Matt
nováčik

Príspevkov: 51
|
 |
« kedy: 28. November , 2011, 22:24:45 » |
|
Chcem kúpiť nové snímače ale neviem sa rozhodnúť... Páčia sa mi v podstate zvuky všetkých vymenovaných v názve témy ale zíde sa aj nejaká vaša rada. Ktoré by ste odporučili? Ktoré nemajú ani hnusné brumlavé hĺbky, ani nie chrapčavé výšky... Taká fakt zlatá stredná cesta... Ak by to mali byť SD tak neviem či AHB-1 alebo nejaký iný model. Približne čo by som chcel dosiahnuť: http://www.youtube.com/watch?v=gT3zXBd2ksk Je mi jasné, že to nebude presne také... Ide len o to aby to malo pekný čistý hutný zvuk. Tie, ktoré mám sú dosť na prd. Hrám na ladení drop C a keď dávam prázdne hrubé Céčko s tlmením tak si skoro nepočujem tón ale len hnusné basy, ktoré mi drvia ušné bubienky. Tak dajte nejaké vaše názory. Vďaka dopredu A ešte jedna vec, taká dosť odveci. Na toto ladenie by sa mi hodili hrubé struny alebo skôr tenké?
|
|
|
|
« Posledná zmena: 28. November , 2011, 22:25:25 od Matt »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
inventár podniku

Príspevkov: 3410
|
 |
« Odpoveď #1 kedy: 28. November , 2011, 22:37:40 » |
|
vo vedlajsej teme spekulujes nad lowendovym boxom a tu uz ides riesit snimace, nech Ti to zneje ako nejakej kapela na nadupanej studiovej nahravke ? dories box, najdi aparat co z neho ten metal prirodzene poleze a potom to dolad snimacmi. aspon ja by som tak postupoval...
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Matt
nováčik

|
 |
« Odpoveď #2 kedy: 28. November , 2011, 22:38:42 » |
|
Box mám už vybavený. Preto idem riešiť snímače 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
DominicK
pravidelný pocestný

Príspevkov: 107
|
 |
« Odpoveď #3 kedy: 28. November , 2011, 22:39:14 » |
|
Box mám už vybavený. Preto idem riešiť snímače  ale najprv tie struny 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
fataljoe
pravidelný návštevník

Príspevkov: 701
"skill comes first"
|
 |
« Odpoveď #4 kedy: 28. November , 2011, 22:54:02 » |
|
EMG
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Not everyone likes METAL.... FUCK THEM!!!!
|
|
|
|
bubucci
|
 |
« Odpoveď #5 kedy: 28. November , 2011, 22:55:34 » |
|
BKP 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Music Man John Petrucci 6 /BKP HolyDiver - VHII/ Bad Horsie Wah - TS9DX - TC Polytune/Flashback/Corona Chorus VHT Pittbull Fifty CL /w EQ + VHT Traditional 4x12 /GB&V30/ VHT Pittbull Forty-Five 210 kombo
|
|
|
|
kaolko
|
 |
« Odpoveď #6 kedy: 28. November , 2011, 23:03:33 » |
|
inak chcel by som takto riesit veci lol.. ze bud emg..dimarzio..duncan... alebo BKP... lebo kazda z tych znaciek ma asi 20+ modelov a u BKP mam problem si vybrat normalne.. inak dnes mi dosiel emerald 7 tak som zvedavy
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vratko
pravidelný návštevník

Príspevkov: 363
lebo stotišic evri
|
 |
« Odpoveď #7 kedy: 28. November , 2011, 23:06:44 » |
|
EMG 85 kobylka, nedá sa nič pokaziť, BKP som nemal ale...nedavno som dal 85 na kobylu...a oproti 81...mile prekvapenie ma čakalo :-D takže EMG 85 aj finančne dobrá varianta...
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
kaolko
|
 |
« Odpoveď #8 kedy: 28. November , 2011, 23:10:37 » |
|
inak na standardnom ladeni som aj ja mal radsej EMG85.. ovela krajsi spevavejsi prijemnejsi ton ako tenucke EMG81.. u EMG81 sa stale nazdavam ze vajcingom su spravene tak aby hrali dobre na podladeni 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vratko
pravidelný návštevník

