Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
29. November , 2024, 09:35:35
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 22 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Doucovanie hry na gitare, seriozne  (Prečítané 63706 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #90 kedy: 31. August , 2011, 09:16:00 »

Ahoj, třeba tě to inspiruje jako mne... http://www.zambosi.cz/cz/archiv/kytarova-skola-jana-zambocha  Som metlak

zamboch neni nahodou ten spisovatel co pise fantasy/sci fi? inak kebyze sa mam na tej stranke prehrabat vsektym tym balastom tak dodnes neviem hrat asi nic.. :) kopec blbosti akurat popisanych co cloveka akurat odvadzaju od pozornosti

edit.. aha uz som pochopil to je nejaka recesisticka stranka.. mnohohoho .. uplne ze knedlikovsky styl humor znalci vjedi :)
« Posledná zmena: 31. August , 2011, 09:20:21 od kaolko » Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #91 kedy: 31. August , 2011, 09:17:51 »

inak ten zamboch.. som myslel ze som videl uz vsetko ale toto ma dostalo:

Xdur7 s jednou neznámou (používaný především v matematickém folku)

a potom ze Wmoll9 se skříženými hnáty (používaný ve folkové hudbě především v oblasti Karibiku a na lodích) niekto by mal prestat fukat :D
Zaznamenané

much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #92 kedy: 31. August , 2011, 09:31:27 »

Ahoj, třeba tě to inspiruje jako mne... http://www.zambosi.cz/cz/archiv/kytarova-skola-jana-zambocha  Som metlak

Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #93 kedy: 31. August , 2011, 09:41:30 »

:) asi tak ze

* ladiespls.jpg (75.35 KB, 500x750 - prehliadnuté 295 krát.)
Zaznamenané

floydak
pravidelný návštevník
Príspevkov: 450

« Odpoveď #94 kedy: 31. August , 2011, 09:53:07 »

Epic fail  Bavím sa skvele

Ved nech sa rozchodne sama mne je to jedno, to co by potrebovala ako sme si pisali by som ju vedel naucit aj ja...  :)

Aj ked v podstate nic neviem ako pisete, vobec neviem hrat, nikdy som nemal ziadny koncert, som uplny chudak, vobec neviem zlozit ziadny song, neviem noty ani stupnice, ziadny feeling nemam, som gitarovy odpad co patri na smetisko rockovych dejin...  Je mi do plaču Je mi do plaču Je mi do plaču Je mi do plaču

ale ze nam to kua dlho trvalo ta o tom presvedcit !  Bavím sa skvele Bavím sa skvele

edit: fuj aka cenzura  Nechajte ma vydýchať
« Posledná zmena: 31. August , 2011, 09:54:57 od floydak » Zaznamenané

jednoducho som ignoroval axiomu
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #95 kedy: 31. August , 2011, 09:58:52 »

ak chce vediet 10 zakladnych akordov potom nepotrebuje ucitela.. ak chce vediet na gitaru hrat musi ist za niekym kto nevie len hrat ale kto vie aj ucit Žmurk to ze niekto zahra paranoid alebo little wing este neznamena ze vie niekoho naucit hrat na gitaru to je cele.. kebyze sa rozhodujem idem v tomto pripade proste za Pituom.. ak jej to vyhovuje takto viac, potom nechapem preco v tejto teme je v nazve 'seriozne' tot vsjo
Zaznamenané

Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #96 kedy: 31. August , 2011, 10:10:55 »

len tak trošku OT ale fakt vazne ja "hram" na gitare uz pomaly cez 8 rokov (samozrejme nie vkuse) ale pred par tyzdnami  ci tyzdnom som aj napisal Majstrovi Pituvi koli nejakym hodinam... a vooooobec sa zato nehanbim  Som metlak tak hadam za par dni sa zacnem pomaly ucit realnym sposobom :)
« Posledná zmena: 31. August , 2011, 10:11:16 od Yugi00 » Zaznamenané

Im a little princess
Cwack
nováčik
*
Príspevkov: 14

« Odpoveď #97 kedy: 31. August , 2011, 10:29:38 »

zamboch neni nahodou ten spisovatel co pise fantasy/sci fi? inak kebyze sa mam na tej stranke prehrabat vsektym tym balastom tak dodnes neviem hrat asi nic.. :) kopec blbosti akurat popisanych co cloveka akurat odvadzaju od pozornosti

edit.. aha uz som pochopil to je nejaka recesisticka stranka.. mnohohoho .. uplne ze knedlikovsky styl humor znalci vjedi :)

