Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
15. November , 2024, 17:37:01
Strán: 1 ... 10 11 [12] 13 14 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Children of bodom  (Prečítané 53082 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #165 kedy: 29. Január , 2008, 16:51:18 »

ved ja viem, ze su len ludia... a predsa koncert je nieco take kde tolerujem chyby v absolutnej pohode...

skoda, ze som children este na zivo nezazil, snad sa mi to niekedy podari

Tiez si mylim a navyse Children je presne ten typ hudby, kde nejde o tie chyby. To nie je o tom, ze tam stoji nepohnuto cely cas na podiu a so strachom hypnotizuje hmatnik nech nedajboze nezasmodrlcha jednu notu omylom vedla. A dojebava kazdy, ci je to Dream Theater alebo nejaky punk z hornej dolnej. : Na zdravie!
Zaznamenané

kuker
stály hosť
Príspevkov: 885

« Odpoveď #166 kedy: 29. Január , 2008, 17:40:40 »

Tiez si mylim a navyse Children je presne ten typ hudby, kde nejde o tie chyby. To nie je o tom, ze tam stoji nepohnuto cely cas na podiu a so strachom hypnotizuje hmatnik nech nedajboze nezasmodrlcha jednu notu omylom vedla. A dojebava kazdy, ci je to Dream Theater alebo nejaky punk z hornej dolnej. : Na zdravie!

presne si to vystihol! mne sa children brutalne paci tym, ze su odviazani.. niekedy az moc, ale to neva  ha ha ha  Na zdravie!
Zaznamenané
kuker
stály hosť

« Odpoveď #167 kedy: 05. Február , 2008, 12:19:57 »

no tak prenikla dalsia nova  pesnicka z najnovsieho albumu na svetlo sveta

(banned from heaven)

a potom tu je jedno videjko z ESP clinic je tam Alexi a Janne, treba minutku pockat, lebo tam idu daake reklamy

Zaznamenané
damned13
pravidelný návštevník
Príspevkov: 609

« Odpoveď #168 kedy: 18. Február , 2008, 20:12:21 »

Ten cover od Europe - The final countdown, nespravil COB. Ale kapela Norther. Žmurk
Zaznamenané
omen
pravidelný návštevník
Príspevkov: 202

Out of reality

« Odpoveď #169 kedy: 19. Február , 2008, 17:18:56 »

mne sa lubi co spravili ten cover od britney spears"hups aj did it agén"ha ha ha
ale porobili aj od iron maiden aj od ramones...este neviem si spomenut viac ich maju na krku
Zaznamenané

damned13
pravidelný návštevník
Príspevkov: 609

« Odpoveď #170 kedy: 22. Február , 2008, 09:12:22 »

Ten cover od Britney Spears, čo urobili COB je podľa mňa trápny (trápny song). Ale zasa Ramones- Somebody Put Something in My Drink a Andrew W.K-She Is Beautiful, sú cover verzie čo mam moc rád ...
Zaznamenané
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #171 kedy: 22. Február , 2008, 23:40:06 »

Ten cover od Britney Spears, čo urobili COB je podľa mňa trápny (trápny song). Ale zasa Ramones- Somebody Put Something in My Drink a Andrew W.K-She Is Beautiful, sú cover verzie čo mam moc rád ...
suhlas, ten Ramones - Somebody Put Something in My Drink je vazne pecka v podani CoB, mne sa to hodne lubi  Som metlak
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #172 kedy: 23. Február , 2008, 03:22:45 »

jou, dneska som si dal s chutou aj tu britni aj ten ramonescover. britni uplne nakopava  Bravooo Bravooo (kde je sakra woo-hoo smajlik???)
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
kuker
stály hosť

« Odpoveď #173 kedy: 13. Marec , 2008, 11:23:38 »

uz ste poculi novy album BLOODRUNK? uz ho mam doma stiahnuty.... hodnotim ho nieco ako naavrat spat miernu ku Follow the reaper.... takze velmi pekne... sola brilantne.. doprovody slusne... a zvuk je neskutocne fajn... fakt  Zdravíčko
Zaznamenané
hangar_18
stály hosť
Príspevkov: 907

« Odpoveď #174 kedy: 13. Marec , 2008, 12:15:04 »

he ja sa toho trosku bojim.. Popiskujem si akurat pocuvam stare dobre hitovky
...ale mohlo by to dopadnut ako ked som sa bal noveho megadethu :)
Zaznamenané
Kruspe
pravidelný návštevník
Príspevkov: 365

« Odpoveď #175 kedy: 13. Marec , 2008, 12:16:47 »

he ja sa toho trosku bojim.. Popiskujem si akurat pocuvam stare dobre hitovky
...ale mohlo by to dopadnut ako ked som sa bal noveho megadethu :)

A ako to dopadlo, ked si sa bal noveho megadethu ?... Ani sa radsej nepytam, ci sa niekto boji novej metly  ha ha ha , inak som uz aj zabudol, ze je novy CoB, hned sa na to vrhnem  Na zdravie!
Zaznamenané

... all life is future to past ...
hangar_18
stály hosť
Príspevkov: 907

« Odpoveď #176 kedy: 13. Marec , 2008, 12:19:15 »

A ako to dopadlo, ked si sa bal noveho megadethu ?... Ani sa radsej nepytam, ci sa niekto boji novej metly  ha ha ha , inak som uz aj zabudol, ze je novy CoB, hned sa na to vrhnem  Na zdravie!
no nastastie dost dobre Ja som čert.. ale hento co som pocul z noveho COB ten "sladak" tak uz sa dost vykradaju..
Zaznamenané
Kruspe
pravidelný návštevník
Príspevkov: 365

« Odpoveď #177 kedy: 13. Marec , 2008, 12:29:09 »

hm, tiez mam pocit, ze uz som "to" niekedy pocul, ale zatial mi hra len druhy song, az po viacnasobnom vypocuti napisem co a ako, ale je to fajne naslapane, pocuvatelne   Ja som čert..
Zaznamenané

... all life is future to past ...
bigbadbrad
stály hosť
Príspevkov: 866

« Odpoveď #178 kedy: 21. Marec , 2008, 11:21:05 »

Ten cover od Europe - The final countdown, nespravil COB. Ale kapela Norther. Žmurk

hmm, to fakt? lebo vsade sa uvadaz ze je to CoB
Zaznamenané
Kindredgod
nováčik
*
Príspevkov: 19

« Odpoveď #179 kedy: 12. Júl , 2008, 11:56:37 »

Children of Bodom zomreli s Are You Dead Yet? albumom co je skoda bo pecky ako Follow the Reaper su uz legendarne kusky Som frajer
Zaznamenané
Strán: 1 ... 10 11 [12] 13 14 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.05 sekund, 23 otázok.