Ollas vospolok, po dlhsej dobe sa hlasim s velmi prijemnymi novinami :-). Tie v skratke popisem a ku koncu este vyslovim jednu naliehavu prosbu ku vsetkym kolegom bez ohladu na nastroj / pohlavie, vek, zamestnanie, farbu pokožky, viero- alebo hudbovyznanie.
- takze prijemna novinka, ze v sutazi o ucast na kultovom a chronicky vypredanom nemeckom festivale Wacken postupujeme po rozhodnuti poroty zo 49 prihlasenych slovenskych metalovych kapiel do semifinale z prveho miesta :-) . Koncert o postup bude u nas v Nitre 30.3., vsetci ste vitani (
link),
- dalsia novinka: kto ma chut, moze si pozriet kratke
promo video s fotkami, kde je novy zostrih niektorych zaujimavych momentov z albumu (kto by mal nebodaj zaujem o CD alebo triko, dajte vediet),
- dalsia novinka (trochu OT): zistil som, ze SD blackouts su o triedu lepsie snimace ako EMG 81 vo vsetkych ohladoch s vynimkou cisteho zvuku,
- posledna a najdolezitejsia novinka, na ktoru sa viaze moja uvodom spominana vyzva: boli sme (bez nasho vedomia a pricinenia) nominovani ako jedna z dvoch slovenskych kapiel do hlasovania o vystupenie na velkom slovinskom festivale Metaldays (ex Metalcamp). Ucast samozrejme zavisi od fejsbukoveho hlasovania, cize sa na vas obracam v nadeji, ze si my muzikanti vypomozeme (bez ohladu na vyssie zmienene rozdiely vo vyznaniach) :-) . Z nominovanych 526 kapiel z celeho sveta sme zatial na mieste 18 a postupuje/vystupuje prvych 10. Kazdy jeden hlas sa rata a pomoze nam. Cize, kto chce podporit a najde si chvilku casu, hlasovanie prebieha do 7.3. Potrebné
info najdete tu. Pls vote & share. Spokojne mi mozete poslat aj
ziadost na moj FB profil, rad prijmem ziadost kazdeho z vas. Zatial tolko :-)