kaolko
|
|
« Odpoveď #90 kedy: 31. August , 2011, 09:16:00 » |
|
zamboch neni nahodou ten spisovatel co pise fantasy/sci fi? inak kebyze sa mam na tej stranke prehrabat vsektym tym balastom tak dodnes neviem hrat asi nic.. kopec blbosti akurat popisanych co cloveka akurat odvadzaju od pozornosti edit.. aha uz som pochopil to je nejaka recesisticka stranka.. mnohohoho .. uplne ze knedlikovsky styl humor znalci vjedi
|
|
« Posledná zmena: 31. August , 2011, 09:20:21 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #91 kedy: 31. August , 2011, 09:17:51 » |
|
inak ten zamboch.. som myslel ze som videl uz vsetko ale toto ma dostalo:
Xdur7 s jednou neznámou (používaný především v matematickém folku)
a potom ze Wmoll9 se skříženými hnáty (používaný ve folkové hudbě především v oblasti Karibiku a na lodích) niekto by mal prestat fukat :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
much
|
|
« Odpoveď #92 kedy: 31. August , 2011, 09:31:27 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #93 kedy: 31. August , 2011, 09:41:30 » |
|
asi tak ze
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
floydak
|
|
« Odpoveď #94 kedy: 31. August , 2011, 09:53:07 » |
|
ale ze nam to kua dlho trvalo ta o tom presvedcit ! edit: fuj aka cenzura
|
|
« Posledná zmena: 31. August , 2011, 09:54:57 od floydak »
|
Zaznamenané
|
jednoducho som ignoroval axiomu
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #95 kedy: 31. August , 2011, 09:58:52 » |
|
ak chce vediet 10 zakladnych akordov potom nepotrebuje ucitela.. ak chce vediet na gitaru hrat musi ist za niekym kto nevie len hrat ale kto vie aj ucit to ze niekto zahra paranoid alebo little wing este neznamena ze vie niekoho naucit hrat na gitaru to je cele.. kebyze sa rozhodujem idem v tomto pripade proste za Pituom.. ak jej to vyhovuje takto viac, potom nechapem preco v tejto teme je v nazve 'seriozne' tot vsjo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #96 kedy: 31. August , 2011, 10:10:55 » |
|
len tak trošku OT ale fakt vazne ja "hram" na gitare uz pomaly cez 8 rokov (samozrejme nie vkuse) ale pred par tyzdnami ci tyzdnom som aj napisal Majstrovi Pituvi koli nejakym hodinam... a vooooobec sa zato nehanbim tak hadam za par dni sa zacnem pomaly ucit realnym sposobom
|
|
« Posledná zmena: 31. August , 2011, 10:11:16 od Yugi00 »
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
Cwack
nováčik
Príspevkov: 14
|
|
« Odpoveď #97 kedy: 31. August , 2011, 10:29:38 » |
|
zamboch neni nahodou ten spisovatel co pise fantasy/sci fi? inak kebyze sa mam na tej stranke prehrabat vsektym tym balastom tak dodnes neviem hrat asi nic.. kopec blbosti akurat popisanych co cloveka akurat odvadzaju od pozornosti edit.. aha uz som pochopil to je nejaka recesisticka stranka.. mnohohoho .. uplne ze knedlikovsky styl humor znalci vjedi Nene, to není ten scifista. Faktem je, že v okamžiku, kdy se někdo dopustí nadsázky, nebo nedejbože humoru, nezavděčí se všem. To ani nebylo v úmyslu. Škol je všude na netu tuny. Na tom webu šlo o něco jiného. Tak se nezlob. Ale stejně mě neodradíš a budu sem tam zlobit dál...:-) Mír!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #98 kedy: 31. August , 2011, 10:30:53 » |
|
Ja uz som aj ucil a este aj budem ucit, jedna holka ma tiez zaujem... lenze ma to vzdy prestane bavit ked zbadam ze ten clovek necvici a jebe na to... Nic v zlom , ale : ty cvicis poctivo? Ci si len tak brnkas?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #99 kedy: 31. August , 2011, 11:16:39 » |
|
hlavny rozdiel vidim aj v tom, ze keby hladal nejake doucovanie nejaky chalan, tak sa dugo na to uplne vysere, zatial co pitu tiez isto ponukne doucovanie, lebo mu ide o gitarovu hru v prvom rade a vazne kika je to na Tebe ten vyber a potom uvidis
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #100 kedy: 31. August , 2011, 11:39:56 » |
|
Ja sa tesim az tu Kiku "vyhra" nejaky z tunajsich instruktorov lasky, sexu a gitary a miesto peknej Pezincanky dojde Onur Horvath z Plaveckeho Stvrtka.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #101 kedy: 31. August , 2011, 11:43:04 » |
|
len tak trošku OT ale fakt vazne ja "hram" na gitare uz pomaly cez 8 rokov (samozrejme nie vkuse) ale pred par tyzdnami ci tyzdnom som aj napisal Majstrovi Pituvi koli nejakym hodinam... a vooooobec sa zato nehanbim tak hadam za par dni sa zacnem pomaly ucit realnym sposobom Ja cvičím stále celý čas, posúvam sa dopredu, aj moje nápady a skladby si to vyžadujú. Vôbec by som sa nehanbil ani teraz dať si hodinu u niekoho, čo je v niektorej oblasti viac vpredu, zistil by som minimálne jeho myslenie, prístup k tomu, skrátil by som čas na zistenie informácií. Kľudne by som si dal hodinu u Stochela Rosenberga alebo Bireli Lagreneho. Ak by som išiel do hĺbky harmónie, vybral by som si aj našich muzikantov - Matúš Jakabčic a pod.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #102 kedy: 31. August , 2011, 11:54:30 » |
|
Kika ešte raz si prečítaj čo tu píšu, a ešte raz zváž možnosť vykašľať sa na gitaru a začať chodiť na klávesy ;-) nechceš byť predsa egomaniak ako polka gitarfóra nie? Na klávesy sa dá položiť aj hamburger, čo si pri gitare neviem predstaviť..pche :-D
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #103 kedy: 31. August , 2011, 12:01:35 » |
|
Nene, to není ten scifista. Faktem je, že v okamžiku, kdy se někdo dopustí nadsázky, nebo nedejbože humoru, nezavděčí se všem. To ani nebylo v úmyslu. Škol je všude na netu tuny. Na tom webu šlo o něco jiného. Tak se nezlob. Ale stejně mě neodradíš a budu sem tam zlobit dál...:-) Mír! jo jasne nech sa dari..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #104 kedy: 31. August , 2011, 12:03:23 » |
|
Kika ešte raz si prečítaj čo tu píšu, a ešte raz zváž možnosť vykašľať sa na gitaru a začať chodiť na klávesy ;-) nechceš byť predsa egomaniak ako polka gitarfóra nie? Na klávesy sa dá položiť aj hamburger, čo si pri gitare neviem predstaviť..pche :-D
inak vacsinou prave ti klavesaci su dost egomaniaci co tak pozeram :D prave preto ze ich je malo.. sak aj Fero nas bol total.. este ked si dal na koncerte tu roztvorenu halenku na snurky vpredu tak som sa skoro neudrzal :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|