Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
29. November , 2024, 06:38:59
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 22 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Doucovanie hry na gitare, seriozne  (Prečítané 63475 krát)
0 užívateľov a 37 Hostí prehliada túto tému.
fataljoe
stály hosť
Príspevkov: 756

"skill comes first"

« Odpoveď #105 kedy: 31. August , 2011, 12:12:08 »

chcel by som vidiet ako by podobna poziadavka dopadla na takom bubenickom fore  Bavím sa skvele  ..ako ked ovca pride do svorky vlkov a ze dobry vecer chlapci ..ktory z vas by ma prosim odprevadil domov cez les. Dakujem  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Not everyone likes METAL....  FUCK THEM!!!!
killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #106 kedy: 31. August , 2011, 12:55:15 »

inak vacsinou prave ti klavesaci su dost egomaniaci co tak pozeram :D prave preto ze ich je malo.. sak aj Fero nas bol total.. este ked si dal na koncerte tu roztvorenu halenku na snurky vpredu tak som sa skoro neudrzal :D

Tak vieš, vy gitaristi ste stále vpredu, a aj keď ste na rovnakej úrovni náhodou, tak si Vás ženy viac všímajú, lebo gitaru v skutočnosti berú ako falický symbol, tak si to niektorí musia kompenzovať aj rozhalenkami so šnúrkami :-D Ja som našťastie od prírody šereda, takže mne to nepomóže a tak to nepoužívam :-D iba lesklé čierne košele :D
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #107 kedy: 31. August , 2011, 15:03:15 »

...  inak ked chytim elektriku alebo akustiku tak necvicim stupnice a techniku ...

.... napisal som mu stupnice, ukazal zakladne tony atd... ...

tak ako - vies stupnice / nevies stupnice ? rozumies stupniciam teoreticky ? vedel by si to niekomu na gitare ukazat / vysvetlit, ze jak sa s tymi stupnicami naraba teoreticky a jak to zneje v praxi ?

a technika ? rozumies jej ? mas ju sam vydrilovanu ? vedel by si ju niekomu ukazat alebo aspon povysvetlovat ?
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #108 kedy: 31. August , 2011, 15:21:59 »

tak ako - vies stupnice / nevies stupnice ? rozumies stupniciam teoreticky ? vedel by si to niekomu na gitare ukazat / vysvetlit, ze jak sa s tymi stupnicami naraba teoreticky a jak to zneje v praxi ?

a technika ? rozumies jej ? mas ju sam vydrilovanu ? vedel by si ju niekomu ukazat alebo aspon povysvetlovat ?

jasne, pozri si ukazky!
Zaznamenané

o-yep sro
Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #109 kedy: 31. August , 2011, 15:29:40 »

Takze Kiku budem ucit ja! In your face!!!  Bavím sa skvele epic win

Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
ten bol dobry!
Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
tarquin
stály hosť
Príspevkov: 815

« Odpoveď #110 kedy: 31. August , 2011, 15:51:42 »

zamboch neni nahodou ten spisovatel co pise fantasy/sci fi? inak kebyze sa mam na tej stranke prehrabat vsektym tym balastom tak dodnes neviem hrat asi nic.. :) kopec blbosti akurat popisanych co cloveka akurat odvadzaju od pozornosti

edit.. aha uz som pochopil to je nejaka recesisticka stranka.. mnohohoho .. uplne ze knedlikovsky styl humor znalci vjedi :)
ten co pise scifi a fantasy sa vola miroslav zamboch.
« Posledná zmena: 31. August , 2011, 15:55:50 od tarquin » Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #111 kedy: 31. August , 2011, 16:05:37 »

Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
ten bol dobry!

skor in her face
Zaznamenané

Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #112 kedy: 31. August , 2011, 16:38:14 »

jasne, pozri si ukazky!
Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele ale na redtube
Zaznamenané