Príspevkov: 363
lebo stotišic evri
|
 |
« Odpoveď #9 kedy: 28. November , 2011, 23:16:30 » |
|
inak na standardnom ladeni som aj ja mal radsej EMG85.. ovela krajsi spevavejsi prijemnejsi ton ako tenucke EMG81.. u EMG81 sa stale nazdavam ze vajcingom su spravene tak aby hrali dobre na podladeni  no ja zase...hram v drop B a 85 mi znie aj tak lepšie, teplejsie, hutnejsie
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
styrioci
|
 |
« Odpoveď #10 kedy: 28. November , 2011, 23:18:42 » |
|
bkp,lebo o tyzden ich budem asi predavat, tak sa mi mozes ozvat potom 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
skusal som sa hrat s ekvalizerom v kompe a viem vyrobit velmi podobny zvuk jak gibson z toho zipu.
|
|
|
Matt
nováčik

|
 |
« Odpoveď #11 kedy: 29. November , 2011, 00:09:59 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
tarquin
|
 |
« Odpoveď #12 kedy: 29. November , 2011, 00:33:26 » |
|
BKP maju najkrajsie krytky, ber tie 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Branko
|
 |
« Odpoveď #13 kedy: 29. November , 2011, 00:39:08 » |
|
Chcem kúpiť nové snímače ale neviem sa rozhodnúť... Páčia sa mi v podstate zvuky všetkých vymenovaných v názve témy ale zíde sa aj nejaká vaša rada. Ktoré by ste odporučili? Ktoré nemajú ani hnusné brumlavé hĺbky, ani nie chrapčavé výšky... Taká fakt zlatá stredná cesta... Ak by to mali byť SD tak neviem či AHB-1 alebo nejaký iný model. Približne čo by som chcel dosiahnuť: http://www.youtube.com/watch?v=gT3zXBd2ksk Je mi jasné, že to nebude presne také... Ide len o to aby to malo pekný čistý hutný zvuk. Tie, ktoré mám sú dosť na prd. Hrám na ladení drop C a keď dávam prázdne hrubé Céčko s tlmením tak si skoro nepočujem tón ale len hnusné basy, ktoré mi drvia ušné bubienky. Tak dajte nejaké vaše názory. Vďaka dopredu A ešte jedna vec, taká dosť odveci. Na toto ladenie by sa mi hodili hrubé struny alebo skôr tenké? Aka gitara, ake drevo ? Skus Nailbomb od BKP. K tym strunam - napr. Ernie ball 10/52, pripadne tuto hrubku a inej znacky.
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Only a Music man guitar is Good Enough !
Ak chces byt stastny, nauc sa robit stastnych druhych ludi.
|
|
|
fataljoe
pravidelný návštevník

Príspevkov: 701
"skill comes first"
|
 |
« Odpoveď #14 kedy: 29. November , 2011, 00:39:40 » |
|
blackouty nezneju na kazdej gitare dobre ..zalezi aj od dreva
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Not everyone likes METAL.... FUCK THEM!!!!
|
|
|
|
tarquin
|
 |
« Odpoveď #15 kedy: 29. November , 2011, 00:43:46 » |
|
struny skor ernie ball beefy slinky.
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Drvic
|
 |
« Odpoveď #16 kedy: 29. November , 2011, 15:05:35 » |
|
Uz mas tu LTD EC 401? Ak ano, tak ci uz tam das Blackouty alebo EMG, dostanes sa tam, kam potrebujes. Aktivky su uplne standardnym riesenim v tvojom pripade.
A co sa tyka BKP, ja mam dobre skusenosti s Painkiller-om.
Struny pouzivam DR DDT 11-54
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
sevo
|
 |
« Odpoveď #17 kedy: 05. December , 2011, 13:13:17 » |
|
Mal som v lipovej ibaneze BKP Nailbomb, vyborny snimac 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo sa take už nerobí...
|
|
|
|