ked to teraz takto pocuvam, ten koaxial je moc ostry na moj vkus, bez objemu.
ten koaxial bol ked sme to nahravali naozaj az moc ostry a na ucho malo basov
ono myslim ze nejak univerzalne sa neda povedat, ze toto je uplne popici a hento uplne napicu.
som tiez tohoto nazoru, vsetky kable hrali dobre, niektore o stipku lepsie, niektore nie
pri humbuckerovych gitarach su tie rozdiely mensie a pri aktivnych uplne najmesie
to co hralo ostro v teste, naopak pri aktive hralo rovnako vo vyskach ale menej basovo
Asi tak, hlavne by ma zaujimalo, ako poculi tie rozdiely priamo zucastneni v porovnani s nahravkami.
Bolo to pocut mozno este o nieco viac, kedze tu su este dalsie faktory upravy zvuku (miktoron, preamp, prevodnik) ... a to ty vies, len ma skusas?
....vždy som tvrdil že PW AG / AGRA sú za tú cenu super káble a sú super odolné, kľudne môžem po nich šlapať a skákať a držia
je to tak, som rad ze aj za lacny peniaz sa da kupit kvalitny kabel
mal som PW kable a vzdy po mechanickej stranke humus. Neviem ale presne typ.
po mechanickej stranke sa mi kazili vsetky tie modre PW, tie s plastovymi jackmi, nie tato seria AG/AGRA s kovovymi nasuvacimi konektormi. Inak je rozdiel aj v kabli pri tychto dvoch seriach a dost vyrazny vo zvuku. Tiez odskusane.
vsetky PW co som mal mi velmi rychlo odisli. pre mna je trvacnost velmi dolezita. klotz mam asi 3 roky a stale drzi.
Boli to tie Custom serie, s plastovym jackom
inak pista mal tie elixiry a tiez na to tazko picoval, ako odchadzaju, jeden za druhym.
Na Elixiroch sa zvykne zlomit kabel pri jacku. Par znamym sa to stalo, vymenil sa jack. Mne nie, neviem co s tym kablom robia
... ale mam v umysle do buducnosti vymenit na Elixiroch konektory za Neutrik, len tak pre istotu