Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
01. November , 2024, 13:19:05
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 13 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Amy Winehouse R.I.P  (Prečítané 47086 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
stevino179
Hosť
« Odpoveď #105 kedy: 01. August , 2011, 15:57:17 »

Vy sa z nej idete posrat ja si ju len vážim , ked niekto z Vás dostane 5cien emi a bude hrat v Madison square garden a hlavne spraví aspon jednu tak kvalitnu nahrávku ako ona /s tým že ona si hudbu robila sama/  tak potom može niekoho ineho od fachu hodnotiť , dovtedy mi to pripadá ako obyčajná závist . Ja som fakt zvedaví čo o nej budu točit mladý muzikanti o 30rokov ked niekto o 20rokov spravý o nej dobrý film alebo ju len vykope
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #106 kedy: 01. August , 2011, 16:15:31 »

pri dnesnej rychlosti sirenia informacii ti garantujem ze za pol roka nikto nebude ani len vediet ze kto bola :) podobny sytl jak Heath Ledger, Patrick Swayze a to boli ludia co fakt dokazali vela a neboli fetky.. zmizne z povedomia tak rychlo jak sa do neho dostala.. sak uprimne.. kolko bola na ociach? od 2009? :) mladi budu vykopavat rytmusa o 50 rokov..  zas na co sa tu ideme hrat? ze niekto zmenil tok many vo vesmire? ci ideme proti prudu zas lebo tak to kaze mantra z receptu na avokadovy kolac? v prvom rade si treba uvedomit ze sa stala slavnejsou po smrti nez pred nou a hlavne si z nej uplne rozciteny ze ti vajka trasie uz len preto lebo o nej citas srdcove citaky :D v bolivii sa zrutil autobus s 30 detmi v ktorom mohli byt kludne 3 laureati na nobelovku.. neplaces? mal by si.. lebo to je na rozdiel od jej pripadu aspon smutne..
« Posledná zmena: 01. August , 2011, 16:18:01 od kaolko » Zaznamenané

stevino179
Hosť
« Odpoveď #107 kedy: 01. August , 2011, 16:24:23 »

hm čo čo  akože nechápem Tvoje úvahy , ked sa pozriem na tie typy čo su v tom klube tak je top /a polka s tých ludí tam aj tak boli narkači Hendrix , jjoplin , morison kobain....../ , nemám s nej vajka na meko a ako zomrela ani neriešim žiadne članky onej lebo mi je jasne očom točia . Mne  len prišlo luto že zomrela taka dobra a originalna spevačka a mrzíma /až sere ma to / ked si z nej druhý robia srandu to je všetko nič viac nič menej . Budme realisti po tebe ani po mne ani po ostatných ani pes neštekne a nedosiahneme ani desatinu s uspechu čo ona ma dávno za sebou
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11901

« Odpoveď #108 kedy: 01. August , 2011, 16:32:44 »

suhlas s kaolkom. budme realisti, bola to sezonna hviezdicka, ktora by zhasla onedlho tak ci tak. pre vacsinu ludi bola znama viac svoji drogovymi skandalmi, ako spevom. bola dobra spevacka? mozno, sam nemam ani sajn co spievala, ale to je fuk. s tym medialne vykonstruovanym klubom 27 ju spaja akurat tak vek. hendrix, joplin, morison, cobain... to su legendy. winehouse, pri vsetkej ucte k nej, bola v dnesnej dobe len kvapkou v mori.
« Posledná zmena: 01. August , 2011, 16:38:17 od styrioci » Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #109 kedy: 01. August , 2011, 16:41:49 »

tak otom by som pochyboval napr Kobaina ja nemám za nič , preslávil sa prebratím rifom a hrat nevedel skoro vôbec , po Morisonovi by ani pes neštekol keby onom Stone nespravil film , joplin bola slavna asi dvoma pesničkami aj to jej to písali iný .....,nemožeš Amy porovnavat s sezonnimi  hviezdičkami pretože bola svojho času dost ocenovana aj tými čo do toho vidia , možno väčšina ju pozna ako narkačku ale to svečí otom že su pravidelný čitatelia noveho času a nie poslucháči muziky
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #110 kedy: 01. August , 2011, 17:01:55 »

