Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
01. November , 2024, 11:23:23
Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 13 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Amy Winehouse R.I.P  (Prečítané 47032 krát)
0 užívateľov a 10 Hostí prehliada túto tému.
stevino179
Hosť
« Odpoveď #120 kedy: 02. August , 2011, 09:00:03 »

ja sa mam krotit tak nejdem vypisovat , len tolko že si treba pozret nazov temy a že komu sa nepači dana interpretka nech sa nevyjadruje /aby si potom niekto nemyslel že si presadzujem na silu názor/. Ps: Doors  -mimo kontinentu v časoch ich slávy ich skoro vobec nepoznali , ano písal dobre texty /tak mal písat básničky/ ale v tej v dobe zhladiska hudby bolo x lepších kapiel .Proste keby nebol Morison taký čačaný a excentrický zjav neviem neviem čo by z nich dačo bolo
Zaznamenané
temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #121 kedy: 02. August , 2011, 09:45:56 »

ja sa mam krotit tak nejdem vypisovat , len tolko že si treba pozret nazov temy a že komu sa nepači dana interpretka nech sa nevyjadruje /aby si potom niekto nemyslel že si presadzujem na silu názor/. Ps: Doors  -mimo kontinentu v časoch ich slávy ich skoro vobec nepoznali , ano písal dobre texty /tak mal písat básničky/ ale v tej v dobe zhladiska hudby bolo x lepších kapiel .Proste keby nebol Morison taký čačaný a excentrický zjav neviem neviem čo by z nich dačo bolo
ved práve ...Amy nebola excentrická ani čačaná....ona bola taká šedá myška  ?§!.
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13057

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #122 kedy: 02. August , 2011, 09:49:52 »

Odkedy ma clovek zacat fetovat a jebat do kablov, aby zdechnul v 27cke ?
Zaznamenané

miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #123 kedy: 02. August , 2011, 09:50:47 »

no brano ty si to uz asi zmeskal  Smútim
Zaznamenané

stoka!
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11901

« Odpoveď #124 kedy: 02. August , 2011, 12:27:22 »

no brano ty si to uz asi zmeskal  Smútim
preco? vsak staci jedna dobre nacasovana, poriadna davka a bac ho!  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #125 kedy: 02. August , 2011, 12:32:00 »

ta vy o čim rozpravate. vsak fet je ta najlepsia vec na planete.
Zaznamenané
yeah
Hosť
« Odpoveď #126 kedy: 02. August , 2011, 12:41:02 »

uz chodte do pici

edit: hlavne stevino  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 02. August , 2011, 12:41:44 od Pablo Woozy » Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #127 kedy: 02. August , 2011, 13:13:44 »

"My advice to you is get married: if you find a good wife you'll be happy; if not, you'll become a philosopher." - Socrates
Zaznamenané

killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #128 kedy: 02. August , 2011, 13:33:57 »

toto stevinove obhajovanie mi zacina pripominat video "leave britney alone" od toho buzeranta co vyzeral jak zenska...

hej zomrel clovek ktory daco vedel, a mozno mala ten najlepsi album pred sebou..NA DRUHEJ STRANE:

Stevino, ona do klubu 27 naozaj nepatri, a tvoje ohovaracky na nirvanu, hendrixa a podobne...
Ludia co su v tom klube, ci uz to bol Cobain, Hendrix, Joplinka... boli HLASOM SVOJEJ GENERÁCIE..to Amy nikdy nebola... boli revolučný vrámci toho čo robili - to Amy nikdy nebola...ako nadpriemernú najsamfasasuper speváčku ju môžeš porovnávať tak s Britney spears... resp. sa dá porovnávať s tými ženskými vokálnymi 60ties skupinami na ktoré si dnes už nikto okrem pár fanatikov na históriu soulu nespomenie...rozhodne nie s kapelami a umelcami ktorí v 60tich a 70tich rokoch vytvárali úplne novú hudbu a celá generácia mladých ľudí sa s nimi stotožňovala...nedá sa to porovnávať ani počtom predaných nosičov/odohraných koncertov...a na Cobaina môžeš števino nakladať koľko len chceš. Nevermind je vynikajúci album so super zvukom na ktorom je každá skladba hitom,a ktorý prežije desať ročia..každý pozná smells like teen spirit, no sorry ja od amy nepoznám takto ani jednu skladbu...tie veci z nevermind sa nesnažia byť vlezlé ale pritom sú zapamätateľné..nie je to síce grunge ako ho mám ja rád, ale je to bomba..takže tichúčko o porovnávaní Amy s Cobainom...
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
stevino179
Hosť
« Odpoveď #129 kedy: 02. August , 2011, 14:37:33 »

