Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky:

Chodia Vám upozornenia o súkromných správach z fóra?

Neodpovedajte na ne cez mail. Musíte sa prihlásiť do fóra a odpovedať na ne priamo cez súkromné správy.
23. Máj , 2012, 17:15:18
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Fender Lace Sensors alebo Lace sensors??  (Prečítané 316 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
PS1984
pravidelný pocestný
**
Príspevkov: 86

« kedy: 09. September , 2011, 18:33:55 »

Zdravím..

Som z tohto tu už trocha zmätený.. Keď čítam o týchto snímačoch na rôznych fórach, aj zahraničných tak vždy si všimnem to, že niekto použije spojenie Fender LaceSensors,  Iný zase iba LaceSensors.

Chcel by som sa ujistiť či ide o tie isté snímače.
Viem, že Lace robil snímače priamo pre fender niekedy od 80 rokov až do neviem kedy... Čiže ak si dnes niekto kúpi snímače Lace Sensors - napr. Lace Hot Sensors tak kúpi vlastne snímače od firmy, ktorá pracovala pre Fender?? Alebo to bude nejaký shit...
Zaznamenané
PS1984
pravidelný pocestný
**

« Odpoveď #1 kedy: 09. September , 2011, 19:18:04 »

--- no páni (a možno aj dámy) zistil som nakoniec ako to je. už asi 2 hodiny som prehladával fender fórum a myslel som si, že na toto nenájdem odpoveď. ale našiel som..

Takže chlapíci na fender fóre tvrdia, že ide o jednu a tú istú firmu. Rozdiel je len ten, že kto to ako nazve - veľa ľudí ešte stále spája Lace s Fenderom práve pre spomínanú spoluprácu. Momentálne sa Lace  uberá vlastným smerom aj keď pre Fender ešte stále z času na čas robí snímače do artist series.

Niektorí tvrdia, že označenie na krabičkách v ktorých sú snímače balené môžu mať rozdielne značenie kvôli skoršiemu dátumu výroby. Čiže môže sa stať, že chytíte nejaký pekný ´´starý´´ kus, ktorý naberie tým viac na hodnote..
Zaznamenané
rastis
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 3410

« Odpoveď #2 kedy: 09. September , 2011, 22:10:25 »

... Čiže ak si dnes niekto kúpi snímače Lace Sensors - napr. Lace Hot Sensors tak kúpi vlastne snímače od firmy, ktorá pracovala pre Fender??...

ano, tak nejak to myslim bolo. najviac sa mi z tych fendrackych lubil modry.
Zaznamenané

Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3110

« Odpoveď #3 kedy: 09. September , 2011, 22:55:41 »

neviem, ja ich mam a su to fender lace sensors. nieco sa zmenilo? ale kupovane 15 rokov dozadu
Zaznamenané

rastis
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 3410

« Odpoveď #4 kedy: 09. September , 2011, 22:58:29 »

neviem, ja ich mam a su to fender lace sensors. nieco sa zmenilo? ale kupovane 15 rokov dozadu

no vsak to - ze ich robi akasi firma, co ich kedysi robila aj pre fender a dodnes ich stale robi, akurat tam uz neni to "fender"... ...
Zaznamenané

PS1984
pravidelný pocestný
**

« Odpoveď #5 kedy: 10. September , 2011, 10:38:44 »

no vsak to - ze ich robi akasi firma, co ich kedysi robila aj pre fender a dodnes ich stale robi, akurat tam uz neni to "fender"... ...

tak tak. všetko zostalo - firma je tá istá akurát, že už tam neni to Fender predtým. ale kvlaita je tá istá..  Žmurk
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.087 sekund, 22 otázok.