mirostrat
|
|
« kedy: 07. Január , 2012, 08:38:20 » |
|
caute,davam dokopy kolekciu fendrou takže ešte nejaký jaguár a je to komplet. výrobné číslo 88xx ,vdaka uživatelovi marrtin
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 07. Január , 2012, 10:03:27 » |
|
myslis tu irisu ? aspon povodny model si si mal zohnat, este s alnico snimacmi... a s ebenovym hmatnikom. nie ze by to bola lepsia gitara, ale aspon pocit, ze su na nej fajn veci
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mirostrat
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 07. Január , 2012, 10:08:08 » |
|
inač som prekvapený,nehra to zle zatial iba nasucho som ju skusal ale docela ok,natahnem na nu elixírky or clearsound a bude dobra,dost tazka je 3.0 mi váha ukazuje,a cau rasto dlho som tu nebol som bol urazeny ]:-
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 07. Január , 2012, 10:09:29 » |
|
ale uz je snad vsetko ok a nejsi urazeny. ci ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mirostrat
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 07. Január , 2012, 10:17:16 » |
|
nee nee srandujem,inac ten zoom 9.2 tt kua skoncil v igelitke som ho odfajcil je mi za nim luto.taky fasa procik to bol
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mirostrat
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 07. Január , 2012, 11:44:58 » |
|
sialene rovný krk to má vážne som prekvapený
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 07. Január , 2012, 13:13:25 » |
|
inač som prekvapený,nehra to zle zatial iba nasucho som ju skusal ale docela ok,natahnem na nu elixírky or clearsound
Drahsie struny ako gitara?
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
mirostrat
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 09. Január , 2012, 17:19:44 » |
|
\m/sak ale tie struny vydrzia strásne dlho -mozno dlhsie jak ta gitka ja som s nimi velice spokojny a je kriza tak budu lacnejsie irisa má výhodu ze ked jebne na zem tak sa nezlomi krk jak na LP -takze irisa je lepsia
|
|
« Posledná zmena: 09. Január , 2012, 17:25:10 od mirostrat »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 09. Január , 2012, 17:25:05 » |
|
irisa má výhodu ze ked jebne na zem tak sa nezlomi krk jak na LP -takze irisa je lepsia
Ok.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
mirostrat
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 09. Január , 2012, 17:26:39 » |
|
pekny aj dobry je ten LP co ma od teba mato aj ked lp moc nemusim ale fasa gitka minule som na nej igrál
|
|
« Posledná zmena: 09. Január , 2012, 17:27:37 od mirostrat »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 09. Január , 2012, 17:34:10 » |
|
pekny aj dobry je ten LP co ma od teba mato
Ktory Mato? Myslis Marrtina?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mirostrat
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 09. Január , 2012, 17:38:19 » |
|
ano marrtin, nedávno som na nu mastil presne nevim kedy víš cas sa meria na fajky
|
|
« Posledná zmena: 09. Január , 2012, 17:40:16 od mirostrat »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 09. Január , 2012, 19:47:34 » |
|
irisa má výhodu ze ked jebne na zem tak sa nezlomi krk jak na LP -takze irisa je lepsia tak ale stačí chlastať pívo alebo víno a ne vodku potom nic nejebne
|
|
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 09. Január , 2012, 19:49:03 » |
|
pekny aj dobry je ten LP co ma od teba mato aj ked lp moc nemusim ale fasa gitka minule som na nej igrál tak ale to bez pochýb, to už je doživotné mňa už ani nebaví hrať na inej gitare, včera som bol vo vedľajšej garáži a chvíľu som mal v ruke ,,LP" epifonu a to sa nedá zrovnávať, to bolo hluché, to nemalo ani basy ani stredy ani výšky (hralo to vôbec), som mal problém na čistom zvuku rozoznať tón keď som zahral plynule akord...myslím, že tú gitaru by som uchom asi nenaladil a ja ladím iba uchom, pokiaľ nemám vypité už moc...
|
|
« Posledná zmena: 09. Január , 2012, 20:06:06 od marrtin »
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
sevo
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 09. Január , 2012, 20:04:57 » |
|
tak ale stačí chlastať pívo alebo víno a ne vodku potom nic nejebne ..a pivo s vinom a tatranskym cajom sa moze?
|
|
|
Zaznamenané
|
...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo sa take už nerobí...
|
|
|
|