Kumar
nováčik
Príspevkov: 9
|
|
« Odpoveď #90 kedy: 10. Jún , 2007, 22:11:31 » |
|
Veľmi dobrá kapela, staršie veci teraz Alexi spieva lepšie ako origoš na albumoch. A čo máte proti tomu DVD Chaos Ridden Years, podľa mňa veľmi dobrééé ako celý COB... a škoda Alexandra
|
|
|
Zaznamenané
|
___Proč Je Flaška Rumu Vždicky Prázdna?___
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #91 kedy: 11. Jún , 2007, 21:39:18 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kuker
|
|
« Odpoveď #92 kedy: 11. Jún , 2007, 21:44:35 » |
|
mne tam viac pasoval ten alexander... ale preco by ho vyhodil iba kvoli latvalovi, ved s latvalom hra aj v Sinergy, takze asi tak..a este ku tomu, ze preco mi tam viacej sedel alexander... proste on bol typicky doprovodny gitarista.. a roope latvala, je proste viac solovy gitarista a tym padom, je to aj take hranie... hra doprovody, ale vsade kde sa da tak si tam hodi nejake solicko.. toto alexander nechaval iba na alexiho... apacilo sa mi to viac
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #93 kedy: 11. Jún , 2007, 21:50:01 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kuker
|
|
« Odpoveď #94 kedy: 11. Jún , 2007, 23:20:07 » |
|
to si kecol riadnu hovadinu.. alexander je podla mna fakt dobry gitarista... dobreho gitaristu nerobi solo...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #95 kedy: 12. Jún , 2007, 08:53:09 » |
|
mne tam viac pasoval ten alexander... ale preco by ho vyhodil iba kvoli latvalovi, ved s latvalom hra aj v Sinergy, takze asi tak..a este ku tomu, ze preco mi tam viacej sedel alexander... proste on bol typicky doprovodny gitarista.. a roope latvala, je proste viac solovy gitarista a tym padom, je to aj take hranie... hra doprovody, ale vsade kde sa da tak si tam hodi nejake solicko.. toto alexander nechaval iba na alexiho... apacilo sa mi to viac
Prese. Roope vsade kde sa mu naskytne nejaky priestor natlaci nejaku vyhravku alebo aspon paku, flazolety,... Mne tam tiez viac sedel alexander. mne sa vzdy ten alexander zdal byt riadny looser a na podiu vkuse stal na mieste a brnkal tie jeho doprovodne power-chordy, povedal by som ze latvala ma asi stipku vacsi prinos hlavne pri tvoreni skladieb, tak isto tam vniesol trosku zivota, beha tam, fackuju sa je sranda.. No neviem ci si viedel nejaky zaznam z koncertu ale alexander headbangoval pri hre jak dabel. To mi nepride moc staticke. No a pokial viem, tak skladby pise len Laiho.
|
|
« Posledná zmena: 12. Jún , 2007, 08:54:58 od Misko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kuker
|
|
« Odpoveď #96 kedy: 12. Jún , 2007, 09:16:12 » |
|
misko, presne tak....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #97 kedy: 12. Jún , 2007, 16:21:03 » |
|
No neviem ci si viedel nejaky zaznam z koncertu ale alexander headbangoval pri hre jak dabel. To mi nepride moc staticke. No a pokial viem, tak skladby pise len Laiho. headbangoval, to hej ale roope je predsa len zivsi, chces povedat ze alexi dojde a ma spravenu celu skladbu od zaciatku po koniec kazdu jednu notu?..to urcite
|
|
« Posledná zmena: 12. Jún , 2007, 16:28:50 od hangar_18 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #98 kedy: 19. Júl , 2007, 22:22:11 » |
|
toto je este horuce... Tie My Rope
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #99 kedy: 21. Júl , 2007, 01:02:39 » |
|
astaroth777, kuker, misko .. NIC? spite chlapci? podla mna dost dobra skladba ten, refren ("tell me why..") je vazne dobry, ta melodia mi zas bude nieco pripominat (skurvene dobre leto), uz sa tesim..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
astaroth777
Hosť
|
|
« Odpoveď #100 kedy: 21. Júl , 2007, 08:10:35 » |
|
Boli ste niekto na MOR na CHildrene..aki boli ....ze vraj zly zvuk
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #101 kedy: 21. Júl , 2007, 15:38:35 » |
|
bol som v extaze, takze zvuk si nepamatam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #102 kedy: 22. Júl , 2007, 16:11:12 » |
|
No, ja som nepostrehol, ze by hral Roope dajake alexiho solo.
reagujem trosku neskoro ale konecne som zistil kde som to cital Roope played two guitar solos on the latest Children of Bodom album, "Are You Dead Yet?", despite the widely accepted notion that Alexi plays all solos on Bodom albums. http://en.wikipedia.org/wiki/Roope_Latvala
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #103 kedy: 22. Júl , 2007, 18:58:42 » |
|
odkial to je......co to je? atd? je to urcite origos?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #104 kedy: 22. Júl , 2007, 19:59:41 » |
|
No a pokial viem, tak skladby pise len Laiho. pokracujeme.. Bastards Of Bodom Music: Alexi Laiho & Roope Latvala Song title & lyrics: Kimberly Goss The slayings at Bodom from so long ago Still carry a secret, of which nobody knows A seed that was planted as the nigh to je rovno z oficialnej stranky http://www.cobhc.com/index.php?id=lyrics/aydy_bobtoto znamena ze Roope robil tu hudbu tiez, tipujem ze aj solo lebo ak si to vypocujes, na konci je strasni solo battle a dal by som krk na to ze aspon jedno je Roopeho, jedno tam totiz neznie ako Alexi..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|