tak otom by som pochyboval napr Kobaina ja nemám za nič , preslávil sa prebratím rifom a hrat nevedel skoro vôbec , po Morisonovi by ani pes neštekol keby onom Stone nespravil film , joplin bola slavna asi dvoma pesničkami aj to jej to písali iný .....,nemožeš Amy porovnavat s sezonnimi  hviezdičkami pretože bola svojho času dost ocenovana aj tými čo do toho vidia , možno väčšina ju pozna ako narkačku ale to svečí otom že su pravidelný čitatelia noveho času a nie poslucháči muziky
To uvidime az tak o 20 rokov ze kto z tychto bol legenda a kto nie, ci si vobec na Amy este niekto spomenie (cim nespochybnujem ze bola dobra spevacka).
Osobne napriklad The Doors vobec nemusim, ale nemyslim ze by po Morrisonovi ani "pes nestekol" keby nebolo toho filmu (ktory sice rozputal The Doors maniu a definitivne mi tu kapelu zhnusil). Suhlas tiez s tym ze Nirvana teda nebola nic moc kapela, ale urcite je to legenda, minuly tyzden som bol v Seattle kde momentalne bezi nejaka spomienkova vystava ci co to je o Nirvane a je to dost propagovane a navstevovane. Tak isto je o nich dost vela v Experience music project (to je taka hudobna vystava, ktora je dost interaktivna, da sa tam aj jamovat, pripadne si rovno nahrat nejaku muziku v studiu).
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #111 kedy: 01. August , 2011, 17:46:39 »

inak momentalne oslavuje 20 rokov kapela Pearl Jam ktorych mam asi tak 28 na druhu krat radsej nez nirvanu :) a pri tej prilezitosti natocili film :) asi si to aj kuknem.. to ci bol niekto legenda preukaze naozaj len cas.. ako ja neberiem ze nebola dobra spevacka, tych par veci co som pocul znelo uplne ok..
problem je ze na to ako kratko bola na scene sa spravala trochu az moc egoisticky..vid Belehrad teraz nedavno kde ju vypiskali a neodspievala asi ani jeden ton, len sa valala po zemi.. to si mozes dovolit ked hras taky styl ze Morcata na uteku alebo nejaky grindcore..alebo napriklad byvaly spevak Rumburaxu to robil :D  a nie ze hentaka pomaly uz lounge music..
ja ju sudim podla jej poslednych live vystupeni z ktorych je cloveku akurat tak na tycku ze si zaplatis 80evri za listok a hentaka pitcha co si z hudby spravila zdroj na peniaze na koks ti ich vlastne splachne do hajzla.. v studiu dnes totizto zaspieva dobre aj Cecot (znalci vjedi), podstatne je co je live lebo este stale mozes mat nahratych 10 albumov ale ked ti dojde na koncert 8 ludi z velkeho krtisa tak to asi nepomoze predaju.. :) cize ja ju sudim len skor z toho pohladu ze - aha troska, moze si za to sama a este aj mala taku drzost ze zfetena sa premavala na podiu  :) tot vse nic viac
Zaznamenané

palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #112 kedy: 01. August , 2011, 18:23:25 »

To uvidime az tak o 20 rokov ze kto z tychto bol legenda a kto nie, ci si vobec na Amy este niekto spomenie (cim nespochybnujem ze bola dobra spevacka).
 Tak isto je o nich dost vela v Experience music project (to je taka hudobna vystava, ktora je dost interaktivna, da sa tam aj jamovat, pripadne si rovno nahrat nejaku muziku v studiu).
tam som bol, pacilo sa mi to  :) aj druhy seriovy broadcaster tam visi tusim, aparatura od mudhoney, hendrixa.. super muzeum!
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #113 kedy: 01. August , 2011, 19:31:13 »

KAROL JA S TEBOU UPLNE SUHLASIM , ale rozdiel je v tom že Ty ju hodnotíš podla posledných koncertrou a ja podla jej najlepšej tvorby a hlavne koncertnej /ma skvele koncerty/
Zaznamenané
sevo
stály hosť
Príspevkov: 995

« Odpoveď #114 kedy: 01. August , 2011, 20:16:47 »

cocotiny, pichoviny, zas sa tu jedinec bije za nieco, len aby siel proti prudu. Do pitche, ban, zmazat ucet  a hotovo
Zaznamenané

...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo
sa take už nerobí...
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #115 kedy: 01. August , 2011, 20:23:19 »

