Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
01. November , 2024, 11:37:15
Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 12 13 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Amy Winehouse R.I.P  (Prečítané 47064 krát)
0 užívateľov a 9 Hostí prehliada túto tému.
MR
pravidelný návštevník
Príspevkov: 247

« Odpoveď #135 kedy: 03. August , 2011, 19:19:41 »

tak akože porovnavat pubertacke koncerty Nirvany zo serioznou hudbou Amy je fakt trapas /ovela väčší ako moj pravopis/ , je tiež  zaujímave ako hodnotíš jej tvorbu a nasledne sa priznavaš že si ju vlastne ani nepočul  ha ha ha - typycké
ja mam dobre napočuvanu aj Nirvanu /bavila ma asi týžden ked som bol nástročný/ aj Amy  a keby ste ma dotoho nezatiahli v živote by som ich neporovnaval ani nehodnotil - lebo je to blbost už v princípe, tak ako je blbost celý ten klub 27 /zhoda okolností podmienená končiacou pubertou a začínajucou skutočnou slavou interpretou/
Ps: ak šlapeš na nirvane uplne chapem že Amy pre teba nič neznamená...... nič v zlom vec vkusu

ja si myslím že Amy všeobecne nič neznamenala a nebude znamenať pre hudbu celkove  :) nepriniesla nič nové svojho času (ako Nirča - ona akurát zotrela prach z dávno skapatého štýlu), nemala osobitý zvuk (ako Nirča) a pubertiaci sú záležitosťou koncertov celé stáročia :) Cobain síce takisto bral drogy, ale nevyzeral ako troska  :) Ja mám už takisto časy Nirvany dávno za sebou, ale veľmi rád sa ich zastanem keď treba, čo teraz skutočne je  Žmurk
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #136 kedy: 03. August , 2011, 19:25:15 »

nirca ? to som este nepocul, radsej to volaj nirvana pls  Pomoooc!
Zaznamenané

stevino179
Hosť
« Odpoveď #137 kedy: 03. August , 2011, 19:32:53 »

Ako ja nemam proti Nirvane nič  , nepočúvam ju nepáči sa mi neuznávam ho ale rešpektujem ,  pogovački koncom 90 tich boli super . bola to vlastne viac hudba na zabavu ako na počúvanie  a grunge bol skvelý štýl , aj je , Pearl Jam su moja srdcovka /ale iba ten/ ,
len doprčic je toto tema o jednej dobrej speváčke čo zomrela , fakt na čo ju porovnavat pre niekoho tam patrí pre niekoho nie , to je uplne jedno .
Proste potešila svojou hudbou pár ludí a to je super poskytla hudobný zážitok  . Myslím že jej vydarene koncerty boli riadna vychytávka
Zaznamenané
marrtin
miestny štamgast
Príspevkov: 1784

"There are no facts, only interpretations." F. N.

« Odpoveď #138 kedy: 03. August , 2011, 20:14:46 »

Ešte to nemá koniec? Nech je jej zem ľahká. Svoj názor na ňu tu prezentovať nebudem, ešte by som niekoho zbytočne rozčertil, no porovnávať ju s Morrisonom a Hendrixom je trochu na mňa veľa. Zamknite to, už sa povedalo dosť.
« Posledná zmena: 03. August , 2011, 20:17:24 od marrtin » Zaznamenané

Les Paul + Marshall, čo iné?
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11901

« Odpoveď #139 kedy: 03. August , 2011, 20:26:01 »

Cobain síce takisto bral drogy, ale nevyzeral ako troska  :)
ale kde, ani fetak dusan sa nechytal, ked ho vymakli  Bavím sa skvele
Zaznamenané
kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #140 kedy: 03. August , 2011, 20:58:39 »

Ešte to nemá koniec? Nech je jej zem ľahká. Svoj názor na ňu tu prezentovať nebudem, ešte by som niekoho zbytočne rozčertil, no porovnávať ju s Morrisonom a Hendrixom je trochu na mňa veľa. Zamknite to, už sa povedalo dosť.

