Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
29. November , 2024, 07:53:06
Strán: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 22 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Doucovanie hry na gitare, seriozne  (Prečítané 63692 krát)
0 užívateľov a 9 Hostí prehliada túto tému.
sevo
stály hosť
Príspevkov: 995

« Odpoveď #240 kedy: 02. September , 2011, 05:59:28 »

No nevravel som Bavím sa skvele
Zaznamenané

...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo
sa take už nerobí...
kika
nováčik
*
Príspevkov: 51

i love beer and prog metal :)

« Odpoveď #241 kedy: 02. September , 2011, 11:16:53 »

Od not a zlozvykov az k burcaku Bavím sa skvele Na zdravie!
Zaznamenané
sevo
stály hosť

« Odpoveď #242 kedy: 02. September , 2011, 11:23:45 »

Od not a zlozvykov az k burcaku Bavím sa skvele Na zdravie!

Vzdy to skonci u chlastu Na zdravie!
Zaznamenané

sa take už nerobí...
kika
nováčik
*

« Odpoveď #243 kedy: 02. September , 2011, 11:40:06 »

Vzdy to skonci u chlastu Na zdravie!

to nieje moc na chvalu Beeee
Zaznamenané
sevo
stály hosť

« Odpoveď #244 kedy: 02. September , 2011, 11:58:59 »

to nieje moc na chvalu Beeee

podla toho co sa pije Bavím sa skvele
Zaznamenané

sa take už nerobí...
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #245 kedy: 02. September , 2011, 12:05:59 »

all hope is forlorn
Zaznamenané

kika
nováčik
*

« Odpoveď #246 kedy: 02. September , 2011, 12:06:45 »

podla toho co sa pije Bavím sa skvele
tak to je pravda, pravda.. Bavím sa skvele

No co kika uz si sa rozhodla?  :)
no, s gitarou asi ani nie ale na to pivo ideme Bavím sa skvele Na zdravie!
Zaznamenané
fataljoe
stály hosť
Príspevkov: 756

"skill comes first"

« Odpoveď #247 kedy: 02. September , 2011, 12:07:18 »

No co kika uz si sa rozhodla?  :)

myslim ze podobna veta bola aj v tych policajnych prepisoch chatovych rozhovorov kanibala Curka s obetami  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Not everyone likes METAL....  FUCK THEM!!!!
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #248 kedy: 02. September , 2011, 12:09:19 »

myslim ze podobna veta bola aj v tych policajnych prepisoch chatovych rozhovorov kanibala Curka s obetami  Bavím sa skvele
inak vies ze mas pravdu? a ona ho tam potom este ubezpecovala ze: Ano ano, som si ista na 100% uz nechcem cakat ani minutu, chcem ist prec, len si chcem byt ista ze nezavolas policiu. Len si chcem byt ista ze nebudem tripet, musi to byt rychle.
Zaznamenané

sevo
stály hosť

« Odpoveď #249 kedy: 02. September , 2011, 12:12:05 »

100 bodov Bavím sa skvele
Zaznamenané

sa take už nerobí...
yeah
Hosť
« Odpoveď #250 kedy: 02. September , 2011, 13:40:21 »

ok jasne... sak s tym pocitam, a zoberem aj gitaru a presvedcim ta o mojich kvalitach nech si tu ti povalaci myslia co chcu  Na zdravie!

Tie tvoje narazky su uplne zbytocne... a je pri nich uz nuda jak v Seredi na perone v lete v styridsiatom piatom  Na zdravie!
« Posledná zmena: 02. September , 2011, 13:40:38 od Pablo Woozy » Zaznamenané
Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #251 kedy: 02. September , 2011, 13:42:49 »

ok jasne... sak s tym pocitam, a zoberem aj gitaru a presvedcim ta o mojich kvalitach nech si tu ti povalaci myslia co chcu  Na zdravie!

Zaznamenané

Im a little princess
killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #252 kedy: 02. September , 2011, 13:43:17 »

Tie tvoje narazky su uplne zbytocne... a je pri nich uz nuda jak v Seredi na perone v lete v styridsiatom piatom  Na zdravie!