...ale ked ti dojde na koncert 8 ludi z velkeho krtisa tak to asi nepomoze predaju.. :) cize ja ju sudim len skor z toho pohladu ze - aha troska, moze si za to sama a este aj mala taku drzost ze zfetena sa premavala na podiu  :) tot vse nic viac

pockaj, ono jej ale na koncerty nechodilo 8 ludi. pokial viem, tak na tych koncertoch mavala narvate. cize ludia o nu maju zaujem. respektive mali.

jak vyzerala a co na tom podiu robila je uplne ina vec, je kazdeho pravo pozerat sa na to svojim pohladom. ale zase upierat evidentne veci (ze ta muzika bola o niecom, ze spievala uplne ze v poriadku, ze mala uspech a ze mala obrovsku fanusikovsku zakladnu a ze po nej nejaka muzika zostala, aj ked nie vela) a argumentovat vyfetenou p*čou, co si moze sama za vsetko je take lacne jebnute klavesnicove naparovanie, by som povedal. ci mylim sa ? :)

to mozem rovno ogrcat cely rolling stones, pretoze ich live boli castejsie zle, ako dobre. to mozem uplne zotret Whitney Houston, pretoze jej posledne pokusy o koncertovanie boli tiez pruser jak mraky... ... a vpodstate kopec Hendrixovych live yvstupeni bol otras, Doors detto...

ja si myslim, ze ked niekto vygeneruje plnu rit fanusikov a zaroven za nim zostane nejaka seriozna poctiva muzika, tak asi to treba brat presne tak a nie inac... vsak jak inac ?
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #116 kedy: 01. August , 2011, 21:08:10 »

tak Ban by si tu niekto zaslúžil , Sevo nepotrebujem ist proti prudu to si to len takí týpkovia myslia
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #117 kedy: 01. August , 2011, 22:36:02 »

ja viem aki fanusikovia tu ostali po doors videl som ich pred rokom na lovely days festivale za Viednou resp to co z nich ostalo to safri duo + spevak s vydepilovanou hrudou aka The Boy Who Fucked Sue Ellen 30 years ago.. :D a poviem vam, nebolo to nic pekne :D tam kde doors s fetom prestali tam fanusikovia pokracovali dalej
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #118 kedy: 02. August , 2011, 02:11:58 »

pockaj, ono jej ale na koncerty nechodilo 8 ludi. pokial viem, tak na tych koncertoch mavala narvate. cize ludia o nu maju zaujem. respektive mali.

jak vyzerala a co na tom podiu robila je uplne ina vec, je kazdeho pravo pozerat sa na to svojim pohladom. ale zase upierat evidentne veci (ze ta muzika bola o niecom, ze spievala uplne ze v poriadku, ze mala uspech a ze mala obrovsku fanusikovsku zakladnu a ze po nej nejaka muzika zostala, aj ked nie vela) a argumentovat vyfetenou p*čou, co si moze sama za vsetko je take lacne jebnute klavesnicove naparovanie, by som povedal. ci mylim sa ? :)

to mozem rovno ogrcat cely rolling stones, pretoze ich live boli castejsie zle, ako dobre. to mozem uplne zotret Whitney Houston, pretoze jej posledne pokusy o koncertovanie boli tiez pruser jak mraky... ... a vpodstate kopec Hendrixovych live yvstupeni bol otras, Doors detto...

ja si myslim, ze ked niekto vygeneruje plnu rit fanusikov a zaroven za nim zostane nejaka seriozna poctiva muzika, tak asi to treba brat presne tak a nie inac... vsak jak inac ?

presne tak. K tejto téme nemám čo viac povedať. Len.. - stevino, kroť sa.. :)
Zaznamenané

garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #119 kedy: 02. August , 2011, 08:36:23 »

tak otom by som pochyboval napr Kobaina ja nemám za nič , preslávil sa prebratím rifom a hrat nevedel skoro vôbec , po Morisonovi by ani pes neštekol keby onom Stone nespravil film

....toho Kobaina by som Ti odpustil, ale zároveň si prejdi jeho tvorbu a pozri live vystúpenia a počúvaj, tam kde hrá, hrá presne toľko čo tá hudba potrebovala....

....ale ten Doors sa nedá odpustiť, ostalo tu po nich vari aj viac ako 100 výborných pesničiek a ostatné sa radia podľa individuálneho vkusu ale tiež by som povedal, že sú výborné....
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 13 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.094 sekund, 23 otázok.