Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky:

Chodia Vám upozornenia o súkromných správach z fóra?

Neodpovedajte na ne cez mail. Musíte sa prihlásiť do fóra a odpovedať na ne priamo cez súkromné správy.
23. Máj , 2012, 17:04:45
Strán: 1 2 3 [4] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Symbiosis  (Prečítané 1228 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Brumla XXL
nováčik
*
Príspevkov: 34

« Odpoveď #45 kedy: 19. Január , 2012, 00:15:43 »

celkom v poho muzika  Na zdravie!
čo sa spevu týka, kľudne si tam viem predstaviť dačo trvdšie,, aj "purple" by bolo zaujímavé premiešať nejaký masakrál vokál s tým ženským
otázočka: bicie sú superior, dfh, či?
 Zdravíčko

bicie su superior - metal foundry, ale mal by som zajst na lekciu k nejakemu skusenejsiemu panovi aby mi ukazal nejake vychytavky co sa tyka zvuku, hlavne kopaku..
Zaznamenané

Ozzyc
pravidelný pocestný
**
Príspevkov: 87

« Odpoveď #46 kedy: 19. Január , 2012, 10:49:17 »

bicie su superior - metal foundry, ale mal by som zajst na lekciu k nejakemu skusenejsiemu panovi aby mi ukazal nejake vychytavky co sa tyka zvuku, hlavne kopaku..
dalo by sa s tým určite ešte čo to porobiť,, ale na druhú stranu, myslím, že je to v poho.. aj tak by bolo najlepšie splašiť živého bubeníka,, programovaním to aj tak nikdy nechytí ten fíling..
,,tiež sa chystám začať svoje veci nahrávať a špekulujem tiež, čo a ako s bicími..
nech sa darí!  Na zdravie!
Zaznamenané

hevymetáľ si nevyberá!
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 9323

« Odpoveď #47 kedy: 19. Január , 2012, 11:40:07 »

ak toto nahodou nepoznas, tak je to velmi dobry starting point:

http://soundcloud.com/nolly/nollys-metal-drums-preset
http://soundcloud.com/nolly/nollys-rock-drums-preset
Zaznamenané

skusal som sa hrat s ekvalizerom v kompe a viem vyrobit velmi podobny zvuk jak gibson z toho zipu.
Brumla XXL
nováčik
*
Príspevkov: 34

« Odpoveď #48 kedy: 19. Január , 2012, 22:05:28 »

myslim ze uz som to videl dakde... stiahol som si presety bulba z periphery ale nejdu mi spustit:/ ale dakujem za toto snad to pofici a pomoze
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 9323

« Odpoveď #49 kedy: 19. Január , 2012, 23:38:23 »

je tam tusim priamo preset pre logic pro, ktory bezi na macoch, ale su tam aj screeny ako ma nastaveny mixer + nastavenia efektov na jednotlivych stopach bicich. da sa podla nich nastavit ten preset aj v hocijakom inom DAW. vela pluginov, resp vsetky, co su tam pouzite, su bud free alebo built-in z logic, ale je jednoduche najst za ne ekvivalentnu nahradu a dostelovat si to podla seba. zvukovo je to velmi fajn a mas potom predpripravenu podu na vlastnu realizaciu :)

co sa tyka tych bulbovych presetov, tak zrejme nemas updatenuty SD na najnovsiu verziu
« Posledná zmena: 19. Január , 2012, 23:39:31 od styrioci » Zaznamenané

skusal som sa hrat s ekvalizerom v kompe a viem vyrobit velmi podobny zvuk jak gibson z toho zipu.
Strán: 1 2 3 [4] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.109 sekund, 21 otázok.