Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
29. November , 2024, 06:52:12
Strán: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 22 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Doucovanie hry na gitare, seriozne  (Prečítané 63602 krát)
0 užívateľov a 31 Hostí prehliada túto tému.
marosisko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 420

« Odpoveď #165 kedy: 01. September , 2011, 12:52:55 »

ja si dost silno myslim ,ze prave zlozvyky tvoria feeling. prave tymi zlozvykmy sa lisia gitaristi. a cim viac zlozvykov tym osobitejsi prejav. slovo zlozvyky by som radsej nahradil inym ,lebo je zavadzajuce. a je velmi velky rozdiel medzi akademickym a "osobytym" hranim. friedman drzi ruku jak fas a prave preto ma aj svoj feeling. ale napriklad aj chodelka dost malo hra malickom na lavej ruke co je tiez technicky nespravne. toma prstamy drzi trsatko aj henry toth...
Zaznamenané
PanTau
miestny štamgast
Príspevkov: 1883

« Odpoveď #166 kedy: 01. September , 2011, 12:53:58 »

ja si dost silno myslim ,ze prave zlozvyky tvoria feeling. prave tymi zlozvykmy sa lisia gitaristi. a cim viac zlozvykov tym osobitejsi prejav. slovo zlozvyky by som radsej nahradil inym ,lebo je zavadzajuce. a je velmi velky rozdiel medzi akademickym a "osobytym" hranim. friedman drzi ruku jak fas a prave preto ma aj svoj feeling. ale napriklad aj chodelka dost malo hra malickom na lavej ruke co je tiez technicky nespravne. toma prstamy drzi trsatko aj henry toth...

To si dobru kokotinu napisal  Bavím sa skvele
Zaznamenané
PanTau
miestny štamgast

« Odpoveď #167 kedy: 01. September , 2011, 12:54:34 »

presne tak, tiez nie je spravne strkat Frantika babe do analu a nasledne do ust, ale mnohi z nas to robia..

Ja som čert..   Bavím sa skvele
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #168 kedy: 01. September , 2011, 12:55:56 »

Suhlas.  Na zdravie!
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #169 kedy: 01. September , 2011, 12:56:18 »

lenze chodelka a friedman nemaju feeling takze si sa ojebal :D a henry toth ho tiez ma len ked mu zrovna nejebe
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #170 kedy: 01. September , 2011, 12:56:45 »

Suhlas.  Na zdravie!

nesuhlas a ten smileik na minus prvu :D
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #171 kedy: 01. September , 2011, 12:57:54 »

lenze chodelka a friedman nemaju feeling takze si sa ojebal :D a henry toth ho tiez ma len ked mu zrovna nejebe
Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #172 kedy: 01. September , 2011, 12:59:19 »

Nechajte ma vydýchať

snazim sa rozputat sviatocny  flame a ty zrovna moc nepomahas pici :D
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #173 kedy: 01. September , 2011, 13:02:00 »

najlepsie je ze o feelingu vacsinou rozpravaju prave ti, ktori nikdy necvicili na gitare.. vacsinou ten pojem pouzivaju ako vyhovorku na to ze nemali tu disciplinu nad nieco si sadnut takze im to bolo ukradnute jak sa to naucili.. a toto vidam stale hlavne u ludi co vylezu na stage a potom sa idem dogrcat z toho co pocujem take tie smatlaniny. potom sa s clovekom rozpravas a zistis ze on si ulietava na tom ze sa to naucil krivo lebo tak to je od srdiecka
Zaznamenané

fataljoe
stály hosť
Príspevkov: 756

"skill comes first"

« Odpoveď #174 kedy: 01. September , 2011, 13:02:12 »

nepicujte tu do chodelku  Bacha na vec kamo! Bacha na vec kamo!  pici  Bavím sa skvele  Je to frajer
Zaznamenané

Not everyone likes METAL....  FUCK THEM!!!!
marosisko
pravidelný návštevník

« Odpoveď #175 kedy: 01. September , 2011, 13:07:02 »

sak si zoberte ako sa drzi klasicka gitra spravne a nedrzi ju tak nik aj ked sa tak na nu lepsie hra
Zaznamenané
PanTau
miestny štamgast

« Odpoveď #176 kedy: 01. September , 2011, 13:09:05 »

Chodelka tak hra, je jak z ucebnice Jirmal  Bavím sa skvele
Zaznamenané
killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #177 kedy: 01. September , 2011, 13:15:01 »

Stále lepšie také zlozvyky jak diviť sa prečo mi to nehrá a zistiť že to mám strunami k sebe :-D na druhej strane to by bol fíling na tom vedieť hrať :-D

najlepsie je ze o feelingu vacsinou rozpravaju prave ti, ktori nikdy necvicili na gitare.. vacsinou ten pojem pouzivaju ako vyhovorku na to ze nemali tu disciplinu nad nieco si sadnut takze im to bolo ukradnute jak sa to naucili.. a toto vidam stale hlavne u ludi co vylezu na stage a potom sa idem dogrcat z toho co pocujem take tie smatlaniny. potom sa s clovekom rozpravas a zistis ze on si ulietava na tom ze sa to naucil krivo lebo tak to je od srdiecka

Suhlas...level nad tým je nielen nevedieť hrať, ale nevedieť ani počúvať, a tvrdiť, že robím avantgardu :-D
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
marosisko
pravidelný návštevník

« Odpoveď #178 kedy: 01. September , 2011, 13:17:57 »

islo by to s curakom....
« Posledná zmena: 01. September , 2011, 13:18:37 od marosisko » Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #179 kedy: 01. September , 2011, 13:21:12 »

pekná prkotina.. Zlozvyky nerobia feeling!! Žmurk
Zaznamenané

Strán: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 22 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.047 sekund, 22 otázok.