vittore
|
|
« kedy: 24. Október , 2011, 19:31:06 » |
|
V rámci One Day Jazz Festivalu 27.10.2011 vystúpi svetoznámej japonská klaviristka Hiromi Uehara pod názvom HIROMI: THE TRIO PROJECT. Tento koncert si nesmiete nenechať ujsť! Spolu s Hiromi vystúpi jeden z najlepších basgitaristov newyorskej džezovej scény Anthony Jackson, na bicie bude hrať Simon Phillips - člen legendárnej kapely Toto. Hviezdna TRIO zostava zaručuje nezabudnuteľný zážitok spolu s vystúpením TRIA gitaristu Michala Bugalu, na bicie bude hrať Martin Valihora a na basu rodák z Kanady Chris Jennings.
s kym sa vidim?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 24. Október , 2011, 20:14:27 » |
|
Som tam!
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
vittore
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 24. Október , 2011, 20:43:35 » |
|
tesim sa
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 24. Október , 2011, 20:52:00 » |
|
ake je vstupne?
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
vittore
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 24. Október , 2011, 21:10:49 » |
|
23-33, podla miesta v sale
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 25. Október , 2011, 08:23:05 » |
|
Vidíme sa tam ;-)
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
ondreee
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 25. Október , 2011, 09:31:04 » |
|
mna Hiromi prestala zaujimat po koncerte v PKO asi pred tromi rokmi. tolku technicky zdatnu sterilitu uz nepotrebujem. sranda ako sa z nej idu vsetci posrat. milujem jazz ale v jej podani je to len hra bez duse. prepacte.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 25. Október , 2011, 10:15:37 » |
|
mna Hiromi prestala zaujimat po koncerte v PKO asi pred tromi rokmi. tolku technicky zdatnu sterilitu uz nepotrebujem. sranda ako sa z nej idu vsetci posrat. milujem jazz ale v jej podani je to len hra bez duse. prepacte.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 25. Október , 2011, 11:15:20 » |
|
na tom koncerte som bol a bolo to presne ako pises. paradoxne mnohe live co ma na youtube sa mi pacia omnoho viac, takze si asi hodim mincou.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
ondreee
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 25. Október , 2011, 13:58:19 » |
|
suhlasim s tebou pistik.. aj mna mrzi ten moj postoj.. co som videl ine videa kde sa usmieva a tak dost moj postoj naburavaju.
mozno som len nedospel muzikanstky natolko aby som to pochopil..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 25. Október , 2011, 14:15:38 » |
|
pre mna bolo to PKO velmi velke sklamanie, preto teraz velmi vaham ci to ist risknut alebo nie.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 25. Október , 2011, 16:07:45 » |
|
zas tie kvakacky o sterilite, meh... asi by ste viac cviciti mali
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
ondreee
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 26. Október , 2011, 18:15:33 » |
|
Iggy zazil som Oliho Rockbergera s Tonym Grayom(ex hiromi), Johnom Shannonom (vaiking vision trio), a Martinom Valihorom a tak ma rozsekali, ze som za posledne prachy kupil od vsetkych cedecka a dva tyzdne som potom hladoval.
tam bolo tolko emocie ze az.. hiromi je proste naslapana klavirova masturbantka pre mna.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 26. Október , 2011, 19:36:39 » |
|
Ja som ju este live nevidel a dva studiove albumy co mam sa mi pacia. Okrem toho moj oblubenec Simon Philips, takze niet o com.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 27. Október , 2011, 12:45:50 » |
|
neviem jak presne sa mera obsah emocie v hudbe, podla mna to je p*čovina a dolezite je pre mna z tejto temy akurat ake emocie to vzdbudi vo mne. z toho, ci sa to deje alebo nedeje vsak velmi tazko mozem vinit nejakeho hudobnika. hiromi ponuka vyborne vystavana a excelentne zahrate veci, ktore sa daju dokonca aj ne-nazivo pocuvat, a to bohuzial nedokazem povedat o mnohych inych technicky zaujimavych veciach, ktorym venujem pozornost... plus je uplne rozkosna jak to smazi a este sa pri tom tak veselo usmieva. mimochodom masturbujucu peknu aziatku si pozrem rad kedykolvek a kto ne, je teplos
|
|
« Posledná zmena: 27. Október , 2011, 12:47:57 od Iggy »
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
|