Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
29. November , 2024, 05:54:20
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: lampáč a D.I. box na silovém výstupu  (Prečítané 2771 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #15 kedy: 27. Január , 2012, 12:54:57 »

ja nie. ako a co ? polopate mi treba :)

no ja som to pochopil tak, ze z repraku siel priamo do mixu cez ten kabel s krokodilkou. cize z +repraku, cez odpor a do vstupu mixu. a zem sla sietou, kedze aparat aj mix bol zrejme uzemneny...len potom asi za mixom nejaky speaker simulator.

Alebo som tomu vobec nepochopil Bavím sa skvele andrej nakresli nejaku schemu alebo co, ak to stale nechapem
Zaznamenané

Zvukár Andrej
miestny štamgast
Príspevkov: 2178

« Odpoveď #16 kedy: 27. Január , 2012, 16:07:48 »

no ja som to pochopil tak, ze z repraku siel priamo do mixu cez ten kabel s krokodilkou. cize z +repraku, cez odpor a do vstupu mixu. a zem sla sietou, kedze aparat aj mix bol zrejme uzemneny...len potom asi za mixom nejaky speaker simulator.

Alebo som tomu vobec nepochopil Bavím sa skvele andrej nakresli nejaku schemu alebo co, ak to stale nechapem
Áno, presne tak, prepáč, ak som sa nejasne predtým vyjadril. Speaker simulátory vtedy ešte neboli, takže výšky úúúúplne dole a furt veľa. Gitaristu som nútil uberať aj na kombe...
Zaznamenané
kos99
pravidelný návštevník
Príspevkov: 295

« Odpoveď #17 kedy: 07. Február , 2012, 09:31:51 »

včera jsem se byl podívat na koncerte Arakain od zvukaře jsem získal info že používají DI boxi Palmer již docela dlouho  na Slovensku to fakt nikdo nepoužívá?
Zaznamenané

EHS MKII+412ESH TV ,  AL STEVENS SUPERSTRAT,CORT  M200 +SKY PICKUPS,Fendr - strat - Vavruša,  DIGITECH RP7
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #18 kedy: 07. Február , 2012, 10:42:29 »

včera jsem se byl podívat na koncerte Arakain od zvukaře jsem získal info že používají DI boxi Palmer již docela dlouho  na Slovensku to fakt nikdo nepoužívá?

vsak som pisal, ze griglak z toho co viem, ale inak na koncerty nechodim a nesledujem to, takze urcite neni jediny.

jo - durinda ide linku z VOX AD, ak to pomoze debate  Bavím sa skvele
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #19 kedy: 07. Február , 2012, 15:25:23 »

a preco je to tak dolezite ? Bavím sa skvele

na slovensku sa pouziva axe do linky  Som frajer
Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #20 kedy: 07. Február , 2012, 19:31:54 »

ja som volade asi pred rokom videl na nete taky speaker simulator ze odhlucnena buksna, vnutri reprak a mikrofon a mozes kurit lampac v byte a mas vystup do linky  Bavím sa skvele to mi prislo celkom zaujimave len neviem ako sa to volalo...
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #21 kedy: 07. Február , 2012, 20:22:21 »

tak to urcite nie je speaker simulator, ani z toho nejde linka, ked odtial ide kabel z micu. zrejme mysils isocab. robia to randal, rivera, jet city a urcite aj kopu dalsich firiem. na nete je tiez kopu navodov ako take nieco postavit. ale zas az take ruzove to nie je s tym vytavenym lampacom.  zalezi od miery odhlucnenia a ako velmi vypekas amp. ale ak by sa clovek posnazil, tak by mozno vybudoval nejaku zvukotesnu komoru, v ktorej by bol namicovany cab, akurat by to bolo nakladne a casovo narocne.

rivera zase naopak vychvaluje svoj system, kde je zvuk prepustany aj do priestoru mimo isocabu, cim su akoze zabezpecene podobne podmienky akoby hral box vo velkej miestnosti. vela ludom prekaza pri tychto isocaboch akysi krabicovy charkater, ktory je dany tym, ze pred reprakom je maly priestor v ktorom je umiesneny mic
Zaznamenané
brdo prvy
miestny štamgast
Príspevkov: 2914

« Odpoveď #22 kedy: 08. Február , 2012, 09:40:56 »

ja som volade asi pred rokom videl na nete taky speaker simulator ze odhlucnena buksna, vnutri reprak a mikrofon a mozes kurit lampac v byte a mas vystup do linky  Bavím sa skvele to mi prislo celkom zaujimave len neviem ako sa to volalo...
Prosim Ta . A to je ako velike ? Jak klavir pianino ,ci ?  Bavím sa skvele
Volakedy boli take platnove hale EMT ,kde do vytlmenej budy z nasukanymi platnami vrestal-i reprak-y a z tych platni sa potom snimal nakym lektromagnetickym ,alebo akym uz smimacom namodulovany zvuk.
Vazilo to asi 200 kg a velke to bolo jak pol manzelskej postele ..... idealne na nosenie po koncertoch  Bavím sa skvele
Este potom bol taky AKG hall .To bolo tiez velice prakticke  Bavím sa skvele ... vypadalo to jak lesli bedna ,akurat ze vo vnutri bola na takych strunach zavesena rura z takeho tvrdeho 5 mm papira do ktoreho tiez vrestal reprak a vo vnutri tej rury boli natiahnute struny jak v reverberatore.
« Posledná zmena: 08. Február , 2012, 09:56:09 od brdo prvy » Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #23 kedy: 08. Február , 2012, 09:46:12 »

http://www.rivera.com/index.php/products/cabinets/150

to ale moc so speaker simulatorom nema spolocne  :)
Zaznamenané

stoka!
kos99
pravidelný návštevník
Príspevkov: 295

« Odpoveď #24 kedy: 08. Február , 2012, 12:58:25 »

u nás se tomu říká tichá bedna ale o tomto tu nebyla řeč to je spíše do studia  a domácí nahrávání   přesto dík za odkaz Zdravíčko
Zaznamenané

EHS MKII+412ESH TV ,  AL STEVENS SUPERSTRAT,CORT  M200 +SKY PICKUPS,Fendr - strat - Vavruša,  DIGITECH RP7
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.051 sekund, 23 otázok.