Im a little princess
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #113 kedy: 31. August , 2011, 16:49:12 »

ak dokazes tvrdit nieco v tom style, ze "bla bla viem hrat" a este to aj zabijes takymito ukazkami, tak tu daco velmi nie je v poriadku. ty musis seba pocut absolutne inac. az sa obavam ze je to az chorobne, asi ako ked sa totalne vychrltla anorekticka pozera do zrkadla a vidi sa ako tlste prasa.
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #114 kedy: 31. August , 2011, 16:55:34 »

Na vsetky tvoje otazky znie odpoved ano....  :)   ....a mozte si zo mna robit picu mne je to uprdele...
uplne sebakriticky a vazne sa chces rovnat s pituom ako gitarista a pedagog?
Zaznamenané
marosisko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 420

« Odpoveď #115 kedy: 31. August , 2011, 17:02:51 »

Na vsetky tvoje otazky znie odpoved ano....  :)   ....a mozte si zo mna robit picu mne je to uprdele...

asi ti to neni jedno ,ked odstranujes svoje ukazky.....
Zaznamenané
marosisko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 420

« Odpoveď #116 kedy: 31. August , 2011, 17:07:25 »

pitu je profesional a este aj virtuoz a necha si to aj zaplatit lebo je co platit.
« Posledná zmena: 31. August , 2011, 17:08:31 od marosisko » Zaznamenané
kika
nováčik
*
Príspevkov: 51

i love beer and prog metal :)

« Odpoveď #117 kedy: 31. August , 2011, 18:43:19 »

No nejako sa nam tema rozrastla, nestiham ani na vsetko odpovedat Bavím sa skvele.

Na klavesy sa ucit nechcem, aj ked je to velmi lakava ponuka od sexi klavesaka Bavím sa skvele.

A s tou gitarou, vazne aj by som chcela k Pituovi chodit, lenze tie online hodiny cez skype sa mi proste nezdaju ako najlepsie riesienie... Lenze pisal ze je mimo SR takze asi nic :/.

Co sa tyka Dzingiho, ja neviem, mozno sa az tak nerozumiem do hudby co sa tyka po gitarovej stranke, ale myslim si ze nehra zle. Neukamenujte ma Bavím sa skvele. Chcem sa najprv naucit zakladne veci, zakladnu techniku, zakladne akordy a podobne..proste zaklady Popiskujem si .

Ale ako to tak vidim, skusim nieco pozret este na tych strankach co mi aj Pitu poslal, a ak sa nic nenajde, asi skoncim v zaprdenej ZUSke kde budem mat nejakeho 60 rocneho ucitela Bavím sa skvele Bavím sa skvele. Kazdopadne to nieje az take zle, chodila som tam na husle 7 rokov a musim povedat ze viem na ne hrat DOBRE. Preto som aj myslela ze mozno na tu gitaru by to slo lahsie... mozno...

A prosim, na zaciatku som uvadzala ze blbe poznamky si nechajte pre seba, takze prosim vynechavajte tu redtube, onura Bavím sa skvele Bavím sa skvele a podobne veci, kedze su to bludy Žmurk
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #118 kedy: 31. August , 2011, 18:47:20 »

Super gitarista nerovna sa super pedagog a tak to mas analogicky vo vsetkom. Nema kazdy dar vysvetlit.

Dalsia vec, ze toto je dalsia baba, co sa cudujem, ze tu vobec este nieco pise, ked je tu take kvantum neukojenych looserov  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
kika
nováčik
*
Príspevkov: 51

i love beer and prog metal :)

« Odpoveď #119 kedy: 31. August , 2011, 19:07:24 »

Dalsia vec, ze toto je dalsia baba, co sa cudujem, ze tu vobec este nieco pise, ked je tu take kvantum neukojenych looserov  Bavím sa skvele

precooo, ved je to celkom zabavne Bavím sa skvele. ale nie, zlatiii ste, chlapci Bavím sa skvele Cmuk chlapci

len som cakala trosku ine reakcie... trosicku Popiskujem si
Zaznamenané
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 22 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.036 sekund, 23 otázok.