MageZ
|
|
« Odpoveď #165 kedy: 29. Január , 2008, 16:51:18 » |
|
ved ja viem, ze su len ludia... a predsa koncert je nieco take kde tolerujem chyby v absolutnej pohode...
skoda, ze som children este na zivo nezazil, snad sa mi to niekedy podari
Tiez si mylim a navyse Children je presne ten typ hudby, kde nejde o tie chyby. To nie je o tom, ze tam stoji nepohnuto cely cas na podiu a so strachom hypnotizuje hmatnik nech nedajboze nezasmodrlcha jednu notu omylom vedla. A dojebava kazdy, ci je to Dream Theater alebo nejaky punk z hornej dolnej. :
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
kuker
|
|
« Odpoveď #167 kedy: 05. Február , 2008, 12:19:57 » |
|
no tak prenikla dalsia nova pesnicka z najnovsieho albumu na svetlo sveta
(banned from heaven)
a potom tu je jedno videjko z ESP clinic je tam Alexi a Janne, treba minutku pockat, lebo tam idu daake reklamy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
damned13
|
|
« Odpoveď #168 kedy: 18. Február , 2008, 20:12:21 » |
|
Ten cover od Europe - The final countdown, nespravil COB. Ale kapela Norther.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
omen
pravidelný návštevník
Príspevkov: 202
Out of reality
|
|
« Odpoveď #169 kedy: 19. Február , 2008, 17:18:56 » |
|
mne sa lubi co spravili ten cover od britney spears"hups aj did it agén" ale porobili aj od iron maiden aj od ramones...este neviem si spomenut viac ich maju na krku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
damned13
|
|
« Odpoveď #170 kedy: 22. Február , 2008, 09:12:22 » |
|
Ten cover od Britney Spears, čo urobili COB je podľa mňa trápny (trápny song). Ale zasa Ramones- Somebody Put Something in My Drink a Andrew W.K-She Is Beautiful, sú cover verzie čo mam moc rád ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #171 kedy: 22. Február , 2008, 23:40:06 » |
|
Ten cover od Britney Spears, čo urobili COB je podľa mňa trápny (trápny song). Ale zasa Ramones- Somebody Put Something in My Drink a Andrew W.K-She Is Beautiful, sú cover verzie čo mam moc rád ...
suhlas, ten Ramones - Somebody Put Something in My Drink je vazne pecka v podani CoB, mne sa to hodne lubi
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #172 kedy: 23. Február , 2008, 03:22:45 » |
|
jou, dneska som si dal s chutou aj tu britni aj ten ramonescover. britni uplne nakopava (kde je sakra woo-hoo smajlik???)
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
kuker
|
|
« Odpoveď #173 kedy: 13. Marec , 2008, 11:23:38 » |
|
uz ste poculi novy album BLOODRUNK? uz ho mam doma stiahnuty.... hodnotim ho nieco ako naavrat spat miernu ku Follow the reaper.... takze velmi pekne... sola brilantne.. doprovody slusne... a zvuk je neskutocne fajn... fakt
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #174 kedy: 13. Marec , 2008, 12:15:04 » |
|
he ja sa toho trosku bojim.. akurat pocuvam stare dobre hitovky ...ale mohlo by to dopadnut ako ked som sa bal noveho megadethu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kruspe
|
|
« Odpoveď #175 kedy: 13. Marec , 2008, 12:16:47 » |
|
he ja sa toho trosku bojim.. akurat pocuvam stare dobre hitovky ...ale mohlo by to dopadnut ako ked som sa bal noveho megadethu A ako to dopadlo, ked si sa bal noveho megadethu ?... Ani sa radsej nepytam, ci sa niekto boji novej metly , inak som uz aj zabudol, ze je novy CoB, hned sa na to vrhnem
|
|
|
Zaznamenané
|
... all life is future to past ...
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #176 kedy: 13. Marec , 2008, 12:19:15 » |
|
A ako to dopadlo, ked si sa bal noveho megadethu ?... Ani sa radsej nepytam, ci sa niekto boji novej metly , inak som uz aj zabudol, ze je novy CoB, hned sa na to vrhnem no nastastie dost dobre ale hento co som pocul z noveho COB ten "sladak" tak uz sa dost vykradaju..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kruspe
|
|
« Odpoveď #177 kedy: 13. Marec , 2008, 12:29:09 » |
|
hm, tiez mam pocit, ze uz som "to" niekedy pocul, ale zatial mi hra len druhy song, az po viacnasobnom vypocuti napisem co a ako, ale je to fajne naslapane, pocuvatelne
|
|
|
Zaznamenané
|
... all life is future to past ...
|
|
|
bigbadbrad
|
|
« Odpoveď #178 kedy: 21. Marec , 2008, 11:21:05 » |
|
Ten cover od Europe - The final countdown, nespravil COB. Ale kapela Norther. hmm, to fakt? lebo vsade sa uvadaz ze je to CoB
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kindredgod
nováčik
Príspevkov: 19
|
|
« Odpoveď #179 kedy: 12. Júl , 2008, 11:56:37 » |
|
Children of Bodom zomreli s Are You Dead Yet? albumom co je skoda bo pecky ako Follow the Reaper su uz legendarne kusky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|