každý si na celom tomto fore niečo obhajuje ale len pri mne Vás to irituje /to bude asi silou argumentou / ja by som sa do nikoho nenavážal rešpektujem všetkých z toho akože klubu 27 , o nič ine mi nešlo len oto aby svet rešpektoval aj ju , už to aj mne vadí ako sa otom furt točí a nemam fakt potrebu ju nejak obhajovat lebo pre mna je a bude speváčka akých je aj bolo málo /a nejak extra ju neriešim /.tak nech aspon posledný príspevok v tejto teme už len z ucty k jej pamiatke je vzhľadom k nej pozitívny
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11901

« Odpoveď #130 kedy: 02. August , 2011, 14:40:31 »

/to bude asi silou argumentou /
skor je to sila tvojho presvedcenia, ze tvoj nazor je ten spravny, nez argumenty, co ludom vadia  Popiskujem si
Zaznamenané
vikur
VIP
stály hosť
*
Príspevkov: 1422

hejter

« Odpoveď #131 kedy: 02. August , 2011, 15:14:10 »

každý si na celom tomto fore niečo obhajuje ale len pri mne Vás to irituje /to bude asi silou argumentou / ja by som sa do nikoho nenavážal rešpektujem všetkých z toho akože klubu 27 , o nič ine mi nešlo len oto aby svet rešpektoval aj ju , už to aj mne vadí ako sa otom furt točí a nemam fakt potrebu ju nejak obhajovat lebo pre mna je a bude speváčka akých je aj bolo málo /a nejak extra ju neriešim /.tak nech aspon posledný príspevok v tejto teme už len z ucty k jej pamiatke je vzhľadom k nej pozitívny

boha moze toto byt?  Bavím sa skvele
Zaznamenané

prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com
MR
pravidelný návštevník
Príspevkov: 247

« Odpoveď #132 kedy: 03. August , 2011, 11:17:08 »

killo povedal všetko čo treba. Aj s tým jej členstvom v klube 27, aj s Nirvanou. Amy nikdy nezložila také silné skladby ako Cobain a nikdy nemala koncerty na takej úrovni ako on. Ja takisto som od nej v živote nič nepočul kým neuverejnili nejaké klipy pod správou o jej smrti. Pre mňa nič neznamenala, nepáčil sa mi jej hlas, spev, ani songy a ani štýl ktorý spievala. Vedel som vždy len že je to 'umelkyňa' ktorá fičí na všeliakých hubičkách, ale hudba ostával niekde pozadu. A tomu Števovi, niežeby som chcel rýpať, ale mal by niečo robiť so svojou gramatikou  Žmurk
« Posledná zmena: 03. August , 2011, 11:18:11 od MR » Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #133 kedy: 03. August , 2011, 13:11:24 »

tak akože porovnavat pubertacke koncerty Nirvany zo serioznou hudbou Amy je fakt trapas /ovela väčší ako moj pravopis/ , je tiež  zaujímave ako hodnotíš jej tvorbu a nasledne sa priznavaš že si ju vlastne ani nepočul  ha ha ha - typycké
ja mam dobre napočuvanu aj Nirvanu /bavila ma asi týžden ked som bol nástročný/ aj Amy  a keby ste ma dotoho nezatiahli v živote by som ich neporovnaval ani nehodnotil - lebo je to blbost už v princípe, tak ako je blbost celý ten klub 27 /zhoda okolností podmienená končiacou pubertou a začínajucou skutočnou slavou interpretou/
Ps: ak šlapeš na nirvane uplne chapem že Amy pre teba nič neznamená...... nič v zlom vec vkusu
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #134 kedy: 03. August , 2011, 13:21:36 »

ha ha ha pobavil som sa , ale to si najprv musíš spojazdnit ten Fb v pracy a kluden si Ta pridám   Je to frajer
Zaznamenané
Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 13 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.077 sekund, 23 otázok.