Nene, to není ten scifista. Faktem je, že v okamžiku, kdy se někdo dopustí nadsázky, nebo nedejbože humoru, nezavděčí se všem. To ani nebylo v úmyslu. Škol je všude na netu tuny. Na tom webu šlo o něco jiného. Tak se nezlob. Žmurk Ale stejně mě neodradíš a budu sem tam zlobit dál...:-) Mír!
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #98 kedy: 31. August , 2011, 10:30:53 »

Ja uz som aj ucil  Žmurk   a este aj budem ucit, jedna holka ma tiez zaujem... lenze ma to vzdy prestane bavit ked zbadam ze ten clovek necvici a jebe na to...

Nic v zlom , ale : :) ty cvicis poctivo? Ci si len tak brnkas?
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #99 kedy: 31. August , 2011, 11:16:39 »

hlavny rozdiel vidim aj v tom, ze keby hladal nejake doucovanie nejaky chalan, tak sa dugo na to uplne vysere, zatial co pitu tiez isto ponukne doucovanie, lebo mu ide o gitarovu hru v prvom rade :) a vazne kika je to na Tebe ten vyber a potom uvidis :)
Zaznamenané

spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #100 kedy: 31. August , 2011, 11:39:56 »

Ja sa tesim az tu Kiku "vyhra" nejaky z tunajsich instruktorov lasky, sexu a gitary a miesto peknej Pezincanky dojde Onur Horvath z Plaveckeho Stvrtka.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #101 kedy: 31. August , 2011, 11:43:04 »

len tak trošku OT ale fakt vazne ja "hram" na gitare uz pomaly cez 8 rokov (samozrejme nie vkuse) ale pred par tyzdnami  ci tyzdnom som aj napisal Majstrovi Pituvi koli nejakym hodinam... a vooooobec sa zato nehanbim  Som metlak tak hadam za par dni sa zacnem pomaly ucit realnym sposobom :)

Ja cvičím stále celý čas, posúvam sa dopredu, aj moje nápady a skladby si to vyžadujú. Vôbec by som sa nehanbil ani teraz dať si hodinu u niekoho, čo je v niektorej oblasti viac vpredu, zistil by som minimálne jeho myslenie, prístup k tomu, skrátil by som čas na zistenie informácií. Kľudne by som si dal hodinu u Stochela Rosenberga alebo Bireli Lagreneho. Ak by som išiel do hĺbky harmónie, vybral by som si aj našich muzikantov - Matúš Jakabčic a pod.
Zaznamenané

killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #102 kedy: 31. August , 2011, 11:54:30 »

Kika ešte raz si prečítaj čo tu píšu, a ešte raz zváž možnosť vykašľať sa na gitaru a začať chodiť na klávesy ;-) nechceš byť predsa egomaniak ako polka gitarfóra nie? Na klávesy sa dá položiť aj hamburger, čo si pri gitare neviem predstaviť..pche :-D
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #103 kedy: 31. August , 2011, 12:01:35 »

Nene, to není ten scifista. Faktem je, že v okamžiku, kdy se někdo dopustí nadsázky, nebo nedejbože humoru, nezavděčí se všem. To ani nebylo v úmyslu. Škol je všude na netu tuny. Na tom webu šlo o něco jiného. Tak se nezlob. Žmurk Ale stejně mě neodradíš a budu sem tam zlobit dál...:-) Mír!

jo jasne :)  Zdravíčko nech sa dari..
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #104 kedy: 31. August , 2011, 12:03:23 »

Kika ešte raz si prečítaj čo tu píšu, a ešte raz zváž možnosť vykašľať sa na gitaru a začať chodiť na klávesy ;-) nechceš byť predsa egomaniak ako polka gitarfóra nie? Na klávesy sa dá položiť aj hamburger, čo si pri gitare neviem predstaviť..pche :-D

inak vacsinou prave ti klavesaci su dost egomaniaci co tak pozeram :D prave preto ze ich je malo.. sak aj Fero nas bol total.. este ked si dal na koncerte tu roztvorenu halenku na snurky vpredu tak som sa skoro neudrzal :D
Zaznamenané

Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 22 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.079 sekund, 23 otázok.