Tak vieš, keď raz niekto má väčšie ego než skill, a cíti navyše potrebu byť dôležitý, dopadne to ako toť Dugo :-D
Vynadať muzikantom, ktorí aktívne skladajú a hrajú koncerty do povaľačov od človeka o ktorého kapele som nepočul a videl len nejaké zlé video kde bolo napísané Jam, pričom jam to nebol ani zďaleka, to sa len tak nevidí veru :-)

Peace :-)

Zaznamenané

Captain SEXXX !!
marosisko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 420

« Odpoveď #253 kedy: 02. September , 2011, 14:59:33 »

inak uplne ujebana debata... presne jak bolo spominane - o nepotrebe techniky pisu zvacsa ti, co ju maju uplne minimalnu alebo ziadnu. a potom este Branko, ale ten tara casto dve na tri. zedol vsetky video skoly sveta a cvicil 8 hodin denne, ale urcite je uplne nepoznaceny samouk, co hra jak mu paprce narastli ? sa zobud bracho technikou nepoznaceny  ha ha ha

ide snad o to kto ma ake ciele. kto chce co dosiahnut. ak chce niekto vedet namakane hrat, zvladnut technicky cokolvek, tak je nebetycna blbost ucit sa to s tym, ze srat na zlozvyky, ja mam srdiecko... v tomto ma Pitu pravdu - s nespravnym hranim sa da dostat daleko, ale su nakoniec limity, ktore nepustia a bud clovek zostane stat alebo sa nieco bude muset preucit a to je strata casu. preucit sa nieco je 1000x tazsie, ako naucit sa to spravne. a to hovorim z pozicie kajlaveho smatlaveho gitaristu s odskakujucim malickom a krcom v predlaktipravej ruky. napriek tomu som rad, ze ma tatko aspon trochu prinutil k niektorym veciam pristupovat spravne, lebo dnes by som bol este smatlavejsi a kajlavejsi, ako som. to je absolutne nepopieratelny fakt s tymi zlozvykmi.

ina vec je, pokial niekto nema az take vysoke ambicie, pokial mu staci vedet pohrat nejake doprovody / vyhravky / solicka, nic tazke, tak sa samozrejme moze na nejake drilovanie spravnych postupov vysrat, ale nech potom nemudruje o tom tym ludom, co tu techniku vydrali.

vselijake tie argumenty, ze Malmsteen toto a Friedman hento... vsak dobre - nikto neni dokonaly, ani nikto nema dokonalu techniku, u Friedmana je ta jeho pravacka s podivom, ze s nou dokaze hrat, ale ako priklad ze srat na zlozvyky lebo Friedman, tak to neobstoji... a argumentovat, ze vdaka tej jeho otrasne napolohovanej pravacke ma taky feeling je uz uplny blud...

este nieco som chcel napisat, ale uz si nepsomeniem ze co... takze zatial tolko  Zdravíčko
ty si zadebneny v mantineloch svojich predstav o supergitaristovi, ktory zahra rock, pop, blues, metal, funky aj r´n´b na pockanie. to je asi jedno ale sa pisalo aj o tom ze zlozviky su neni na skodu a nie nevediet hrat je fasa. na you tube mas po koko*t gitaristov ,co ti zahraju s prstom v nose ,co len chces ale neni su nicim zaujimavy. robit nieco inak ako ostatny je jedina cesta byt originalny....
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #254 kedy: 02. September , 2011, 15:06:50 »

ty si zadebneny v mantineloch svojich predstav o supergitaristovi, ktory zahra rock, pop, blues, metal, funky aj r´n´b na pockanie. to je asi jedno ale sa pisalo aj o tom ze zlozviky su neni na skodu a nie nevediet hrat je fasa. na you tube mas po koko*t gitaristov ,co ti zahraju s prstom v nose ,co len chces ale neni su nicim zaujimavy. robit nieco inak ako ostatny je jedina cesta byt originalny....
Opat suhlas. Do bodky. :)
Zaznamenané

Strán: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 22 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.077 sekund, 23 otázok.