak , a na druhej strane je tu tiež otazka ako by znela ich hudba keby si nemenili vedomie asi tak sucho a sterilne ako hra večšina slušačikou .Oni si zničili život aby nam dali trocha kutluri tak si to treba vážit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 25. Júl , 2011, 14:29:32 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 25. Júl , 2011, 14:35:57 » |
|
hmm zaujímavý názor, to som nevedel že musím byť na drogách, aby som mohol robiť hudbu .
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 25. Júl , 2011, 14:47:29 » |
|
To netvrdím , už som to tu spomínal moja bývalá robila diplomku na psychológia- výtvarná ktorá sa volala vplyv zmeneného stavu vnímania na kreativitu tvorby a tou prácou prišla na to že každý maliar ktorí niečo dokázal na niečom šlapal /niečim si menil vedomie/ a nemuseli to bit len drogy ale aj sex, spánok , nespavosť, neurozii ,schízi, bolest, socialana izolacia.......... . Proste ked chce niekto priniesť niečo nove do kulturi musí prehodit výhybku v hlave , však večšina geniou su nepochopený blázni . netvrdím že je to tak vždy ale je to časté a Amy je typický príklad hudobného genia ktorí si šiel svojou cestou
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 25. Júl , 2011, 15:08:28 » |
|
To netvrdím , už som to tu spomínal moja bývalá robila diplomku na psychológia- výtvarná ktorá sa volala vplyv zmeneného stavu vnímania na kreativitu tvorby a tou prácou prišla na to že každý maliar ktorí niečo dokázal na niečom šlapal /niečim si menil vedomie/ a nemuseli to bit len drogy ale aj sex, spánok , nespavosť, neurozii ,schízi, bolest, socialana izolacia.......... . Proste ked chce niekto priniesť niečo nove do kulturi musí prehodit výhybku v hlave , však večšina geniou su nepochopený blázni . netvrdím že je to tak vždy ale je to časté a Amy je typický príklad hudobného genia ktorí si šiel svojou cestou
podla mna Ludovit Fulla fical tak maximalne na zelenom caji jedine coho je ona prikladom je to, ked niekto zrazu ma moc vela penazi a znici ho slava, pripadne nevhodny partner.. ako genialnu by som ju vobec nebral..a uz vobec nie po 2 albumoch.. to neni sex pistols.. inak viete aky je rozdiel medzi punkom a Amy Winehouse? Punk's not dead! cela tato vec okolo Winehouse je vysledkom toho ako funguje nasa doba.. rychlokvasne 'talenty' po dvoch albumoch su akoze nezabudnutelni, priniesla neskutocne moc lasky a stastia do ludskych zivotov..ludia su schopni sa za rok nadchnut pre nieco neobycajne pritom je to cele len odraz doby ktora tu kedysi bola.. ale hej podme proti prudu.. v Hornych Diakovciach zomrel minuly tyzden sustruznik co vysustruzil oje pre polovicu dediny.. dosli mu 3 ludia na pohreb.. ludi zaujimaju picoviny ze co kto fuka a nie jak spieva.. hlavne by som bol rad keby sme sa vyhli takym slovnym spojeniam ako : 'jedini umelci co nieco dokazali boli fetaci' za prve: vobec to nie je pravda a je to len hypoteza ala znalci vjedi za druhe: forum ma aj edukacny charakter, aj ked nepriamo, ale aj tak vychovava nejakych mladych, cize aspon sem drogy netahajme
|
|
« Posledná zmena: 25. Júl , 2011, 15:17:32 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 25. Júl , 2011, 15:15:55 » |
|
Nesúhlasím, je kopec géniov, ktorý si ničím nepotrebovali meniť vedomie a aj tak videli o niekoľko kilometrov ďalej...drogy s tým nemajú moc spoločné..taký Frank Zappa fičal na cigaretách a čiernej káve, a zložil toľko ppči hudby...Ritchie Blackmore tiež podľa všetkého nelietal v drogách, tak ako v drogách nelietal Gene Simons a Paul Stanley...tak ja neviem...ELP sa tiež neufetovali k smrti, ako sa k smrti neufetovali Queen....atd....ale ked tak vidim tu tvoju vetnu stavbu a gramatiku stevo,...zrejme zachvilu podla tvojej definicie dostanes multiplatinu...
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 25. Júl , 2011, 16:48:28 » |
|
Vy ste ma zle pochopili aj cukor je droga v podstate aj kyslík je droga a o takých veciach ako káva a cigarety a čaj ani nehovorím ....... netvrdím že každý ale že to je časte , a možu frčat aj na nejakích uletoch fantazii uchylkach ... mal by som zohnat tu pracu a ak dovolí zakvačit to na net to sa neda zjednodušovat Amy nie je žiadna rýchlokvaska pochádza z dobre situovanej rodiny a skončila ako jedna z najlepších na prestížnej hudobnej škole , ma za sebou kopec vecí a projektou a ktorích sa nevie , vie hrat na vela hudobných nástrojoch komponuje si večinu vecí sama . Na nej proste vidno ked spieva že presne vie čo hlasom robí aby to nerobila obyčajne a vtom je punc jej výnimočnosti
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubo63
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 25. Júl , 2011, 16:58:59 » |
|
Nesúhlasím, je kopec géniov, ktorý si ničím nepotrebovali meniť vedomie a aj tak videli o niekoľko kilometrov ďalej...drogy s tým nemajú moc spoločné..taký Frank Zappa fičal na cigaretách a čiernej káve, a zložil toľko ppči hudby...Ritchie Blackmore tiež podľa všetkého nelietal v drogách, tak ako v drogách nelietal Gene Simons a Paul Stanley...tak ja neviem...ELP sa tiež neufetovali k smrti, ako sa k smrti neufetovali Queen....atd....ale ked tak vidim tu tvoju vetnu stavbu a gramatiku stevo,...zrejme zachvilu podla tvojej definicie dostanes multiplatinu...
Frankie svoj postoj k dobovym umelcom skvelo vysvetlil v tejto skladbe , resp. na celom tom albume. Aj miso kolo trafill. Proste pre tychto ludi bola muzika tovaren na prachy za ktore si kupovali fet.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|