Mne nepride cudne ju s nimi porovnavat. Cele 60te roky, ked si vezmes akukolvek kapelu, je dneska glorifikovana a muzikantom z tej doby sa pripisuju az nadludske vlastnostni. Morrison bol opilec a narkoman, mnoho koncertov za neho odpsieval Manzarek a podal kopec inych umeleckych vykonov (urcite to vies.). Bola to osobnost, tak isto ako vsetci z toho klubu, ale stale su to len celebrity doby, ku ktorej vzhliada skoro kazdy kto ma rad rock a troska sa casom skreslila realita. Proste dneska ked sa povie nieco na Doors alebo Hendrixa tak to je jak nabozenstvo, kazdy hned zacne hovorit naucene formulky, ale nepresvedci ma to. Preco bol ten Hendrix genialny ? Kvoli tomu, ze na prvom albume sa vsetko opakuje, len to hra hlucne a pankovo ? Tak isto aj Janis Joplin, kazdy ju ma zafixovanu ako super spevacku, je to zname meno ale malokto uz vie vymenovat aspon 3 pesnicky. Nehovorim ze ich nemam rad, pustam si ich albumy, je to fajn, ale obcas mam pocit ze sa tymto ludom naozaj desatrociami pridavali iba myty, na hudbu sa zabudalo a vznikla akasi verejna "pravda", ze toto je elita rockovej muziky. Ta zena ma svoje publikum do ktoreho nevidime a kludne sa moze stat, ze bude povazovana za priekopnicku atd. vo svojom zanri, v tomto tisicroci.  Zdravíčko
« Posledná zmena: 03. August , 2011, 20:59:32 od kubo63 » Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #141 kedy: 03. August , 2011, 21:01:03 »

kubo, mudro hovoris...ako by napisal klasik +1  Zdravíčko
Zaznamenané

stevino179
Hosť
« Odpoveď #142 kedy: 04. August , 2011, 06:55:35 »

Zdravíčko
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #143 kedy: 04. August , 2011, 09:31:43 »

co ti jebe
Zaznamenané

stevino179
Hosť
« Odpoveď #144 kedy: 04. August , 2011, 09:45:08 »

tak tomu verím podla toho čo vypisuješ mávaš čudne inšpirácie  Bavím sa skvele
Zaznamenané
sevo
stály hosť
Príspevkov: 995

« Odpoveď #145 kedy: 04. August , 2011, 09:45:32 »

R.I.P. porucik Hightower, dnes zomrel Smútim

Toto je strata, nie jak ta fetka s konskou hlavou Bavím sa skvele
R.I.P. Smútim
Zaznamenané

...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo
sa take už nerobí...
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #146 kedy: 04. August , 2011, 09:47:47 »

ale uz dost toho jebania ( urazania Amy, pisem to preistotu  Bavím sa skvele ) do Amy a uplne zbytocneho  ?§!.
Zaznamenané

stevino179
Hosť
« Odpoveď #147 kedy: 04. August , 2011, 10:00:36 »

tak a priznali sa Sevo a Džigi uznávajú Hightovera  ha ha ha , ak si dobre pametám bol stelesmím inteligencie a umenia , vedel davat tak umelecke facky a jeho myšlienky su nesmrtelné  .Podla všetkeho je pre nich aj velkou inšpiráciou pri hraní preto hraju a počúvajú naozaj velku hudbu  Bravooo
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11901

« Odpoveď #148 kedy: 04. August , 2011, 10:21:46 »

tak a priznali sa Sevo a Džigi uznávajú Hightovera  ha ha ha , ak si dobre pametám bol stelesmím inteligencie a umenia , vedel davat tak umelecke facky a jeho myšlienky su nesmrtelné  .Podla všetkeho je pre nich aj velkou inšpiráciou pri hraní preto hraju a počúvajú naozaj velku hudbu  Bravooo
nac vyryvas?

osobne som si tiez povedal skoda, ked som sa dozvedel, ze zomrel bubba smith, a pri amy winehouse mi ani nozkou nemyklo
Zaznamenané
sevo
stály hosť
Príspevkov: 995

« Odpoveď #149 kedy: 04. August , 2011, 10:28:17 »

nac vyryvas?

osobne som si tiez povedal skoda, ked som sa dozvedel, ze zomrel bubba smith, a pri amy winehouse mi ani nozkou nemyklo

To preto lebo nevies co je skutocne umenie...
Zaznamenané

...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo
sa take už nerobí...
Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 12 13 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.085 sekund, 23 otázok.